Körutazás 1 főre Albániában és pihenés Korfu szigetén, busszal vagy repülővel, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33739
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

199.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33739

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Tölts néhány felejthetetlen napot az Adriai-tengernél, Albánia történelmi városaiban és mesés tájain, valamint a görögországi Korfu varázslatos szigetén!

Opciók

  • 2019. június 9-17. 199 900 Ft – oda-vissza busszal
  • 2019. június 9-16. 209.800 Ft – odafelé busszal, visszafelé repülővel
  • 2019. június 11-16. 209.800 Ft – oda-vissza repülővel

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást légkondicionált autóbusszal
  • Visszaútban repülővel történő utazás esetén a repülőjegyet Korfu – Bp. útvonalon menetrendszerinti járattal
  • Oda – vissza repülővel történő utazás esetén a repülőjegyet Bp. – Podgorica és Korfu – Bp. útvonalon menetrendszerinti járattal
  • Szállást helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • Félpanziós ellátást, Korfun all inclusive ellátást
  • Kirándulásokat a program szerint
  • Idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Idegenforgalmi adó: kb. 12 €
  • Szervizdíj / borravaló: 10 €
  • A vacsorához az italt
  • Repülőtéri illeték és csomagdíj:
    • Visszaútban repülővel esetén 28.000,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
    • Oda-vissza repülés esetén 48.000,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • Belépőjegyek, hajójegyek valamint a fülhallgató árát: kb. 75,- € / fő és kb. 350,- HRK / fő
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5%)
  • Minimális utaslétszám hiányában 30 – 34 fő esetén:
    • 15.600 Ft / fő felárat autóbuszos utazás esetén
    • 16.600 Ft / fő felárat visszaútban repülővel utazás esetén
    • 16.600 Ft / fő felárat oda-vissza repülés esetén
  • Valamint az egyéb, a fentiekben nem említett utazás során felmerülő egyéb, személyes jellegű kiadásokat

Felárak

  • Egyágyas felár: 29.900 Ft

Program

1. nap: Budapest – Neum (kb. 920 km)

Egész napos utazás Horvátországon keresztül Letenye – Zágráb – Split – Neum útvonalon rövid pihenőkkel. Vacsora, szállás Neumban.

2. nap: Dubrovnik / Raguza – Podgorica (kb. 260 km)

Irány Dubrovnik, városnézés a gyönyörű óvárosában. A tengerpart legfestőibb települése máig őrzi középkori városszerkezetét. Velencét az Adria királynőjének nevezik, nyilván nem érdemtelenül, de szerintünk Dubrovnik érdemli meg az Adria hercegnője címet! Szabadidőben fakultatív hajókirándulás a Lokrum-szigetre. Továbbutazás Herceg Novi és a Kotori–öböl mentén Montenegró fővárosába, Podgoricába. Vacsora, szállás.

3. nap: Podgorica – Shkodra – Durrës (kb. 250 km)

Irány Podgorica repülőtere, ahol a repülős utasok csatlakoznak csoportunkhoz. A repülős utasok Budapestről kora reggel repülnek Podgoricába. Továbbutazás, az albán határon átkelve, Shkodra nevezetességeivel ismerkedünk. Itt található Albánia legnagyobb mecsete, legnagyobb katolikus székesegyháza, valamint a püspöki rezidencia épülete (kívülről). Nem hagyhatjuk ki a török kori Mesi hidat sem. Vacsora, szállás Durrës környékén.

4. nap: Kruja – Tirana – Durrës (kb. 150 km)

Utazás a „Hős városba”, Krujába, ahol szinte minden látnivaló a nemzeti hős, Szkander bég nevéhez kapcsolódik. Sétánkat a bég váránál kezdjük, és a Szkander bég Nemzeti Múzeum épületénél folytatjuk. Szabadidő keretében érdemes megnézni az ortodox templomra hasonlító Bektashi Teqe-t, és bóklászni a több mint 500 éves bazárban. Tirana látnivalóit gyalogos városnézés során fedezzük fel: Ethem Bey-mecset, Nemzeti Múzeum (kívülről), Tirana legújabb, ortodox katedrálisa. A Bloku negyed Enver Hodzsa idején a politikai elit lakhelye volt. Ma Tirana nyüzsgő, színes városrésze, tele kis üzletekkel, kávézókkal. Vacsora, szállás Durrës környékén.

5. nap: Berat – Gjirokastra (kb. 300 km)

Utazás Beratba, Albánia legszebb múzeumvárosába. Városnézésünk programjában: vár, Szűz Mária templom az Onufri Ikonmúzeummal, középkori városmag, Király mecset (kívülről) és a bektashi rendhez tartozó Helveti Teqe, a régi XVIII. századi Gorica híd és Gorica negyed. Késő délután ismerkedés Gjirokastra nevezetességeivel: bazár-negyed, Etnográfiai Múzeum és a vár megtekintése. Vacsora, szállás Gjirokastrában.

6. nap Butrinti – Igumenitsa – Korfu (kb. 180 km)

Délelőtt az Albánia déli csücskében fekvő Butrinti ókori romvárosát, Albánia egyik legfontosabb történelmi emlékét keressük fel, mely a római császárok korában fontos hadikikötőként szolgált. A városban sajátosan keverednek az ókori görög és római emlékek (görög színház, római fürdő, gymnasium, őrtorony stb.), az ókeresztény kor és a Velencei Köztársaság időszakának emlékeivel. Továbbutazás a görög kikötővárosba, Igumenitsa-ba, ahonnan áthajózunk Korfu szigetére. Vacsora, szállás Korfun.

7. nap: Szigettúra Korfun (kb. 140 km)

Egész napos ismerkedés a szigettel. Elsőként Erzsébet osztrák-magyar császárné és királyné nyári rezidenciájával, az Achillion palotával. Sisi a görög mitológia rajongója volt, különösen Akhilleuszé, akinek tiszteletére építette a palotát. A királynő tragikus halála után elhagyatottan állt az épület, míg II. Vilmos császár tulajdona lett. Az épületben és kertben emléktárgyakat, mitológiai istenek és istennők szobrait tekinthetjük meg. Továbbutazás Paleokastritsába, ahol mai napig szerzetesek által lakott ortodox monostor áll. A sziget északi részén fekszik SIDARI, ahol különleges sziklaformációkat láthatunk. Az évezredek alatt különféle mintázatokat vájt a tenger a lágy homokkőbe, legismertebb ezek közül a „Szerelmesek csatornája”. A hagyomány szerint, ha a szerelmespárok együtt úsznak át a csatornán, örökre együtt maradnak. Vacsora, szállás Korfun.

8. nap: Korfu – Igumenitsa – Nis (kb. 800 km)

Reggeli után búcsú a szigettől. A csoport kettéválik, a repülőt választó utasok délelőtt hazarepülnek Budapestre, a buszos utasok visszahajóznak a szárazföldre és irány Szerbia! Vacsora, szállás Nis környékén. VAGY 3 ÉJSZAKA EGYÉNI HOSSZABBÍTÁS KORFUN!

9. nap: Nis – Budapest (kb. 650 km)

Hazautazás Újvidék – Kecskemét útvonalon. Hazaérkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás 1 főre Albániában és pihenés Korfu szigetén, busszal vagy repülővel, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére