Kezdő sushikészítő tanfolyam hobbi séfeknek Budapesten a Sushisuli jóvoltából

SushiSuli
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

13.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.990 Ft 13% 2.000 Ft
SushiSuli
Budapest
info@sushisuli.hu
06 20 214 2896
sushisuli.hu/

Akció Leírása

Ez a kupon teljes áron is megvásárolható, ami tökéletes megoldás, ha ajándékba szeretnéd adni. Igy helyszinen mar nem kell pluszba fizetni erre a szolgaltatasra. Az előleges és a teljes árú vásárlás között a Kosárban tudsz választani.

Ismerkedj a japán konyha ikonikus ételével, a sushival!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 13.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.550 Ft, a fennmaradó 10.440 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Kezdő sushikészítő tanfolyam hobbi séfeknek Budapesten a Sushisuli jóvoltából
  • Időtartam: 3-5 óra

Többszöri próbálkozás után sem sikerül jó sushit készíteni? Tele vagy kérdésekkel, de sehol nem találsz egyértelmű, valós válaszokat? Ha igennel feleltél, a legjobb helyen jársz!

A sushikészítés attól válik művészetté, hogy minden apró mozzanatot a tökéletességig gyakorolnak a mesterek. Ez a tény azonban nem változtat azon, hogy az alapok egyszerűen elsajátíthatók.

Ha már próbálkoztál otthon a sushi készítésével, akkor tudhatod, hogy nem is olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Nem tudod, hol szerezd be a megfelelő alapanyagokat? Az időd egy része arra megy el, hogy egyáltalán: hogyan állj neki? Nem elég “ragadós” a rizs, nem jó az állaga (pluszban minden és mindened rizses)? Kinyílik a tekercs, a nigiri szétesik?

Ettől függetlenül finom és elfogy, de a vége az, hogy csak ritkán, vagy egyáltalán nem próbálkozol többet. Ezzel együtt meg is fosztod egy csodálatos élménytől magad és a környezeted. Ne érezd magad emiatt rosszul, mert nem vagy ezzel egyedül!

Mit is várhatsz a tanfolyamtól?

Önállóan képes leszel otthon igazi sushit készíteni! A rizs mosásától, a sushi tálalásáig!

Sushi shari (ecetes sushi rizs) valódi elkészítése

A legfontosabb sushi fajták elkészítése pl.: hosho maki (alap tekercs), ura maki (kifordított tekercs), nigiri (rizs falat, feltéttel) kérésre további fajtákat is bemutatunk (futo maki, tamaki, gunkan, sashimi stb..)

Minden kérdésre választ kapsz: legyen az a híres miso leves titka, evőpálcika stabil használata, tamago, halak- zöldségek feldolgozása, tárolása, beszerzése…

Sushi Guru tudásbázis. Mit is jelent ez? Innentől kezdve nem lesznek találgatások. Órákon, napokon keresztül tartó kutatások (az esetek többségében eredménytelenül). Elég egy emailt írnod nekünk és máris haladhatsz tovább a sushi ötleteiddel. bármilyen sushival kapcsolatos kérdésre választ kapsz mostantól.

Sushisuli

A Sushisuli csapata kb. 10 évvel ezelőtt kezdett el sushival foglalkozni. Amikor ráébredtek, milyen csodás világ is ez, elkezdték fanatikus módon képezni magukat. Rengeteg időt és energiát fektettek abba, hogy lehetőségük legyen megismerni a sushi készítés igazi mélységeit.

Ennek egy idő után meg is lett a gyümölcse. Szerencsésnek mondják magukat, hogy olyan japán sushi séfektől tanulhattak, ami nem mindenkinek adatik meg Európában.

Azért jöttek létre, mert úgy gondolják, nagy hibát követnének el, ha ezt a tudást megtartanák magunknak és nem mutatnák meg másoknak is, milyen különleges a sushi világa!

Jó étvágyat kívánunk!

Budapest
info@sushisuli.hu
06 20 214 2896

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kezdő sushikészítő tanfolyam hobbi séfeknek Budapesten a Sushisuli jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2021.04.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges: https://sushisuli.hu/sushi-keszito-tanfolyamok/tantermi-kezdo-sushi-keszito-tanfolyam-hobbi-sefeknek/jelentkezes-tk/ • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére