Keresőoptimizáló online tanfolyam (SEO): hogyan is jelenjen meg az első találok között a weboldalad? - a The Bright Acedemy jóvoltából!

The Bright Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

32.390 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
35.990 Ft 10% 3.600 Ft
The Bright Academy
info@thebrightacademy.com

Akció Leírása

A VARÁZSSZÓ, AMIRE MINDENKI FELKAPJA A FEJÉT

Keresőoptimalizálás. Az utóbbi évek egyik leggyakrabban használt kifejezése, ami minden marketingest, üzletvezetőt és vállalkozó szellemű embert lázba hoz. Mindenhol ezt a kifejezést halljuk, és azt, hogy milyen jelentős eredményekre képes. Azt viszont, hogy a gyakorlatban pontosan mit jelent, már kevesen látjuk át. Ebben segít a Keresőoptimalizálás Online Tanfolyam.

Az internet korszakában már a vállalkozások jelentős többsége megtalálható a világhálón. Miért is? Pontosan azért, mert már mindannyian ott töltjük az időnk nagy részét. Ott informálódunk, ott keresgélünk, ott “találkozunk” a barátainkkal, ott tartjuk a kapcsolatot a családtagjainkkal, ott osztjuk meg a véleményünket, ott dolgozunk és még sorolhatnánk. Egyszóval most már szinte csak ott vagyunk igazán jelen. Ez a helyzet remek lehetőséget kínál a vállalkozások számára, hogy megszólítsák a számukra releváns célközönséget és személyre szabott ajánlatokkal, hatékony és kidolgozott stratégiákkal ügyfeleket szerezzenek.

Erre az egyik legköltséghatékonyabb és hosszú távon a legjobban kifizetődő módszer a keresőoptimalizálás. Ez segít abban, hogy organikusan a találati lista elejére kerülj és így a számodra fontos célközönség a te termékedet vagy szolgáltatásodat találja meg elsőként. Jól hangzik elsőnek lenni, ugye? Bár ez nem ilyen egyszerű és a legtöbb vállalkozás pont ezért keres és fizet meg kiváló szakembereket. Mivel az interneten a vállalkozások száma egyre csak nő, a naponta publikált blog bejegyzések száma pedig meghaladja a két milliót világszerte, így bátran kijelenthetjük, hogy a SEO szakemberek iránti igény is rohamosan nő. Ez egy olyan munka, amit bárhol és bármikor csinálhatsz, online!

KINEK AJÁNLJUK AZ SEO – KERESŐOPTIMALIZÁLÁS ONLINE TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉT?

- Azoknak, akik érdeklődnek a keresőoptimalizálás iránt.
- Olyan szabadúszóknak és szakembereknek, akik szeretnék a keresőoptimalizálást, mint hozzáadott szolgáltatást vagy szakmai tudáskészletet felfedezni.
- Blog tulajdonosoknak, akik szeretnék az általuk megírt szakmai cikkeket optimalizálni, hogy elsők között jelenhessenek meg a keresési listában.

MIRŐL SZÓL AZ SEO – KERESŐOPTIMALIZÁLÁS ONLINE TANFOLYAM?

- A kereső optimalizálás alapjairól
- Kulcsszó kutatásról
- A keresőoptimalizálás tartalmi és technikai hátteréről
- Optimalizált szövegírásról
- On-Page SEO-ról
- Videó SEO-ról
- Technikai SEO-ról
- A legjobb ingyenes SEO eszközökről és programokról

KÖVETELMÉNYEK

Sem előzetes tudásra vagy technikai háttérre nincs szükség a SEO tanfolyam elvégzéséhez
Egy működő digitális eszköz (telefon, tablet, számítógép) és megbízható internetkapcsolat.

 

info@thebrightacademy.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Keresőoptimizáló online tanfolyam (SEO): hogyan is jelenjen meg az első találok között a weboldalad?

Fontos

Beváltható: 2020.12.31.-ig
A megvásárolt kupont küld el emailben: info@thebrightacademy.com-ra beváltás céljából. Minden további információt a szolgáltatótól fogsz megkapni • A tanfolyam sikeres elvégzését követően, hivatalos online igazolást/oklevelet állítanak ki a részedre

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére