Kontúr Szuper alakformáló csomag a Face & Body Kontúr szalonban, Bio Body testkezelés, thermolézeres zsírbontás, zsírfagyasztás és nyirokmasszázs

Kontúr Alakformáló Központ
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

79.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
160.000 Ft 50% 80.100 Ft
Kontúr Alakformáló Központ
1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443
www.konturalakformalas.hu

Vélemények

U. Helga

A luxus kezelések is elérhető áron vannak.

I. Diána

Bejelentkezéskor volt némi félreélrtés a megvásárolt kuponnal kapcsolatban, de végül megoldották a helyzetet, a kezelés pedig rendben volt.

J. Olga

Rengeteg alakformáló gépük van, és segítenek a választásban is!

Akció Leírása

Fogyj a leghatékonyabb zsírbontó eljárások kombinációjával a Face & Body Kontúr szalonban! Most garanciával!

Az ár tartalmazza

  • 8 alkalom Bio Body kezelés
  • 8 alkalom Thermolézer kezelés
  • 2 alkalom cryolipolizis (zsírfagyasztás)
  • 8 alkalom nyirokmasszázs

Fontos információ:

  • Kezelések ideje: mindegyik kezelésből 20-30 perc / alkalom

A Bio Mikroáramos Body Lifiting nagyon hatásos, biztonságos és non-invazív módszer, amely javítja a test általános kinézetét. A mikroáramos Body Lifitng elektromos árammal dolgozik, amely feszesíti a bőrt, tornáztatja a bőr alatti felszíni izmokat és impulzusai gyorsítják a sejtaktivitást. Azért nevezik Bio eljárásnak, mivel természetes módszer: a bőr megújulásáért felelős elemeit stimulája finoman.

A thermolézeres zsírbontás a felesleges zsírtartalékok közvetlen megcélzásával és a test természetes folyamatainak stimulálásával éri el eredményét. A Thermolézeres technológia beavatkozást nem igényel és teljességgel fájdalommentes. Más fájdalmas kezelésekkel szemben a thermolézer biztonságosan alkalmazza a lézer energiát a megcélzott zsírrétegen. A lézer a bőrön át hatol be a zsírrétegekig és stimulálása hatására a zsírsejtek membránjai áteresztővé válnak, ennek köszönhetően víz, a szabad zsírsavak és a glicerol szabadon tud távozni a zsírsejtekből, amelyek mérete látványosan csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik.

A cryolipolízis, vagyis a zsírfagyasztás egy non-invazív, vagyis beavatkozást nem igénylő eljárás, ami fájdalommentes és rendkívül hatékonyan távolítja el a nem kívánt felesleget a legkritikusabb területeken, amik még kőkemény edzéssel és diétával sem tűntek el. Megbízható kezeléseket biztosít és biológiai háztartástól függetlenül látványos eredményeket lehet vele elérni. A különböző vákuum módoknak köszönhetően érzékenyebb vendégeknek sem jár fájdalommal a kezelés. A fejlett technológia a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Így a sejthalál szelektíven tud megtörténni.

A kezeléscsomag záró eleme a nyirokmasszázs, amely kiegészítésként felpörgeti a szervezetedben zajló anyagcsere-folyamatokat, így a zsír is gyorsabban bomlik le, s a zsírsejtek, méreganyagok elszállítása is hatékonyabban zajlik.

Face & Body Kontúr

A Face & Body Kontúr szalon jól megközelíthető helyen, a VII. kerületben, a Blaha Lujza tér közelében várja a szépülni vágyó vendégeit. Változatos kozmetikai kezelések a legmodernebb technológiákkal, valamint célzott zsírbontó eljárások széles skálája a fogyni vágyóknak, vagyis a Face & Body Kontúr barátságos szalonjában mindenki megtalálja a számára ideális kezelést!

Legyen szép napod!

1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443
Nyitva tartás: H-P 9.00-20.00 Bejelentkezés: H-P 9.00-17.00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Bio Body testkezelés, thermolézeres zsírbontás, zsírfagyasztás, nyirokmasszázs a Face & Body Kontúr szalonban

Fontos

Beváltható: 2019.12.03.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 716 5443 • Vásárlástól számított 3 napon belül szükséges felvenni a szolgáltatóval a kapcsolatot! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére