Kärcher tisztítási megoldások az apróságoktól kezdve az ipari megoldásokig, akár kedvezményesen is!

Kärcher
1 5
4.9 Rossz
A vásárlók értékelése alapján!

Akár -40%

Elfogyott!

  • Csak meghatározott ideig!
Kärcher
info@kaercher.hu
-
www.kqzyfj.com/click-9281348-14373368

Ajánlat leírása

Tartsd tisztán környezetedet a Kärcher termékeivel!

Legyen szó hétköznapi vagy különleges tisztítási projektről, udvari bejáróról, üzemcsarnokról vagy a Rushmore-hegyről, a Kärchernél igencsak hatásos, hatékony tisztítási megoldásokkal szeretnék mindennapjaidat egyszerűbbé, jobbá és szebbé tenni. És segíteni Neked abban, hogy nagyot teljesíthess, és nagy dolgot vihess véghez. Hogy értéket teremts és őrizz meg!

A Kärcher egyértelmű és egyszerű innovációs filozófiája, miszerint: innovatív az, ami az ember hasznára van. Tökéletességre való törekvésük, hogy a meglévőt újra és újra átgondolják. Van bátorságuk új utak bejárásához. Meggyőződésük a dolgok megtételében, ahelyett, hogy csak beszélnének róla. Mindezek olyan megoldásokhoz vezetnek, amelyek teljesítményükben, minőségükben és kezelhetőségükben lenyűgöznek, és egy lépéssel megelőzik korukat. Hiszen a tisztaság a legszebb kihívás a világon.

A Kärcher webshopjában az egyszerű ablakmosó folyadéktól kezdve az ipari megoldásokig mindent megtalálsz, de bármiről is legyen szó, biztos lehetsz abban, hogy prémium minőségű terméket kapsz kézhez, amellyel gyerekjáték lesz a takarítás!

Kärcher bemutatkozó

A Kärcher webshopjában az egyszerű ablakmosó folyadéktól kezdve az ipari megoldásokig mindent megtalálsz, de bármiről is legyen szó, biztos lehetsz abban, hogy prémium minőségű terméket kapsz kézhez, amellyel gyerekjáték lesz a takarítás!  1. Termékek közvetlenül a gyártótól: teljes márkaválaszték

  2. Biztonságos fizetési lehetőségek

  3. Kedvező kiszállítás 1490 Ft

  4. Utánvét esetén csak 500 Ft felár (50 000 Ft megrendelési érték esetén választható)

  5. 14 napos elállási jog

Kärcher
info@kaercher.hu
-
www.kqzyfj.com/click-9281348-14373368

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kärcher tisztítási megoldások az apróságoktól kezdve az ipari megoldásokig, akár kedvezményesen is!

Fontos

Az Alkupon egy hirdetőpartner, nem értékesítünk termékeket • A megvásárolni kívánt termék paraméterei, kedvezményei, a partner oldalán érhetők el, a kiküldést is a partner intézi

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére