Kirándulás a Plitvicei Nemzeti Parkba és pihenés a Kvarner-öböl partvidékén, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel, fakultatív isztriai kalandokkal - Pünkösdkor és október 23-án is

Ajánlat kód: 35524
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

44.990 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35524

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Gyönyörködj a mesébe illő Plitvicei-tavakban, pihenj az Adriai-tenger partján a Kvarner-öbölben és fedezed fel Isztria bájos városkáit!

Időpontok

  • 2021.09.24.: , 44.990 Ft
  • 2021.10.22.: , 44.990 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 2 éjszaka szállás 2*-os szállodában, saját fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (buszon fizetendő)
  • Idegenforgalmi +városbelépési adó: 230 kuna/fő (helyszínen fizetendő)
  • BBP biztosítás (70 éves korig): 1.650 Ft/fő
  • BBP biztosítás (70 éves kortól): 3.300 Ft/fő
  • Belépők hozzávetőleges árai kb: 100 Kuna/fő

Felár

  • Vacsora: 7.000 Ft/fő (2 vacsora)
  • Egyágyas felár: 10.000 Ft
  • 35 fő alatti létszám esetén 6.000 Ft/fő felár

Program

1. nap

Indulás reggel 6:00-kor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpart. (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Útközben látogatást teszünk a lélegzetelállítóan szép Plitvicei Nemzeti Parkba ahol gyalogos, kisvonatos, hajós kirándulást teszünk a tavak körül – megtekintjük a nemzeti park legszebb részeit – áthajózunk a Kozjak-tavon, megkövesedett fatörzseket, közvetlen közelről tekintjük meg a legszebb vízlépcsőket. Továbbutazás, este a szállás elfoglalása a Kvarner- öböl partvidékén.

2. nap

Egész napos szabadprogram a tengerparton, vagy fakultatív kirándulási lehetőség az Isztriai félszigeten. Első állomásunk Pula, Isztria fővárosa, mely gazdag történelmi örökségekkel rendelkezik, például egy teljes valójában pompázó római amfiteátrummal (megtekintés belülről is!!), mely egykor a gladiátorjátékok véres színtere volt. Mára már feltárták a nézőtér alatti szintet is ahonnan a vadállatok, gladiátorok, rabszolgák jelentek meg a harctéren. Ezen kívül rendkívül sok, jó állapotban megmaradt római építménnyel büszkélkedhet, melyek egyedivé teszik a számos horvátországi üdülőhely között. Majd Rovinj romantikus óvárosi részen teszünk sétát és a Szt. Eufémia székesegyházat tekintjük meg, melynek harangtornyából bámulatos látvány tárul elénk. Rovinjt az Isztria gyöngyszemének is nevezik egyedülálló szépsége, és műemlékekben gazdag belvárosának köszönhetően. Számottevő és látványos régészeti feltárásokkal, műemlékekkel rendelkezik az illír, a római és a velencei időkből. Este visszatérés a szállásra.

Fakultatív program ára: 5.000 Ft/fő (Helyszínen fizetendő, Forintban.)+ belépők

3. nap

Reggeli után indulás hazafele. Útközben megtekintjük Horvátország fővárosát, Zágrábot. Séta a hangulatos belvárosi részen: Vár, Akadémia, Ilica, Jelasics-tér, Szent István székesegyház, Kaptol-domb, stb.

Visszaérkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás a Plitvicei Nemzeti Parkba és pihenés a Kvarner-öböl partvidékén, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel, fakultatív isztriai kalandokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére