Kezdő angol online tanfolyam: A1 és A2 - a The Bright Academy jóvoltából!

The Bright Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

13.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.990 Ft 10% 1.500 Ft
The Bright Academy
info@thebrightacademy.com

Akció Leírása

HI! DO YOU SPEAK ENGLISH?

Szeretnél tudni végre úgy válaszolni erre a kérdésre, hogy “YES!”? Most itt az alkalom! Angol online tanfolyam, teljesen az alapoktól!

A globalizáció miatt a közös nyelv az angol lett. Jelenleg 7,5 milliárdan élünk a Földön, melyből 1,5 milliárd ember beszél angolul, ez a népesség 20%-a. Rengeteg helyen mindennapossá vált a használata – multinacionális cégeknél, külföldi nyaralás során, de említhetnénk bármilyen programot, számítógépes játékot, ahol angol az alapértelmezett nyelv. Ezek miatt érdemes megtanulni a nyelvet, hiszen előnyt jelent kapcsolatépítés, munkahely váltás esetén, vagy akár a moziban, filmválasztás közben is, hiszen így nem akadályoz a nyelvtudás hiánya. Abban is biztosak vagyunk, hogy vannak kifejezések, amik pont emiatt már nem lesznek számodra ismeretlenek, így könnyebb lesz az anyagokkal haladni. Ha te is szeretnél azok közé tartozni, akik elmondhatják magukról, hogy beszélnek angolul, akkor ez az online angol tanfolyam megfelelő kezdés hozzá!

HOGYAN ÉPÜL FEL A KURZUS?

Az English Course nevű tanfolyamunk 2 modult tartalmaz. Mindkét modul esetében alapszintről, azaz teljesen a nulláról kezdődik a tananyag. A kurzus során témák szerint haladunk majd, nem az abc-től, szavak bemagolásától kezdjük, hanem a célunk az, hogy már a legelején is tudj egyszerűbb mondatokat elmondani, akár bemutatkozni, hiszen így tudsz majd beszélgetést kezdeményezni. Megtanítjuk a nyelvtant, hogy mikre figyelj oda mindezt úgy, hogy rögtön sikerélmény érjen, mert hiszünk abban, hogy ez bármilyen tudás megszerzésének a legfontosabb motivációja. Ha pedig eddig más nyelven beszéltél, akkor is könnyedén elsajátítod majd az anyagot. Ahhoz, hogy a kiejtésedet tökéletesítsd, pedig ajánljuk a filmek angol nyelven történő megtekintését, hogy megszokd a hangzást!

KIKNEK AJÁNLJUK AZ ANGOL ONLINE TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉT?

- Akik úgy érzik, nincs idejük tanfolyamra vagy magánórákra járni
- Akik közelében nincs is nyelviskola vagy megbízható, felkészült tanár
- Akik szeretnek online tanulni és akkor, amikor épp idejük van rá
- Akik nem szeretnének sok pénzt kiadni a könyvekre

MI SZÜKSÉGES HOZZÁ?

Számítógép internet kapcsolattal
Papír és ceruza a feladatok elvégzéséhez

info@thebrightacademy.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kezdő angol online tanfolyam: A1 és A2 - a The Bright Academy jóvoltából!

Fontos

Beváltható: 2020.12.31.-ig
A megvásárolt kupont küld el emailben: info@thebrightacademy.com-ra beváltás céljából. Minden további információt a szolgáltatótól fogsz megkapni • A tanfolyam sikeres elvégzését követően, hivatalos online igazolást/oklevelet állítanak ki a részedre

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére