Kézműves tábláscsokoládé-készítő kurzus az Ars Socolata jóvoltából

Ars Socolata
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.720 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
17.000 Ft 30% 5.100 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Ars Socolata
1201 Budapest Nagysándor József utca 45-47.
arssocolata@gmail.com
06 30 291 1822

Akció Leírása

Készítsd el álmaid táblás csokiját kiváló belga csokoládéból az Ars Socolata manufaktúra műhelyében!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 11.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.720 Ft, a fennmaradó 9.180 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Kézműves tábláscsokoládé-készítő kurzus az Ars Socolata jóvoltából

Fontos

  • A programot bátran ajánljuk laktózérzékenyeknek, vegánoknak valamint fogyókúrázóknak is, hiszen vegán étcsokoládé és cukormentes, maltitollal édesített belga tejcsokoládé is lapul a raktárban. Erre vonatkozó igényedet kérjük, jelentkezéskor jelezd!

Lesd el a csokoládékészítés rejtelmeit mesterektől! Az Ars Socolata kézműves csokoládé manufaktúra műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai táblás csokiját. Ráadásul mindezt a legkiválóbb belga csokoládé alapanyagokból, amilyet átlag boltok polcain nem is lehet beszerezni.

A több órás kurzus résztvevői megtanulják a fortélyokat és táblás csokit öntenek. A program végén mindenki ízletes csokival és kis csokoládékészítő mesterként tér haza.

A résztvevők megismerkednek a csokifajtákkal és megkóstolják őket. Betekintést nyernek a csoki történelmébe. Megtanulják mi a temperálás, hogyan lesz fényes és roppanós a csokoládé. Profi csokoládémesterek által használt polikarbonát formát használhatnak és összehasonlíthatják a szilikon formával. Mindenki maga öntheti ki olvasztott és temperált csokoládéból a csokiformát, amely egy különleges élmény.

Bátran lehet kísérletezni a feltétek tengerében: a diófélék, mogyorófajták, liofilizált gyümölcs, aszalt gyümölcs, csokoládépasztilla, francia drazsé, cukorszórat, mályvacukor mind-mind remek választás lehet.

Megtudhatod azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned. Részletes jegyzetet kapsz a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtalálhatod. Megismersz a kurzus alatt több temperálási technikát is.

Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített csokoládékat fogyasztani, vagy meglepni vele szeretteidet, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is ott a helyed a workshopon! A kézműves csokoládé az az édesség, amit otthon is el tudsz majd készíteni segítség nélkül a tanfolyam elvégzése után.

A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is.

De milyen is az igazi kézműves csokoládé, és miért a bolti ár többszöröséért szerezhető be legtöbbször?

A kézműves csokoládét választók hajlandók kifizetni a viszonylag magas árat a minőség miatt. A tömegtermeléshez képest jóval magasabb árat több tényező is okozza. Egyrészt a kézi munkaerő esetén jóval lassabb az előállítás a gépi termeléshez viszonyítva. A következő faktor az, hogy a gyári tömegtermelés során a versenyképesség miatt kénytelenek spórolni különleges, minőségi alapanyagok magas arányán. A legtöbb manufaktúra minőségi csokoládé alapanyagot használ, amelyet a tömeggyártású csokoládék alapanyagának többszöröséért tudnak csak beszerezni.

Az igazi eredeti csokoládé nem tartalmaz tejsavóport, tejzsírt vagy bármely kakaóvajat helyettesítő olcsósító összetevőt. A különbséget sok esetben csak akkor veszi észre az átlagos vásárló, amikor egymás után kóstolja a bolti és a kézműves csokoládét. Ahogy borok esetén is léteznek specialisták, akik a legkisebb különbséget is észreveszik, a csokoládé ínyencek körében is találunk olyan személyeket, akik nem csak a manufaktúrális és gyári előállítású táblás csokoládé közötti különbséget képesek megállapítani, hanem akár a felhasznált kakaóbab származási helyét is beazonosítják.

Ars Socolata

„A csokoládé művészete. Mottónk leírja a művészet iránti szenvedélyünket. Minden alkotásunk valódi műremekké válik miközben a lelkünket és szívünket csokoládéba öntjük. Szeretnénk most Veled is megosztani ezt az egyedülálló életérzést. Olyan speciális megoldásokat tudtunk kifejleszteni, amelyeket más manufaktúrák a legtöbb vevő számára nem tudnak felkínálni, csak nálunk találhatják meg vevőink.

Világszinten egyedülálló, hogy 100%-osan természetes, adalékanyagmentes módon kandírozott teljes virágzatot állítson elő egy manufaktúra. Specializálódtunk egyedi ajándékok készítésére is, mint pl. csokoládé serlegek és érmék, “Tervezd magad csokik”, egyedi fényképpel vagy felírattal készült csokoládéajándékok.

Családi tulajdonú cég vagyunk, amit nem akarunk soha feladni, hiszen csak így tudjuk Nektek az igazi Ars Socolata minőséget garantálni. Küldetésünk, hogy kivételes és csúcsminőségű csokoládét teljes mértékben kézműves módon állítsunk elő, ami mechanizált módszerekkel nem reprodukálható. Ez a garancia arra, hogy kis családi vállalkozásunkból mindig 100%-os minőségű, prémium belga csokoládé alapanyag felhasználásával készült kézműves csokoládé érkezik Hozzád.”

Legyen szép napod!

1201 Budapest Nagysándor József utca 45-47.
arssocolata@gmail.com
06 30 291 1822

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Kézműves tábláscsokoládé-készítő kurzus az Ars Socolata jóvoltából

Fontos

Beváltható: 2021.05.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 291 1822 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
37 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére