Komplett szemüveg készítése kiszállásos, helyszíni látásvizsgálattal az Axis Mobil Optika jóvoltából - időseknek, mozgásukban korlátozottaknak, mentális betegeknek, egyéb okból akadályoztatottaknak

Axis Mobil Optika
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

8.890 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
67.880 Ft 48% 32.890 Ft
 • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Axis Mobil Optika
axismobiloptika@gmail.com
06 70 165 0185

Akció Leírása

Bármilyen okból nem tudsz elmenni az optikába új szemüveget készíttetni? Válaszd az Axis Mobil Optikát!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 34.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 8.890 Ft, a fennmaradó 26.100 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Komplett szemüveg készítése kiszállásos, helyszíni látásvizsgálattal az Axis Mobil Optika jóvoltából
  • Férfi vagy női szemüvegkeret 14.900 Ft-os értékhatárig
  • Látásvizsgálat kiszállással Budapesten belül (kb. 30-40 percet vesz igénybe.)
  • A kupon az alábbi budapesti kerületekbe történő kiszállás esetén felhasználható felár nélkül: 3.,4.,7.,9.,13.,14.,15.ker.
  • A további kerületekben, illetve Budapesten kívül felár ellenében vállalunk kiszállásos látásvizsgálatot. Ezzel kapcsolatban érdeklődj az elérhetőség valamelyikén!
  • Munkadíj
  • 1 pár egyfókuszú műanyag szemüveglencse felületkeményítéssel és tükröződésmentesítő réteggel (össztörőértékben +/-4,00 D-ig, 2,00 cyl-ig)
  • Elkészült szemüveg postázása vagy kiszállítása

Fontos

 • Felár ellenében van lehetőség a kupon beváltására a megadott paraméterektől eltérő szemüveglencsékkel, illetve magasabb árkategóriás szemüvegkerettel is. A felárakkal kapcsolatban érdeklődj az elérhetőségek egyikén!

Az Axis Mobil Optika azért jött létre, hogy azok számára is könnyen elérhetővé és egyszerűvé tegye a látásvizsgálatot és az optikai szolgáltatásokat, akik valami miatt nem tudnak kimozdulni otthonról.

Ha valami miatt akadályoztatva van, idős, vagy mozgásában korlátozott, nem érzi magát biztonságban az utcán, és nincs, aki elkísérje, beteget ápol, aki mellől nem tud elmozdulni, egyedül van otthon gyermekével, mentális betegsége miatt nem menne közösségbe (pl. pánikbetegség), gyengénlátó, magas dioptriával rendelkezik és szemüvege tönkrement, valami miatt nem javasolt közösségbe mennie, a 335/2009. (XII. 29.) Korm. rendelet alapján súlyos fogyatékosságnak minősülő betegségek esetében, vagy egyéb oknál fogva nem jut el egy optikába vagy szemészetre, és a legkényelmesebb módját választaná a látásvizsgálatnak, valamint a szemüvegkészítésnek, akkor válassza az Axis Mobil Optikát!

Profi vizsgálóberendezéssel, szakértelemmel, választékos szemüvegkeret-kollekcióval érkeznek otthonodba vagy egyéb egyeztetett helyszínre!

Legyen szép napod!

axismobiloptika@gmail.com
06 70 165 0185

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Komplett szemüveg készítése kiszállásos, helyszíni látásvizsgálattal az Axis Mobil Optika jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.08.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 165 0185 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
47 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére