Kirándulás a nyolcadik kontinens, Madagaszkár északi részén, 12 nap 3-4*-os szállodákban félpanzióval, transzferekkel, belépőkkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34849
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

560.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34849

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Találkozz a cuki lemúrokkal és Madagaszkár más állataival, kalandozz a mesébe illő tájakon, a sziget északi részén, a vanília hazájában!

Időpont

  • 2020.04.30. - 2020.05.11.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 10 éjszakai szállást, helyi 3-4*-os szállodák, lodge-ok kétágyas szobáiban
  • Félpanziós ellátást (reggeli, vacsora, italok nélkül)
  • A szükséges transzfereket és a helyi közlekedést
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • A belépőjegyeket a programban feltüntetett látnivalókhoz

Az ár nem tartalmazza

  • Nemzetközi és a belföldi repülőjegyek és illetékek kb. 390.000 Ft
  • Vízum díja (helyszínen fizetendő) kb. 35 €
  • Borravalók kb. 60 USD/fő
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Ebédek és italok költsége
  • Esetleges fakultatív programok költségei

Felár

  • Egyágyas felár 165.000 Ft

Program

1-2. nap: Budapest - Antananarivo

Másnap a délutáni órákban érkezünk Antananarivóba, Madagaszkár fővárosába. A repülőtérről transzfer belvárosban lévő szállodánkba. Érkezés után a szálláshely elfoglalása. Szállás Antananarivóban (1 éj). Szállás: Hotel Belvedere 3*.

3. nap: Antananarivo – Andasibe

Reggeli után egy rövid séta folytán máris magyar vonatkozása is lesz a programunknak. A 18. században Madagaszkáron élt, tiszteletbeli királyi rangot (ampanszakabe) is szerzett magyar Benyovszky Móric grófról a fővárosban utcát is elneveztek, megtekintjük tehát természetesen a Benyovszky utcát is a sétánk alatt! Elhagyjuk a fővárost, és utazunk Andasibébe. Utunk tipikus felföldi tájon vezet keresztül, ültetvények váltják egymást, mielőtt elérünk az Angavo hegységhez. Marozevóban megállva megnézünk egy kisállatkertet, ahol lepkék, hüllők, kétéltűek és számtalan más madagaszkári faj is található. Érkezés Andasibébe, a szálláshely elfoglalása. Szállás Andasibe-be. (1 éj). Szállás: Hotel Andasibe 3*.

4. nap: Andasibe – Antananarivo

Reggeli után folytatjuk ismerkedésünket Madagaszkár növény és állatvilágával. Elsőként Analamazaotra Special Reserve-t keressük fel, ahol Madagaszkár legnagyobb testű lemurjai az indrik is élnek. következő megállónk a Vakona lodge-ban található magán park lesz, amely szintén a madagaszkári esőerdők gazdag, és változatos állat és növényvilágát tárja elénk. A program után visszautazunk Antananarivóba. Szállás Antananarivóban (1 éj). Szállás: Hotel Belvedere 3*

5. nap: Antananarivo- Diego Suarez

Reggeli után elindulunk a repülőtérre és utazunk a világ egyik legnagyobb tengeröblénél lévő Diego Suerezbe. Érkezés után ismerkedünk a várossal, a város hangulatával, legjobban gyalog tehetjük ezt meg. Rácsodálkozunk a gyarmati idők épületeire, megnézzük az árusokat, a piacot. Egy ország gazdasági állapotát, lakóit, leggyorsabban a helyi piacokon lehet megismerni, és a leggyorsabb, legpontosabb képet kapni róla. Szállás Diego Suerezben (2 éj). Szállás: Hotel Le Suarez 3*.

6. nap: Diego Suarez - Antsiranana

A mai napon hajókirándulásra indulunk (indulási időpont dagálytól függően). Elhagyva Antsirananat, Ramena falu felé haladunk. Útközben gyönyörködünk a Cukor süveg - sziget, a Francia hegység masszívumai és baobab fák látványában. Hajóra szállunk és elvitorlázunk, az öböl bejáratánál lévő „Smaragd-tengerhez”. A Smaragd-tenger egy természetes, sekély vizű lagúna olyan, mint egy akvárium. A sekély türkiz színű tenger kiváló lehetőségét kínál, fürdésre sznorkelezésre. A programvégeztével visszautazás a szálláshelyre.

7. nap: Diego Suarez – Montagna d’Ambre

Reggelink után egész napos túrára megyünk a Montagne d’Ambre Nemzeti Parkba. A vulkáni talajon buja trópusi esőerdő fogad minket. Ez az otthona 7 féle lemur fajnak, 1000 féle növénynek és itt található 5 krátertó és számos vízesés is. Ebbe a földi paradicsomba teszünk túrát, felfedezve a különleges növényeket és állatokat, reménykedve, hogy minél többet és különlegesebbet tudunk lencsevégre kapni. Szállás Antisirananában (1 éj). Szállás: Nature Lodge 4*.

8. nap: Montagna d’Ambre - Ankarana

Ma korán útra kell kelnünk, hogy a mai napi programunkat maradéktalanul teljesítsük. Madagaszkár, legkülönlegesebb helyeit keressük fel a tsingyket látogatjuk meg. először a Vörös Tsingyt keressük fel. A vörös homokkőből bámulatos formákat alakított ki a természet, a vörös különféle árnyalatai még érdekesebbé, látványosabbá teszi a tsingyk világát. Következő úti célunk az Ankarana Tsingy, ez a második hely, ahol Madagaszkáron létezik ez a karsztformáció, mészkő csúcsok, tűk, barlangok, kanyonok és természetesen lemúrok, madarak alkotják ezt a különleges világot. Szállás Ankaranában (1 éj).

9. nap: Ankarana – Ankify – Nosy Be

Reggeli után indulunk Ankify-be. Kakaó, kávé és ylang-ylang ültetvények mellett haladunk el és meg is állunk megismerkedni ezzel a különleges egzotikus növényekkel. Ankify-ba érkezve, a kikötőben hajóra szállunk és áthajózunk Nosy Be szigetére. Érkezés után transzfer a szállodába, a nap további része szabad program, ismerkedés a parttal a környékkel. Szállás Nosy Be-ben (3 éj). Szállás: Nosy Be Hotel & Spa 4*.

10. nap: Nosy Be

Ébredjünk, amikor szeretnénk, reggelizzünk meg kényelmesen: a mai napot mindenki kedvének és igényeinek megfelelően alakíthatja, nincs szervezett programunk. Ha arra vágyunk, egyszerűen feküdjünk ki az óceánpartra, hallgassuk a hullámok megnyugtató, örök végtelen moraját, és figyeljük a halászok nyugodt, évszázados rutin szerinti mozgását. De ha aktívabb programot szeretnénk, akkor is bőven válogathatunk a helyben kínált és szervezett tevékenységekből.

11-12. nap: Nosy Be - Addisz Abeba - Bécs - Budapest

A mai nap is szabad program, de érdemes egy kis kirándulásra indulni, katamarános hajókirándulás, sznorkelezés, fürdés és számtalan szervezett programlehetőség lehetőség közül is választhatunk. Transzfer a repülőtérre és hazautazás átszállással Bécsbe, majd a 12. napon autóbusszal Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás a nyolcadik kontinens, Madagaszkár északi részén, 12 nap 3-4*-os szállodákban félpanzióval, transzferekkel, belépőkkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére