Körutazás a Fülöp-szigeteken, 13 nap 3-4*-os szállodákban félpanzióval, transzferekkel, belépőkkel, magyar nyelvű idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34848
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

555.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34848

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Tekints be egy különleges világba a Fülöp-szigeteken, ahol mosolygós arcok és varázslatos természeti kincsek várnak!

Időpont

  • 2020.03.10. - 2020.03.22.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A szállásokat helyi, 3-4*-os szállodákban
  • Félpanziós ellátást
  • Szükséges transzfereket, és a helyi közlekedést
  • A belépőt a megadott programokra
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Nemzetközi és belföldi repülőjegyek illetékkel márciusban kb. 350.000 Ft
  • Borravalók kb. 60 USD/fő
  • Útlemondási biztosítást 1,5%
  • BBP biztosítás

Felár

  • Egyágyas felár 160.000 Ft

Program

1-2. nap: Budapest - Manila

Elutazás Budapestről menetrend szerinti járatta, átszállással Manilába. Másnapi ékezés Manilába, Délkelet-Ázsia egyik legnagyobb metropoliszába, érkezés után transzfer a szállodába. Vacsora és szállás Manilában (2 éj). Szállás: City Garden Grand Hotel 4*

3. nap: Manila

Reggeli után kezdődik városnéző programunk, melynek során Manila nevezetességeivel ismerkedünk meg. Első állomásunk a gyarmati múlt alatt épült nevezetességek felkeresése lesz, a Santiago Erőd, a San Augustin templom (UNESCO világörökség), és a Casa Manila. Következő állomásunk a Rizal park, amelyet a Fülöp-szigetekiek nemzeti hőséről Jose Rizalról neveztek el. Ezt követően a bizarr és különleges kínai temetőt látogatjuk meg, majd Manila legrégebbi részét a koloniális időkben már virágzó Quiapót a világ legöregebb kínai negyedét. A napi programunkat Makati városrészben, a vibráló és modern üzleti városrészben zárjuk.

4. nap: Manila – Banaue

Reggel autóbuszra szállunk és Luzon – sziget északi részében található Banaue-ba utazunk. Utunk során a Pinatubo vulkán kitörése következtében betemetett falvakon, városokon is keresztülhaladunk. Ezek közül a legkülönlegesebb a Laharban található Bazilika. Banaue a gyönyörű rizsteraszok központja. A számtalan rizs terasz mintha egy mennyországba vivő gigantikus lépcsősor eleme lenne, úgy látszik a tájban, nem véletlen hogy „mennyei lépcsőknek” hívják a helyiek is. Éjszaka Banaue-ban. (3 éj). Szállás: Banaue Hotel and Youth Hostel 3*.

5. nap: Batad – Banga és a rizsteraszok

Reggeli után jeepney-re szállunk, kipróbáljuk ezt a tipikusan helyi, gazdagon díszített közlekedési eszközt melyek első példányai az amerikai hadsereg jeepjeiből készültek. Először Bangába megyünk, útközben különböző kilátópontoknál állunk meg gyönyörködni a táj és a rizsteraszok (UNESCO világörökség) különlegességében, szépségében. Közelebb haladva ezen a különleges földön, rövid túra után, megnézünk egy Ifugao falut, betekintünk a barátságos helyiek életébe. Megállunk a legrégebbi rizsteraszra – közel 2000 éves - nyíló kilátó pontnál, amelyet a világ nyolcadik csodájaként tartanak nyilván. Batad rizsteraszai, mint egy amfiteárum helyezkednek el és évezredek ót szolgálják a helyiek megélhetését, fennmaradását. Ebédet követően felkeressük a helyiek, múltját, történelmét bemutató múzeumot. Szállás Banaue-ban (3 éj).

6. nap: Sagada

Délelőtt autóba ülünk és Sagadaba utazunk. Először meg­tekintjük a Bontoc Múzeumot, ahol gazdag gyűjteményen keresztül ismerkedhetünk meg az őslakosok életével, házaival. Ebéd után, a Sagada közösség temetkezési szokásaival is­merkedünk. Túránkat a Szűz Mária templomnál kezdjük, majd folytatjuk a Visszhang-völgyön keresztül. Ezt követően a temetkezési barlangokat is felkeressük. A program vé­geztével transzfer vissza a szállodába.

7. nap: Banaue – Pampagna

Reggelit követően 3 órás transzfer a Bagabag repülőtérre, utazás Clarkba. Érkezés után transzfer a szállodába a nap hátralévő része szabad program, pihenés, készülődés a másnapi túrázásra. Szállás: Prime Aisa Hotel 3*+.

8. nap: Pinatubo kirándulás – Manila

Kora reggel indulunk a túrára a Pinatubo kráteréhez. Terep­járókkal jutunk el a vulkáni területhez majd onnan gyalog a kráterhez. (a túra várható hossza: 2,5-3 óra). Megérkezve gyönyörködünk a tájban a kráter tóban. A program végeztével leereszkedünk, ebéd egy helyi étteremben, majd és utazunk Ma­nilába. Szállás Manilában (1 éj). Szállás: City Garden Grand Hotel 4*.

9. nap: Manila – Tagbilaran

Reggeli után utazás Tagbilaranba, Bohol – szigetére, ahol a meleg Boholano vendéglátás és a fehér homokos tengerpart várja vendégeket. Érkezés után transzfer a szálláshelyre, szállás Panglaóban (4 éj). Szállás: South Palms Resort 5*.

10. nap: Bohol, kobold makik és Csokoládé hegyek

Reggeli után elsőként a Baclayon templomot, a szigetek egyik első keresztény templomát látogatjuk meg, majd a Bohol Nemzeti Múzeumot, ezt követően utazunk a Kobold maki Menedék-be, ahol Carlito Pizzaras vezetetésével igye­keznek ezt a fajt megmenteni az utókor számára. Kókusz ültetvények, nipa pálmák, mahagóni erdők mellett utazunk tovább Carmen városáig a Csokoládé hegyekhez. Felme­gyünk a legmagasabb kilátópontra, hogy a több mint 1200 hegy legtöbbjét láthassuk.

11. nap: Bohol

Szabad program, pihenés a tengerparton.

12-13. nap: Bohol – Manila

Reggeli a szállodában, transzfer a repülőtérre utazás Manilába. A késő esti órákban hazautazás. Érkezés Budapestre a 13. napon.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás a Fülöp-szigeteken, 13 nap 3-4*-os szállodákban félpanzióval, transzferekkel, belépőkkel, magyar nyelvű idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére