Kölni Karnevál - buszos utazás, szállás 4-csillagos szállodában, reggelis ellátással, különleges programokkal, idegenvezetéssel, útlemondási biztosítással 1 személy részére

Ajánlat kód: 30912
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

75.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30912

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el Németországba a kölni karneválra, különleges programok és élmények várnak Rád!

Utazási időpont:

  • 2019. március 2-5. között 4-csillagos szállodában 94.890 Ft helyett 75.900 Ft

Az ár tartalmazza:

  • Utazás légkondicionált luxusautóbusszal (nincs éjszakai buszozás)
  • 3 éjszaka 4 csillagos szállodákban, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban.
  • Ellátás : Büféreggeli
  • Útlemondási biztosítás
  • Programok
  • Idegenvezetés

Megjegyzés: Ennél az útnál nem kínálunk félpanziós lehetőséget. Az 1. és 2. napon egy autópálya melletti étteremben lesz lehetőség vacsorázni, a 3. napon pedig Kölnben az étkezés egyénileg könnyen megoldható.

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • Esetleges belépődíjakat
  • Egyágyas felár: 27.000 Ft
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 420 Ft/nap 


A Kölni Karnevál ünnepségsorozata 7 napon át tart, csúcspontja a „Rózsák hétfője” felvonulás, mely a legnagyobb karneváli menet egész Németországban. A karneváli pompa hihetetlen tárháza jelenik meg a 7 km hosszú karneváli menetben (több mint 10 ezer jelmezes, zenekarok, tánccsoportok, lovasság, óriási színes figurák, feldíszített kocsik). Ez a színpompás forgatag évről évre egyre több látogatót vonz, több százezer ember kíséri útján a karneváli szereplőket, akik fáradhatatlanul édességet dobálnak a közönség közé.
Élményteli szórakozásban lesz részük, ha velünk tartanak erre a szép karneváli ünnepségre. Az egyéb látnivalók sem szorulnak háttérbe, Bonn, Aachen és Köln városok megtekintése is szerepel a programban.

Program leírása:

1. NAP:

Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Budapestről az autóbusz 6 órakor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyeshalom – Linz – Nürnberg útvonalon. Szállás Németországban, Frankfurt közelében (1 éj).
2. NAP: BONN (AZ NSZK EGYKORI FŐVÁROSA), AACHEN (A FRANK BIRODALOM FŐVÁROSA)

Utazás Köln irányába. Séta a Rajna parti Bonnban, Beethoven szülővárosában, mely a Német Szövetségi Köztársaság egykori fővárosa volt.
A kora délutáni órákban továbbutazás Aachenbe, a Frank Birodalom császárának, Nagy Károlynak egykori székvárosába. Az Aacheni dóm Németország egyik legfontosabb műemléke, annak idején az ország látnivalói közül ezt az épületegyüttest vette fel először az UNESCO a világörökségi listára. A középkorban majd 600 éven keresztül itt koronázták a német uralkodókat. Az óvárosi séta és a dóm megtekintése után rövid szabad program, majd utazás a Köln környéki szállodába (2 éj).
3. NAP: KÖLN

A nap nagy részét Kölnben töltjük. Délelőtt ismerkedés a belváros nevezetességeivel, látogatás Németország egyik legrangosabb látnivalójában, a Kölni dómban. Késő délelőttől a „Rózsák hétfője” karneváli menetet nézzük meg. E jeles esemény alkalmából a kölni lakosság, gyermek és felnőtt egyaránt jelmezbe bújik és a karneváli parádé aktív résztvevőjévé válik. A felfokozott ünnepi hangulatban, a változatos jelmezek, programok színes kavalkádjában a vidámságnak jut a fő szerep.
4. NAP:

Hazautazás a Frankfurt – Nürnberg – Linz – Hegyeshalom – Győr – Tatabánya útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra a késő esti órákban

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kölni Karnevál - buszos utazás, szállás 4-csillagos szállodában, reggelis ellátással, különleges programokkal, idegenvezetéssel, útlemondási biztosítással 1 személy részére

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére