Két hetes körutazás az USA nyugati partvidékén - repülőjeggyel, szállással, reggelis ellátással, magyar idegenvezetéssel, utasbiztosítással 1 személy részére

Ajánlat kód: 33146
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

698.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33146

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Két hét a természet lenyűgöző alkotásainak bűvöletében! Holdbéli tájak, sivatagok, kanyonok, hihetetlen sziklaalakzatok, kristálytiszta vizű tavak és zöldellő fenyvesek birodalmában!

A részvételi díj tartalmazza:

  • repülőjegyet Budapest – Los Angeles – Budapest útvonalon átszállással
  • közlekedést a körutazáson légkondicionált autóbusszal
  • 14 éjszaka szállást jó középkategóriás szállodák / motelek 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • 14 alkalommal reggelit
  • kirándulásokat a program szerint
  • magyar idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőtéri illetéket: kb. 158.000,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5%)
  • ESTA engedély valamint az ügyintézés díját: 7.300,- Ft 
  • Nemzeti Parkok belépőjegyeinek árát és egyéb belépőket: kb. 190,- USD / fő
  • fakultatív programok árát: kb. 420,- USD / fő (Grand Canyon repülés, Las Vegas esti városnézés, Universal Studio, kirándulás a Valley of Fire State Parkba és a Hoover Dam gáthoz, San Francisco öbölhajózás stb.)
  • kötelező szervízdíjat / borravalót a helyi személyzet részére: 80,- USD / fő
  • 20 – 24 fő utazása esetén a 38.700,- Ft / fő a felár
  • valamint az egyéb, a fentiekben nem említett utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
  • egyágyas felár: 212 000 Ft

Program leírása:

  • 1. nap: Budapest – Los Angeles: Elutazás Budapestről európai átszállással. Érkezés az esti órákban, transzfer a szállodába. Szállás Los Angelesben.
  • 2. nap: Los Angeles: Városnézés a filmgyártás fővárosában, LOS ANGELES-ben, programunk során érintjük Hollywoodot, Beverly Hillst, a híres Rodeo Drive-ot, a divatos boltok főutcáját, teszünk egy sétát a „Hírességek sugárútján”, a Hollywood Boulevard-on. Látványos fakultatív program: látogatás az Universal Studios témaparkjában és kalandozás a filmek világában. Szállás Los Angeles-ben.
  • 3. nap: Palm Springs– Joshua Tree Nemzeti Park – Laughlin: Délelőtt átkelünk a Mojave sivatagon Palm Springs felé. A sivatagi jukkáiról híressé vált JOSHUA TREE Nemzeti Park érintésével utazás LAUGHLIN-ba. Las Vegas „kistestvérében” akár a szerencsénket is próbára tehetjük. Szállás Laughlinban.
  • 4. nap: Grand Canyon: Irány a Colorado völgye, a GRAND CANYON Nemzeti Park. A folyó vájta kétezer méteres szurdok páratlan élményt nyújt. Teszünk egy sétát a déli perem mentén, és fakultatív program keretében repülőről is megcsodálhatjuk az ámulatba ejtő kanyont! Szállás Williams környékén.
  • 5. nap: Grand Canyon – Glenn-gát: Visszatérünk a GRAND CANYON-hoz, hogy ismerkedjünk a dél-keleti rész szépségeivel. Továbbutazás a Colorado folyó völgyében, ahol a LAKE POWELL duzzasztógátját, a GLENN-DAM-ot keressük fel. Szállás Page környékén.
  • 6. nap: Monument Valley – Cortez: Hogy a természet mennyire bőkezűen bánt az USA nyugati partjával, arról ma újra meggyőződhetünk! Irány az ANTELOPE CANYON! A földalatti labirintusban a beszűrődő napsugarak által megvilágított rózsaszín sziklák látványa felejthetetlen élmény. Utunkat folytatva, a MONUMENT VALLEY impozáns sziklafennsíkjai emelkednek elénk a vörösesen fénylő tájból. Vadnyugati mozifilmek természetes díszletei között töltött nap után, szállás Cortezben.
  • 7. nap: Mesa Verde Nemzeti Park: Az USA legjelentősebb régészeti emlékét keressük fel, a MESA VERDE Nemzeti Parkot. Hajdan a puebló indiánok lakták, de még az európai hódítók érkezése előtt elhagyták a területet, de fennmaradt a kb. 500 csodálatos sziklalakás. A lakások a legkisebb mérettől, egészen az ún. „Sziklapalota” 200 szobás lakásig, különféle méretűek. Nem véletlenül lesz ismerős a környezet! Itt forgatták ugyanis a „Mackenna aranya” című western filmet, Gregory Peck, Omar Sharif, Telly Savalas főszereplésével. Délután ízelítőt kapunk DURANGO XIX. századi hangulatából. Utazás a híres „1 millió dolláros úton”, ahol évente kb. 15 ezer Harley-Davidson motoros találkozik. Szállás Moabban.
  • 8. nap: Arches National Park: Moab közelében terül el az impozáns ARCHES Nemzeti Park, itt található a világ legtöbb természetes homokkő boltíve. Továbbutazás a dimbes-dombos Utahba. Érkezés késő délután a BRYCE CANYON Nemzeti Parkba. Szállás.
  • 9. nap: Bryce Canyon – Zion Nemzeti Park: Kirándulás a vöröses színben pompázó, csipkés BRYCE CANYON-ba, majd a ZION Nemzeti Parkot keressük fel, mely Utah állam egyik legnépszerűbb természeti képződménye. A mormonok lakta St. George településen áthaladva, a Virgin River szurdokát érintve érkezünk a szerencsejátékok fellegvárába, LAS VEGAS-ba. Szállás.
  • 10. nap: Las Vegas : Szabad program, egyénileg felfedezhetjük a várost, kipihenhetjük körutazásunk eddigi fáradalmait, és újra kipróbálhatjuk szerencsénket a kaszinókban. Vagy fakultatív kirándulást tehetünk a VALLEY OF FIRE STATE Parkba, mely a vörös homokkő alakzatokról kapta nevét. Következő állomásunk a Colorado folyó híres völgyzáró gátja a HOOVER DAM, amelyet az USA 31. elnökéről neveztek el és az 1930-as években mérnöki csodának tartották. Este a Las Vegas by Night fakultatív program keretén, megtekinthetjük a fényáradatban úszó várost. Szállás Las Vegasban.
  • 11. nap: Death Valley : Átkelünk a nevadai sivatagon, a tengerszint alatt 85 méterrel fekvő „Halál-völgy”-én keresztül. A világon itt a legmagasabb az átlaghőmérséklet, a csúcsértéket (57 oC) 1913-ban mérték. Itt forgatták a világhírű „Jézus Krisztus Szupersztár” című filmet. Rövid fotózási lehetőség a Badwater (rossz víz), Devil’s Golf Course (az ördög golfpályája), Zabriskie Point képződményeknél. Délután továbbutazás Bakersfield irányába. Szállás Fresno környékén.
  • 12. nap: Yosemite Nemzeti Park: Látogatás a magas sziklafalak, festői völgyek, óriás fenyők és vízesések birodalmába, a YOSEMITE Nemzeti Parkba, mely a világ egyik legszebb hegyvidéke. Tavasszal vízesések, ősszel a rozsdaszínbe öltözött táj nyűgözi le a látogatót. Szállás San Francisco környékén.
  • 13. nap: San Francisco: Városnézés SAN FRANCISO-ban: kínai negyed, Union Square, Golden Gate híd, Móló, jó idő esetén a Twin Peaks (Iker csúcsok, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az egész városra) stb. Szállás.
  • 14. nap: San Francisco – Santa Maria: Utazás a Csendes-óceán mentén, a híres „17 mérföldes” panorámaúton. Első megállónk a híres óceánparti városkában, a koloniális építészeti jegyeket őrző MONTEREY-ben lesz. Séta, majd továbbutazás CARMEL-be, a bájos óceánparti művész-településre. Szállás Santa Maria környékén.
  • 15. nap: Santa Barbara – Los Angeles: Ismerkedés a skandináv hangulatú SOLVANG-gal, majd az egykori missziós várossal, SANTA BARBARA-val. Következő állomásunk már a Los angelesi repülőtér. Hazautazás az esti órákban. Éjszaka a repülőn.
  • 16. nap: Budapest: Európai átszállással, érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

UNESCO Világörökségek:

  • Grand Canyon Nemzeti Park
  • Yosemite Nemzeti Park
  • Mesa Verde Nemzeti Park

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás az USA nyugati partvidékén - 16 nap - repülőjeggyel, szállással, reggelis ellátással, számos programmal, magyar idegenvezetéssel, utasbiztosítással 2 személy részére. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix időpontja: 2019. 05. 13

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére