Karib-tengeri hajókirándulás egészen Panamáig az MSC Divina fedélzetén, a hajón teljes ellátással, magyar nyelvű idegenvezetéssel, sok fakultatív programmal

Ajánlat kód: 35076
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

432.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35076

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt dzsungeltúrán, hajózz a Karib-tengeren és a Panama-csatornán, kalandozz ősi, indián civilizációk romjai között egy felejthetetlen hajókirándulás során!

Időpont

  • 2020. január 16-29.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Kiutazás költségét
  • Elhelyezést ablakos Fantastica kabinban az MSC Divina fedélzetén
  • Teljes ellátást a hajón
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Adók és illetékek
  • Kötelező borravaló
  • BBP- és sztornó biztosítás
  • ESTA
  • Fakultatív programok
  • Italcsomagok

Program

1. nap - Miami

A csoport az első napon menetrendszerinti járatokkal utazik Miamiba. Florida napsütötte üdülővárosában buszos transzfer szállít a Miami Beachen található szállodába. A sok-sok mérföld hosszú, homokos tengerpart a közösségi élet színtere éjjel-nappal. Napközben barnuló vágyó turisták, helyiek élvezik a Nap éltető sugarait a nyugágyakon, hogy azután az éjszakai órákban legendás partik véget nem érő sorozatának adják át a helyet. A látképet egyik oldalról a gyönyörű Atlanti-óceán, a másik kézről pedig a karcsú felhőkarcolók szegélyezik. Kihagyhatatlan látvány!

2. nap - Miami, Everglades és kihajózás

arangoljon Miamiban, fedezze fel az álomszép tengerpartot vagy a város építészeti remekműveit a felhőkarcolóktól az Art Deco színes házaiig. Vagy csatlakozzon fakultatív* kirándulásunkhoz és fedezze fel a háborítatlan természet vad szépségét az ország második legnagyobb nemzeti parkjában! Az Everglades Nemzeti Parkban lenyűgözően szép természeti környezet, változatos növény- és állatvilág várja - és sok-sok aligátor! A környék lápvidékét légcsavaros mocsárjárókkal fedezik fel a kirándulók, akik a barangolás végén egy félelmetes aligátor- és vadvilág-shown is részt vehetnek - természetesen csak biztonságos távolságból.

A délutáni órákban a csoport a szállodából buszos transzferrel utazik a kikötőbe, ahol már vár a fenséges MSC Divina!

3. nap – Tengeren

Az olasz színésznő legenda, Sophia Loren által inspirált fenséges tengerjáró, hosszú utat tesz meg a jamaicai partok felé haladva. Az egész napot a fedélzet tengernyi programkínálatának alaposabb feltérképezésével töltheti! Kezdje a reggelt valamelyik nagyszerű étteremben, a finom fogások után sport- és szabadidős programok, világszínvonalú szórakozási lehetőségek várják. Tapasztalja meg az igazi, hamisítatlan mediterrán életérzést a tengereket szelve a kő piazzán, sétáljon a káprázatosan szép, Swarovski kristályokkal kirakott lépcsőn, vagy lazuljon el az álomszerű „Végtelen” medencében - ahol a víztükör egybeolvad a horizonttal.

4. nap - Falmouth, Jamaica

A falmouthi fakultatív programlehetőség még egyeztetés alatt van, a későbbiek során kerül pontosításra. Az alábbi szöveg rövid kedvcsináló a jamaicai város megismeréséhez*. Fedezze fel Falmouth-t, egy hamisítatlan karibi, tengerparti városkát! A település régi épületei: a tengerre néző bíróság, az oszlopos posta, a Market Street - mind-mind a helyi nyüzsgő élet központjai a mai napig. A város egyik felén kőből épült raktárépületek sorakoznak, melyeken bizony nyomot hagyott az idő vas foga. Másfél-két évszázaddal ezelőtt ez a cukor-, rum- és rabszolgakereskedelem központjai voltak. A szomszédos baptista paplak mindezzel éles kontrasztban áll: William Knibb, ismert emberi jogi harcos, a rabszolgaság elleni küzdelem egyik vezéralakja emelte azt. Az épületet néhány évvel ezelőtt régi pompájában újították fel.

5. nap - Tengeri nap

A hajó fedélzetén található, tucatnyi bár, étterem, lounge kínálata csak Önre vár, hogy felfedezze! A finom falatok és jóleső koktélok után szinte kötelező csobbanni egyet valamelyik medencében - vagy kényelmesen hátra dőlni egy nyugágyon valamelyik napozóteraszon. Az Aqua parkban kedvére hódolhat a vizes örömöknek.

Az esti órákban egészen másfajta szórakozási lehetőségekkel csábít a tengerjáró... A Pantheon színházban káprázatos show műsorok várják, a Casino Veneziano csillogó falai között pedig Önre is rámosolyoghat a szerencse!

6. nap - Colon, Panama

Vegyen részt egy feledhetetlen kiránduláson, amely a modern világ egyik igazi mérnöki csodájához, a 77 kilométer hosszú Panama-csatornához kalauzolja el! A fakultatív* programon a buszok a Gamboa Dredging Division vagy a Cucaracha kikötőhöz viszik, ahonnan komppal indulnak a Panama-csatorna felfedezésére. A kirándulás a Gaylard Cut-nál kezdődik - amelynek megépítése az egész csatorna építésének talán legnagyobb kihívását jelentette. Az áthaladást követően a Pedro Miguel Locks-hoz érkezik a csoport a Miraflores-tó felé haladva. A Csendes óceánhoz közelítve a Centinnial és az America’s hidak alatt is áthaladnak. A Pacific port már a világ túlsó felének a bejárata: ez már a Csendes-óceán! Innen buszokkal haladnak vissza a kirándulók az MSC Divina-hoz. Az utazásról a résztvevők emléklapot kapnak, amely nem csak a két óceánt összekötő csatorna felkereséséről tanúskodik, de arról is, hogy az utazással hozzájárultak a létesítmény kibővítési munkálataihoz.

Megjegyzés: Az áthaladó hajókra a helyi hatóságok szabályai vonatkoznak. Az utazási idő a csatorna forgalmától függően változó lehet. Esetenként a kirándulás menetrendje megváltozhat, és az Atlanti oldal helyett a Csendes-óceáni oldal irányába haladhatnak. A kirándulás kb. 1,5 órás buszos utazást is tartalmaz.

7. nap - Puerto Limon, Costa Rica

Fedezze fel a gyönyörű dzsungelt, a lenyűgöző élővilágot egy fakultatív* kirándulás kertében - amely a „costa ricai Amazonnak” is nevezett őserdő két lélegzetelállító helyére is elkalauzol! A kikötőből a busz a sziget északi partvidékére fordul rá, és már útközben sokat felfedezhet az ország káprázatos biológiai sokszínűségéből. A Tortuguero csatornánál a kirándulók csónakokba szállnak. A fényképezőgépeket ajánlott előkészíteni: színpompás orchideák, vízililiomok mellett vadon élő krokodilokat, pókmajmokat, vidrákat láthat - de az élesszeműek akár a remekül rejtőzködő jaguárokat is kiszúrhatják! A varázslatos erdőben több, mint 500 faj él. A visszafelé vezető úton a csoport a Veragua Esőerdő Parkban is megáll, ahol különböző állatok élőhelyeit kereshetik fel. Kígyók, gyíkok várják a hüllőknél, kétéltűek serege a békáknál és mesebeli pillangók a pillangókertben. A látogatóközpontban büféebédet fogyaszthatnak el, majd irány a „légi villamos”! A drótpályás felvonóból fantasztikus kilátás nyílik a parkra. Nézzen le a lombkoronák magaságából a lent nyüzsgő életre, a „földszinten” tukánok, lajhárok, bőgőmajmok élnek. A folyóparthoz érve sétálva folytatódik a kirándulás: egészen az „Óriások ösvényéig”, amely az égig nyúló fáiról kapta a nevét, majd a Puma vízesés érintésével visszatérés a felvonóhoz, amely a kutató laboratóriumokhoz szállít vissza. A kirándulás végén némi szabadidő eltöltésére is lehetőség lesz, majd busszal irány a kikötő.

Fontos megjegyzés: az utasok kérjük, hogy kényelmes, zárt cipőt, könnyed ruhát viseljenek, magas faktorszámú naptej használata ajánlott! Ne felejtse a fedélzeten a kameráját, és legyen Önnél sapka/napellenző valamint esős időre való ruházat is. A programon terhes nők nem vehetnek részt. A kiránduláson az útszakasz egy része rázós lehet. A Puma vízeséshez mintegy 350 lépcső vezet fel (mindkét irányba), és egyenetlen talajon kell járni. A kirándulásnak ezen a szakaszán mozgásukban korlátozott utasaink nem vehetnek részt. A Veragua esőerdő „Eco-Adventure” kiránduláson mankóval, kerekesszékkel valamint összehajtható, könnyű elektromos robogóval (max. 45 kg) közlekedő utasaink is részt vehetnek. Az ilyen segédeszközökkel közlekedő utasainknak néhány lépést meg kell tudniuk tenni a buszról történő le- és felszálláshoz. A kerekesszéket és az elektromos robogót a busz poggyásztárolójában helyezik el, és a parknál kapják vissza használatra a vendégeink.

8. nap - Ismét tengeren

Az MSC Divinát úgy tervezték, hogy minden utazó számára feledhetetlen élményekkel szolgáljon: legyen szó romantikus kirándulásról, egy jól megérdemelt pihenésről egy fárasztó időszak végén vagy akár családi nyaralásról. A fiatal korosztály tagjait korukhoz illő foglalkozásokkal várják a gyerek és tini klubokban, a fedélzeti medencéket, aquaparkot mindenki élvezni fogja! A felnőttek - akik néha háborítatlan nyugalomra és földöntúli békére vágynak - pontosan ezt tapasztalhatják meg, ha felkeresik a díjnyertes MSC Aurea Spa-t, ahol érzéki zen és bali relaxációs programok várják az utazókat.

9. nap - Isla de Roatan, Honduras

Töltsön el egy kellemes napot Roatán egyik exkluzív és gyönyörű magán tengerpartján. A fakultatív* kirándulás a kikötőből Big French Key egyik dokkjához vezet, ahol a csoport motorcsónakokra száll, hogy öt perccel később már egy elragadó kis szigeten vessék meg lábukat. A nyugodt, békés kék lagúna mellett háborítatlanul élvezheti a gyönyörű trópusi tájakat, napozzon vagy sétáljon egyet a pálmafák árnyékában! A csillogó kék vizek partján igyon meg egy koktélt, élvezze a lágy trópusi zenét a háttérben és felejtse el a hétköznapok minden rohanását! Engedjen a hullámok csábításának, ússzon a habok között vagy álljon be egy röplabda meccsre. A szigeten néhány kajak is van, melyek szabadon használhatóak, de kizárólag a biztonságos lagúnán belül. A részvételi díj egy finom büfé ebédet is tartalmaz (egy itallal - amely lehet alkoholmentes vagy egy helyi sör).

Megjegyzés: úszó felszerelést, törölközőt, naptejet, szúnyogriasztót, sapkát, napszemüveget és az esetleges vásárlások fedezésére készpénzt vigyen magával.

10. nap - Costa Maya, Mexico

A mai Mexikó területét évszázadokkal ezelőtt benépesítő, ősi maja civilizáció történelme sok-sok évezredre nyúlik vissza. Habár a maja birodalom már letűnt, számtalan építészeti remekművet hagyományoztak az utókor számára - ezeket Ön is felfedezheti fakultatív* kirándulásunkon! A program során Chaccoben romjainál ismerkedhet meg a maják szokásaival, felfedezheti a különböző építmények egykori funkcióját. Az egyik piramist a mai napig az eredeti, vörös festék díszíti, és a Vénusz bolygó csillagászati helyét jelölő falfestmény is kiállta az évszázadok viharait... A kirándulóknak lehetőségük van felkapaszkodni Chaccoben egyik legmagasabb építményére, az impozáns Gran Basamento-ra, ahol a régészek i.e. 1000 környékéről származó, vallási szertartás során felajánlott tárgyakat találtak. A templom a környező fák lombkoronái fölé magasodik, így remek fényképezési lehetőség nyílik a látogatók számára. Az épületeken kívül a környék vadon élő állatait is megismerheti valamint részletesebb információt hallhat arról is, hogy a maják milyen módon használták gyógyításra a környéken termő növényeket.

Megjegyzés: A program ára tartalmaz egy üveg vizet, azonban a helyszínen vásárolható további italok vagy snackek árát nem. Mivel a túra során sokat kell sétálni egyenetlen talajon, a programon mozgásukban korlátozott utasaink nem vehetnek részt. A helyszínen körülbelül 10-15 perc áll majd rendelkezésre, hogy a helyi piacon vásároljon. Videó készítésére (mobiltelefonnal is) körülbelül 5 USD díj megfizetése mellett van lehetőség a régészeti lelőhelynél.

11. nap - Tengeri nap

Engedjen a csábításnak, használja ki az utolsó, teljes egészében a tengeren töltött napot, hogy az MSC Divina még rejtett zugait is felkeresse! A napsütéses Top 18 prémium fedélzeten lenyűgöző kilátás várja (csak felnőtt utasaink számára) - lenyűgöző kilátással a tengerre, spa szolgáltatásokkal, bár menü ajándék gyümölcsnyárssal. Az MSC Divina fedélzetén minden nap valamilyen új felfedezni valót tartogat, miközben az impozáns óceánjáró a világ egyik legszebb tengerét szeli.

12. nap - Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas

Legyen az MSC saját magánszigetének első vendégei között: az Ocean Cay MSC Marine Reserve 2019 novemberétől fogadja a látogatókat - ez egy barátságos 35 hektáros sziget a Bahamák közepén. A páratlan vendégszeretet a hajó valamennyi utasa megtapasztalhatja, napközben a mintegy másfél kilométer hosszú tengerpart mellett a sziget további lehetőségeit és programjait is szabadon megismerheti. Az éjszakai órákban egy különleges, csillagfényes fakultatív* programon vehet részt. A csillagászati témájú kiránduláson a Karibi éjszaka ragyogó égboltját veszi célba! A galaxis szépségében gyönyörködve óhatatlanul is apró kis pontnak érzi magát az ember - és akár a Tejútrendszeren túli látványosságokat is megpillanthat! Az üdvözlő ital mellett a mély csillagászati ismeretekkel bíró kísérő a legmodernebb technikai berendezésekkel mutatja meg a lenyűgöző csillag konstellációkat, bolyókat, csillagködöket és galaxisokat. Az éjszaka során sok-sok érdekességet hallgat a világűrről és a Naprendszerünkről is.

Fontos információ: a fakultatív program időjárásfüggő. Alkoholos italokat csak 21 év fölötti vendégek fogyaszthatnak.

13. nap – Miami

A reggeli órákban az MSC Divina eléri az amerikai partokat, a kabinok elhagyása és kicsekkolás után legyen vendégünk egy városnézésre Miamiban! A jazz és a vakáció fővárosa alig egy évszázada még poros kis település volt, hogy az 1920-as évektől óriási lendületet vegyen a fejlődése. A következő évtizedekben változatos művészeti irányzatoknak adott otthont - az Art Deco negyed a mai napig a város egyik legismertebb nevezetességének számít a maga színes kis házikóival. A második világháború után különböző kontinensekről érkezett lakók telepedtek meg itt, de különösen a latin-amerikaiak számára kedvelt város. A kirándulás a város gyönyörű oldalát mutatja meg: paloták és jachtok, a világ legnagyobb kikötője és tengeri repülők, Little Havana negyed, a South Beach, és a filmekről is jól ismert Coconut Grove, s még számos más helyi érdekesség várja!

A program végén némi szabadidő eltöltésére is lehetőség van - vagy vegyen rész egy fakultatív* ebéden. A kirándulás végén a csoport búcsút int a városnak, transzfer a repülőtérre majd menetrendszerinti járatokkal Budapest felé veszik az irányt.

14. nap – Budapest

Egy élménydús, gazdag program után kellemesen feltöltődve érkezik vissza a csapat a magyar fővárosba.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Karib-tengeri hajókirándulás egészen Panamáig az MSC Divina fedélzetén, a hajón teljes ellátással, magyar nyelvű idegenvezetéssel, sok fakultatív programmal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére