Kényeztető, meleg gyógynövényolajos páros masszázs az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban

Ashwini Ayurveda Egészség -és Életmód Központ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

7.340 Ft

Opciók
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
34.000 Ft 15% 5.100 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

2 Alkupon eladva

Ashwini Ayurveda Egészség -és Életmód Központ
1072 Bpudapest Nagy Diófa utca 15 és 1077 Budapest Wesselényi utca 18
ashwiniayurvedaweb@gmail.com
06 30 120 9201

Akció Leírása

Ünnepeld a barátságot, a szerelmet és kényeztesd a tested és a lelked!

  • 60 perces Kényeztető, meleg gyógynövényolajos páros masszázs az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban – A kupon teljes ára 28.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 7.340 Ft, a fennmaradó 21.560 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!
  • 90 perces Kényeztető, meleg gyógynövényolajos páros masszázs az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban – A kupon teljes ára 34.000 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 8.640 Ft, a fennmaradó 25.360 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

Egy páratlan élmény páros masszázzsal – az indiai tradicionális meleg olajos gyógynövényes abhyanga masszázzsal, amely nem csupán pihentet, de jótékony hatással is van az egész testre és lélekre.

Ez a különleges masszázs élmény ideális pároknak, legyen szó akár férj-feleség párosról, anya-lánya duóról, vagy egyszerűen barátokról, barátnőkről, akik együtt élveznék az egyedi pihenést és harmonizáló érintéseket.

Az abhyanga masszázs jótékony hatásai közé tartozik a feszültség csökkentése, az izmok ellazítása, a vérkeringés javítása, a test méregtelenítése és a stresszoldás. Most képzeljétek el mindezt kettesben, együtt, egy intim ésnyugodt környezetben.

Ha a szerelmet ünnepelnéd Valentin napkor, vagy évfordulót, akár születésnapot, mi sem lehetne romantikusabb ajándék, mint egy páros masszázs élmény. Készülj fel, hogy a szeretet és harmónia meleg olajos ölelésben találjon meg benneteket. Lepd meg kedvesed vagy szeretteidet egy különleges ajándékkal! Jelezd felénk szándékodat, és mi rózsaszirmokkal borított masszázsággyal várunk benneteket, hogy együtt élvezzétek a pihentető és romantikus pillanatokat.

Ha pedig az egészségmegőrzés a cél, és a minőségi együtt töltött idő, hogy együtt relaxálj barátoddal, barátnőddel, családtagoddal - ez sem akadály!

Adj ajándékul egy kis időt magadnak, egymásnak – vagy szeretteidnek, és hozd létre az emlékezetes pillanatokat együtt, velünk, az Ashwini Ayurveda Egészség -és Életmód Központban!

Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központ

Az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban az ayurveda harmóniája és a magasszintű szakértelem találkozik. Budapest legnépszerűbb Ayurveda helyszíneként, kizárólag 5 csillagos minősítéssel rendelkezünk.

Kezeléseink magas színvonala is egyedivé tesz minket, mind az alkalmazott hagyományos gyógykészítmények terén elsők vagyunk. Büszkék vagyunk arra, hogy vendégeink elégedettségét mind a Google, mind a Salonic platformokon 5 csillagos értékelések tükrözik.

Számunkra az ayurveda nem csak egy egyszerű kezelési mód; ez egy életmód, amelyet minden részletre kiterjedő szakértelemmel közelítünk meg. Az Ashwini Ayurveda Központban vendégeink nemcsak részt vesznek egy kezelésen, hanem egy olyan életstílust is átadunk nekik, ahol a test, a lélek és a szellem harmóniája valósággá válik.

Várunk szeretettel, hogy átélhesd velünk Budapest legnépszerűbb Ayurveda központjának varázsát. Fedezd fel az Ashwini élményt, ahol az egészség és a boldogság összeolvad!

Legyen szép napod!

1072 Bpudapest Nagy Diófa utca 15 és 1077 Budapest Wesselényi utca 18
ashwiniayurvedaweb@gmail.com
06 30 120 9201

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Kényeztető, meleg gyógynövényolajos páros masszázs az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.09.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 120 9201 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
47 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére