Körutazás 1 személyre Franciaországban, Dordogne vidékén, 6 éjszaka szállás reggelivel, buszos utazással – őskori emlékek, változatos tájak, izgalmas gasztronómia

Ajánlat kód: 34514
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

159.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34514

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj a csodálatos Dordogne vidékén, Franciaországban!

Időpont

  • 2020.05.11. - 05.17. : , 159.900 Ft
  • 2021. május 10.: , 159.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 6 éjszaka szállás 2*-os hotelben, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 3.990 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1,5%
  • Kötelezően fizetendő audio-guide: 2.100 Ft

Felár

  • Félpanzió: 33.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 49.000 Ft/fő

Belépők

  • Beynac 6,5 EUR
  • Palais de la Barbie 4 EUR
  • Puy-de-Dome kisvasút 8,5 EUR
  • Rocamadour felvonó 2 EUR
  • Domme kisvasút 4 EUR

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu., Koronaőr köz 05:30
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km 06:20
  • Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO 07:00
  • Balatonlelle-Marche 07:35
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló 08:20

Program

1. nap: Budapest-Torino

Elutazás a kora reggeli órákban Szlovénián keresztül Olaszországba. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel a Torino közeli szálláshelyre.

2. nap: Lyon – Puy de Dome – Périgueux

Korai reggeli után indulás első úti célunk, a kulturális világörökséghez tartozó Lyon felé. Rövid séta az óvárosban, Szt. János katedrális és a főtér megtekintése. Továbbutazás Puy-de-Dome vulkanikus vidékére. A terület egyike a Föld „forró pont”-jainak. A vulkán csúcsán, mintegy 1.500 m magasságban található a Temple de Mercure templom, ahonnan lenyűgöző, 360°-os körpanoráma nyílik a környező mintegy 80 alvó vulkánra. Továbbutazás Perigueux környékén található szállásunkra.

3. nap: Périgueux – Beynac – Domme – La Roque Gaegac – Sarlat

Reggeli után Dordogne-megye székhelye, Périgueux felfedezésére indulunk. A város római kori emlékei és középkori utcácskái, épületei mellett a legfontosabb látnivaló a Saint-Front Katedrális, mely a Compostellába vezető zarándokút fontos állomása. Továbbutazás Beynac csodás, 12. századi várkastélyához. A települést Franciaország 100 legszebb faluja közé sorolják! A kastély megtekintése után Domme hegytetőn fekvő, erődített, középkori városkájába utazunk. Következő állomásunk La Roque Gaegac, a sziklák lábánál, a folyó partján fekvő festői kisváros. A napot Sarlat nagy múltú műemlékvárosának érintetlen középkori központjában tett sétával zárjuk. Visszautazás a szállásra.

4. nap: Souillac – Rocamadour – Cahors – Albi – Toulouse

Elutazás Souillac-ba, ahol megtekintjük a híres románkori apátságot, mely pompás szobraival a világörökség része, majd Rocamadour sziklafalba települt, ősrégi egyházi központjába látogatunk. A 200 m-es szintkülönbségek a város egyes szintjei között felejthetetlen látványt nyújtanak. Cahors-ban láthatjuk a francia délvidék legszebb erődített hídját, a Pont Valantét a Lot folyón. Továbbutazás a híres festő, Toulouse-Lautrec szülővárosába, Albiba, ahol Európa egyik legszebb katedrálisát tekintjük meg, valamint a Palais de la Barbie püspöki palotát, mely ma az egyik legnagyobb gyűjteménnyel rendelkező Toulouse-Lautrec múzeumnak ad otthont. Szállás elfoglalása Toulouse környékén.

5. nap: Toulouse – Montpellier – Aix-en-Provence

Városnézés Toulouse-ban, melynek világszerte elismert, 1229-ben alapított egyeteme az egyik legrégebbi Európában. Főbb látnivalóink a Saint Sernin bazilika, a Capitole tér és a városháza, az óváros, és a jakobinusok kolostora. Továbbutazás Montpellier-be, mely elsősorban a többszázados orvostudományi egyeteméről híres. Itt végezte tanulmányait Nostradamus is. Séta a történelmi belvárosban: Place de la Comedie, a kecses nőalakokkal díszített szökőkút és a színház, XIV. Lajos diadalíve, a Jardin des Plantes, Franciaország legrégebbi botanikus kertje és a Cathédrale St. Pierre a város egyetlen temploma, amely túlélte a vallásháborúk pusztításait.

Szállás elfoglalása Aix-en-Provence környékén.

6. nap: Marseille – Briancon – Torino

Reggeli után városnézés Marseille-ben. A város legjellemzőbb épülete a Notre Dame de la Gare, a római-bizánci bazilika, mely egyike a legszebb franciaországi katedrálisoknak. A 19. századi épület a város legmagasabb pontján áll, így Marseille bármely pontjáról jól látható. Rövid szabadidőt követően utazás Európa második legmagasabban fekvő városába, Brianconba. Erődjének épületegyüttese a 17. században épült. Rövid séta, majd továbbutazás Torino környéki szálláshelyünkre.

7. nap: Torino – Budapest

Hazautazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás 1 személyre Franciaországban, Dordogne vidékén, 6 éjszaka szállás reggelivel, buszos utazással – őskori emlékek, változatos tájak, izgalmas gasztronómia

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére