Ki vagyok én? És ki vagy te? Online kapcsolat-tudomány tanfolyam, angol nyelven, az International Open Academy jóvoltából!

International Open Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
35.000 Ft 89% 31.010 Ft
International Open Academy
sales@internationalopenacademy.com
internationalopenacademy.com

Akció Leírása

Az ár tartalmazza

  •  Online kapcsolat-tudomány tanfolyam, angol nyelven, az International Open Academy jóvoltából!

Fontos

  • A hozzáférés 2 hónapon keresztül működik az aktiválástól számítva
  • A regisztrációtól számítva 12 hónap áll rendelkezésedre a kurzus aktiválásához
  • Minden teszten 55%-ot kell elérned ahhoz, hogy továbbjuss a következő szintre
  • A kurzus végén PDF-ben elismervényt kapsz
  • A kurzus nyelve angol

Honnan tudhatod, hogy az a bizonyos kémia, működik a másikkal? Tanuld meg a kapcsolatok mögött meghúzódó tudományt, hogyan találkozz, randevúzz és áll ki a másik elé!

Szenvedtél már a magány érzésétől, hogy annyira szeretnél egy partnert találni magad mellá, aki az életed részévé válik?

Lehet, hogy meg is találtad a lelki társad, mégis azt érzed, hogy az  „szikra”, ott, amely egyszer felgyulladt, mintha az élet napi nyomása alatt, lassan de biztosan, kialudna...

Ez sosem a kapcsolat státuszától függ, ám kapcsolatok tudományának ez a tanfolyama, a kezedbe adja azokat az eszközöket, amelyek szükségesek a romantikus kapcsolatok megközelítéséhez olyan módon, amely elősegíti a saját jólét tiszteletben tartását, valamint a másik ember teljes önvalójának megőrzését-

A kapcsolatoktudomány ezen kurzusán megtanulhatjuk a kapcsolatokkal, vonzerővel, csábítással, intimitással és más kérdésekkel kapcsolatos témák és kérdések megértésének fontosságát.

Az önfejlesztés, a kommunikáció és az erőfeszítések témájára koncentrált résztvevők gyorsan rájönnek, hogy a potenciális és a jelenlegi partnerek, hogyan is látnak minket pontosan?

 A fegyelem, a motiváció és a gondolkodásmód révén a tanfolyam moduljain belül bemutatott eszközöket felhasználhatók atéren, hogy: jobb férjjé vagy feleséggé, barátnővé vagy baráttá, élettárssá váljon az egyén.

Noha nem garantált a szerelem megtalálása ezen a kurzuson való részvétel után, de határozottabb megértéssel és a kapcsolatok mögött meghúzódó pszichológiai ismeretekkel valamint azzal, hogy miként lehet a saját kapcsolatait megismerni, valószínűleg előrébb mozdul tőle.

Kezdj el építeni egy erős alapot, a jobb, teljesebb romantikus életedhez!

Mit is tanulsz?


A kapcsolati tudomány ezen oktatási tanfolyamának befejezésével, elsajátíthatod a saját és másoknak megértését, ami előnyére lesz a jelenlegi és a jövőbeli romantikus kapcsolataidnak.

A tanfolyam néhány alapvető elvei a következők:

- célok kitűzése a romantikában, miközben megtartjuk a határokat, és reális elvárásokkal rendelkezünk
- a különböző személyiségtípusok, amelyek kiegészítik egymást vagy harcolnak egymással
- a viselkedésed és attitűdök tükrözésének módjai, valamint azok olyan módon történő kiigazításának módjai, amelyek a kívánt emberré teszik az embereket, akikhez más emberek szeretnének közel lenni
- lehetőségek arra, hogyan kikapcsold ki önmagad és teljesen jelen legyél a randevún
- etikett, beszélgetés indítók és dátum ötletek az új kapcsolatokhoz
- hogyan lehet azt a romantikus "lángocskát" életben tartani az intimitás, az összetartozás és a társat érintő ügyekben?
- eszközök a partnerével való együttműködéshez, hogy erősítsétek meg a köteléketeket a legnehezebb időkben
- hosszú távú jövőbeli tervek és erőforrások felhasználása, és amelyekkel oda el is tudtok jutni

Saját időbeosztásod szerint tanulhatsz, akkor és ott, ahol csak szeretnél, s a kurzus végeztével sokkal magabiztosabban fogsz szembenézni önmagaddal is.

International Open Academy

Az IOA kurzusait nemzetközi, profi csapat állította össze, amely tapasztalt tanárokból áll. Olyan szakmákba, tudományokba, nyelvekbe nyerhetsz betekintést, amelyek leginkább szolgálják szakmai előmeneteledet. Minden kurzus teljes mértékben online végezhető, bárhol, bármikor tanulhatsz, amikor Neked a legkényelmesebb. Minden kurzus jól felépített témákból áll, amelyek részletes írásos leckéket, grafikai segédanyagokat és hasznos, érdekes videókat egyaránt tartalmaznak.

Jó tanulást kívánunk!

sales@internationalopenacademy.com
Küldd el emailben a kuponod (vagy a kupon kódjaid) a sales@internationalopenacademy.com, válasz levélben megkapod a belépési adatokat.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Fontos

Beváltható: 2022.03.31.-ig
A tanfolyam angol nyelven történik • Az Alkupon megvásárlását követően aktiválás szükséges: sales@internationalopenacademy.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére