Komplett szemüveg tükröződésmentesítő réteggel és felületkeményítéssel ellátott, vékonyított egyfókuszú szemüveglencsékkel, választható kerettel a Garay Optikában

Garay Optika
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

4.820 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
54.900 Ft 65% 35.910 Ft
 • Csak meghatározott ideig!

6 Alkupon eladva

Garay Optika
1076 Budapest Garay tér 20.
garayoptika@gmail.com
06 20 395 3180

Akció Leírása

Cseréld le régi szemüvegedet elegánsabb, vékonyított lencsésre a Garay Optikában!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 18.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 4.820 Ft, a fennmaradó 14.170 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Komplett szemüveg vékonyított lencsével a Garay Optikától
  • Szemüvegkeret (női, férfi, gyermek - 14.900 Ft értékig)
  • 1 pár egyfókuszú, vékonyított műanyag szemüveglencse (1,6-os törésmutatójú 100% UV-szűrős magyar szemüveglencsék német csúcstechnológiával, felületkeményítéssel és tükröződésmentesítő réteggel, össztörőértékben +/-6,00 D-ig,2,00 cyl-ig) (eredeti ára: 15.000 Ft/db)
  • Munkadíj (eredeti ára: 5.000 Ft)

Az ár nem tartalmazza

 • A diplomás optometrista által, precíz, pontos japán csúcstechnológiás szemészeti készülékek segítségével végzett látásvizsgálatot. Így vény alapján készül el a szemüveg, vagy a kupon megvásárlásával 50% kedvezménnyel igénybe lehet venni a látásvizsgálatot is.

Fontos

 • Gyermekeket 14 éves korig nincs lehetőség megvizsgálni, nekik szemüveget kizárólag gyermek szemész szakorvos által felírt recept alapján tudnak készíteni!
 • Felár ellenében van lehetőség a kupon beváltására a megadott paraméterektől eltérő szemüveglencsékkel, illetve magasabb árkategóriás szemüvegkerettel is. A felárakkal kapcsolatban érdeklőd az üzletben!

Garay Optika

A Garay Optika Budapest legújabb optikája a VII. kerület szívében, a Garay Centerben. A Garay Optikában a vásárló az első, személyre szabott kiszolgálást biztosítanak. Olyan szemüveget ajánlanak Neked, ami a legmegfelelőbb választás az igényeid, életmódod és/vagy munkakörülményeid figyelembe vételével.

Csúcstechnológiás japán szemészeti vizsgálóberendezés a legpontosabb és legalaposabb látásvizsgálat érdekében.

A környezettudatosság fontos szempont! Tengeri hulladékból készült 100% újrahasznosított szemüvegkeret-kollekcióból, illetve fából készült, magyar szemüvegkeretek közül is választhatsz! Munkájuk során csak akkor használnak papírt, ha feltétlenül szükséges: a vizsgálati lapot és a munkalapot is online írják meg és továbbítják vásárlóiknak.

Széles szemüvegkeret-választék, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb darabot.

Könnyű megközelíthetőség mind autóval, mind tömegközlekedéssel.

1 óra ingyenes parkolás a Garay Center parkolóházában.

Állatbarát hely! A Garay Optikába négylábú családtagoddal is ellátogathatsz!

Legyen szép napod!

1076 Budapest Garay tér 20.
garayoptika@gmail.com
06 20 395 3180
Nyitva tartás: H-P:10:00-18:00-ig, Szombaton előzetes bejelentkezés alapján

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Komplett szemüveg tükröződésmentesítő réteggel és felületkeményítéssel ellátott, vékonyított egyfókuszú szemüveglencsékkel, választható kerettel a Garay Optikában

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.04.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 395 3180 • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
48 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére