Kirándulás 1 személyre az olaszországi Ligúr-tengerpartra és a francia riviérára, 7 éjszaka 2*-os szállás reggelivel, buszos utazással

Ajánlat kód: 34545
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

129.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34545

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el szeptember első napjaiban a varázslatos Ligúr-tengerpartra és ruccanj ki az elegáns francia riviérára!

Időpont

  • 2019. szeptember 6.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállás 2*-os hotelben, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 4.560 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1.5%
  • Idegenforgalmi adó / Imperia 1 EUR/fő/éj

Felár

  • Félpanzió (6 vacsora): 16.500 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 28.000 Ft/fő

Belépők

  • Francia Riviéra kirándulás 35 EUR
  • Menton - San Remo kirándulás 20 EUR
  • Hanbury Botanikus kert-Dolceaqua kirándulás 20 EUR
  • Hanbury botanikus kert 7,50 EUR-9 EUR
  • Milanó belépési díj 5 EUR
  • Monte Carlo / Hercegi Palota 9 EUR

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu., Koronaőr köz 05:00
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km 05:45
  • Siófok-Szekszárdi lehajtópálya melletti TESCO 06:30
  • Balatonlelle-Marche 07:05
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló 07:30

Program

1. nap: Budapest-Ligúr tengerpart

Folyamatos utazás rövid pihenőkkel az olasz riviérára. Érkezés az Imperia városában található szálláshelyre. A mai napon nincs vacsora a szállodában!

2. nap: Ligúr tengerpart

Reggeli után egész napos szabadprogram, pihenés a tengerparton.

3. nap: Francia riviéra-Cannes-Nizza-Antibes-Monte Carlo

Egész napos kirándulás a Francia Riviéra legszebb városaiba. A kora reggeli órákban elutazás Cannes-ba, a filmfesztiválok híres városába. Csodálatos sziklás tengerszakaszok mellett érkezünk a Cote d’Azur egyik legjelentősebb városába, Nizzába. Délután rövid látogatás a festői Antibes-ban, az Azúrpart legromantikusabb kisvárosában. Hazautazásunkat rövid sétával zárjuk Monte Carlo-ban (Óváros, Hercegi Palota, Kaszinó). Visszaérkezés a szálláshelyre a késő esti órákban (Ár: 35EUR/fő).

4. nap: Menton-San Remo-Imperia

Szabadprogram, pihenés a tengerparton vagy délután fakultatív kirándulási lehetőség a francia riviéra hangulatos kisvárosába Mentonba. Gyalogos városnézés, majd utazás a Virágok városába, a Capo Nero és Capo Verde öblök partján fekvő San Remóba. Séta az óvárosban (La Pigna), ahol keskeny és meredek utcácskák, fedett sétányok és apró terek váltogatják egymást. Búcsú a Riviéra dei Fioritól, majd visszautazás Imperia városába, látogatás az olíva múzeumban (Ár: 20 EUR/fő).

5. nap: Cervo-Hanbury Botanikus kert-Dolceacqua

Szabadprogram, vagy fakultatív kirándulás Ligúria tartomány legelbűvölőbb városaiba. Első megállónk Cervo festői kisvárosa lesz. Majd következik Ventimiglia közelében a híres Hanbury botanikus kert, majd a Nervia folyó völgyében fekvő Dolceacqua jellegzetes középkori városába utazunk. A városka egyedülálló báját nehéz szavakba foglalni, de szabadidőnk keretén belül lehetőségünk lesz a zegzugos sikátorok, kézműves boltok felfedezésére is. Visszautazás a szálláshelyre (Ár: 20 EUR/fő).

6. nap: Laigueglia

Reggeli a szállodában, majd délelőtt a Pálmák riviérájának egyik legszebb városába látogatunk. A Riviera delle Palme, a Ligúr part Ponente részéhez tartozik, Varazze és Andora között helyezkedik el. A Pálmák riviérájának szívében találjuk Laigueglia festői kisvárosát, melyet Itália legszebb települései, “Borghi più Belli d’Italia” között tartanak számon. Az egykori kis halászfalu, igazi kis ékszerdoboz. Az óváros, “budello” városnegyede a halászok és tengerészek múltját idézik. Átadhatjuk magunkat a város varázslatos hangulatának, ahol a sikátorok, templomok, történelmi épületek, pasztellszínű házak szépsége mellett gyönyörű homokos tengerpart vár. Megkóstolhatjuk a város specialitását gobeletti-t vagy a„baci”-t , azt a rózsa formájú édességet, melyet mandulából és mogyoróból készítenek csokoládé krémmel. Délután szabadidő Imperiaban.

7. nap: Genova-Milánó

Utazás a tenger és a helyek között fekvő Genova városába. Városnézés Ligúria tartomány fővárosában. Belvárosa Európa legnagyobb területű középkori városmagja, kihagyhatatlan élmény. Továbbutazás Lombardia tartomány fővárosában, Milánóba, mely a XV. században a Visconti és Sforza nemesi családok uralkodása alatt Itália egyik legjelentősebb reneszánsz központjává nőtte ki magát. A Piazza Cavour, Sforza kastély, Dóm tér, Galleria Vittorio Emanuele II. és a Scala épületének megtekintése után utazás a Garda tó közeli szálláshelyre.

8. nap: Verona-Budapest

Városnézés Veronában. Az Adige partján fekvő város 2000 óta a Világörökség része. Belvárosi séta a „szerelmesek városában”, majd hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás 1 személyre az olaszországi Ligúr-tengerpartra és a francia riviérára, 7 éjszaka 2*-os szállás reggelivel, buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére