Komplett szemüveg készítése kiszállásos, helyszíni látásvizsgálattal az Axis Mobil Optika jóvoltából - időseknek, mozgásukban korlátozottaknak, mentális betegeknek, egyéb okból akadályoztatottaknak

Axis Mobil Optika_OLD
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

10.160 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
67.880 Ft 41% 27.890 Ft
Axis Mobil Optika_OLD
axismobiloptika@gmail.com
06 20 395 3180
www.axismobiloptika.hu/

Akció Leírása

Bármilyen okból nem tudsz elmenni az optikába új szemüveget készíttetni? Válaszd az Axis Mobil Optikát!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 39.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 10.160 Ft, a fennmaradó 29.830 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Komplett szemüveg készítése kiszállásos, helyszíni látásvizsgálattal az Axis Mobil Optika jóvoltából
    • Férfi vagy női szemüvegkeret 21.900 Ft-os értékhatárig
    • Látásvizsgálat kiszállással Budapesten belül (kb. 30-40 percet vesz igénybe.) Budapesten kívüli felárakról érdeklődjön e-mailben!
    • Munkadíj
    • 1 pár egyfókuszú műanyag szemüveglencse felületkeményítéssel és tükröződésmentesítő réteggel (össztörőértékben +/-4,00 D-ig, 2,00 cyl-ig)
    • Elkészült szemüveg postázása vagy kiszállítása

Fontos

  • Felár ellenében van lehetőség a kupon beváltására a megadott paraméterektől eltérő szemüveglencsékkel, illetve magasabb árkategóriás szemüvegkerettel is. A felárakkal kapcsolatban érdeklődj az elérhetőségek egyikén!

Az Axis Mobil Optika azért jött létre, hogy azok számára is könnyen elérhetővé és egyszerűvé tegye a látásvizsgálatot és az optikai szolgáltatásokat, akik valami miatt nem tudnak kimozdulni otthonról.

Ha valami miatt akadályoztatva van, idős, vagy mozgásában korlátozott, nem érzi magát biztonságban az utcán, és nincs, aki elkísérje, beteget ápol, aki mellől nem tud elmozdulni, egyedül van otthon gyermekével, mentális betegsége miatt nem menne közösségbe (pl. pánikbetegség), gyengénlátó, magas dioptriával rendelkezik és szemüvege tönkrement, valami miatt nem javasolt közösségbe mennie, a 335/2009. (XII. 29.) Korm. rendelet alapján súlyos fogyatékosságnak minősülő betegségek esetében, vagy egyéb oknál fogva nem jut el egy optikába vagy szemészetre, és a legkényelmesebb módját választaná a látásvizsgálatnak, valamint a szemüvegkészítésnek, akkor válassza az Axis Mobil Optikát!

Profi vizsgálóberendezéssel, szakértelemmel, választékos szemüvegkeret-kollekcióval érkeznek otthonodba vagy egyéb egyeztetett helyszínre!

Legyen szép napod!

axismobiloptika@gmail.com
06 20 395 3180

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Komplett szemüveg készítése kiszállásos, helyszíni látásvizsgálattal az Axis Mobil Optika jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 395 3180 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére