Komplett szemüveg tükröződésmentesítő réteggel és felületkeményítéssel ellátott egyfókuszú szemüveglencsékkel, választható kerettel a Garay Optikától

Garay Optika
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

3.550 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
42.480 Ft 67% 28.490 Ft
Garay Optika
1076 Budapest Garay tér 20.
garayoptika@gmail.com
06 20 395 3180
garayoptika.hu/

Akció Leírása

Legyen szép új, profi szemüveged a Garay Optikától!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 13.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.550 Ft, a fennmaradó 10.440 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Komplett szemüveg a Garay Optikától
    • Szemüvegkeret (női, férfi, gyermek - 14.900 Ft értékig)
    • 1 pár egyfókuszú műanyag szemüveglencse (magyar szemüveglencsék német csúcstechnológiával, felületkeményítéssel és tükröződésmentesítő réteggel, össztörőértékben +/-6,00 D-ig, 2,00 cyl-ig) (eredeti ára: 8.790 Ft/db)
    • Munkadíj (eredeti ára: 5.000 Ft)

Az ár nem tartalmazza

  • A diplomás optometrista által, precíz, pontos japán csúcstechnológiás szemészeti készülékek segítségével végzett látásvizsgálatot. Így vény alapján készül el a szemüveg, vagy a kupon megvásárlásával 50% kedvezménnyel igénybe lehet venni a látásvizsgálatot is.

Fontos

  • Gyermekeket 14 éves korig nincs lehetőség megvizsgálni, nekik szemüveget kizárólag gyermek szemész szakorvos által felírt recept alapján tudnak készíteni!
  • Felár ellenében van lehetőség a kupon beváltására a megadott paraméterektől eltérő szemüveglencsékkel, illetve magasabb árkategóriás szemüvegkerettel is. A felárakkal kapcsolatban érdeklőd az üzletben!

Garay Optika

A Garay Optika Budapest legújabb optikája a VII. kerület szívében, a Garay Centerben. A Garay Optikában a vásárló az első, személyre szabott kiszolgálást biztosítanak. Olyan szemüveget ajánlanak Neked, ami a legmegfelelőbb választás az igényeid, életmódod és/vagy munkakörülményeid figyelembe vételével.

Csúcstechnológiás japán szemészeti vizsgálóberendezés a legpontosabb és legalaposabb látásvizsgálat érdekében.

A környezettudatosság fontos szempont! Tengeri hulladékból készült 100% újrahasznosított szemüvegkeret-kollekcióból, illetve fából készült, magyar szemüvegkeretek közül is választhatsz! Munkájuk során csak akkor használnak papírt, ha feltétlenül szükséges: a vizsgálati lapot és a munkalapot is online írják meg és továbbítják vásárlóiknak.

Széles szemüvegkeret-választék, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb darabot.

Könnyű megközelíthetőség mind autóval, mind tömegközlekedéssel.

1 óra ingyenes parkolás a Garay Center parkolóházában.

Állatbarát hely! A Garay Optikába négylábú családtagoddal is ellátogathatsz!

Legyen szép napod!

1076 Budapest Garay tér 20.
garayoptika@gmail.com
06 20 395 3180
Nyitva tartás: H-P:10:00-18:00-ig, Szombaton előzetes bejelentkezés alapján

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Komplett szemüveg tükröződésmentesítő réteggel és felületkeményítéssel ellátott egyfókuszú szemüveglencsékkel, választható kerettel a Garay Optikától

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.05.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 395 3180 • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére