Karácsony a Linzer hazájában - látogasd meg Linz, Hallstatt és Steyr városát az év legvarázslatosabb ünnepén - buszos utazás, 3-csillagos szállással, félpanziós ellátással 1 személy részére

Ajánlat kód: 30788
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

110.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30788

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Töltsd az év legcsodálatosabb ünnepén a híres Linz-ben! Csodáld meg Ausztria hófehér tájait!

Időpont:

  • 2018. 12. 23-i indulással 4 nap: 110.900 Ft

Az ár tartalmazza:

  • Utazás autóbusszal
  • Szállás Linz belvárosában *** szálloda kétágyas szobáiban (zuhanyzós / WC, tv)
  • Félpanziós ellátás (reggeli és háromfogásos vacsora ital nélkül)
  • „Átmenő biztosítás"

Egyéb költségek:

  • A részvételi díj a belépőjegyek, valamint a fülhallgató árát (kb. 35,- €) nem foglalja magában!
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 1,5 %.

Program leírása:

  • 1. nap: Budapest – Steyr – Linz (kb. 460 km) Budapestről rövid pihenőkkel érkezünk STEYR–be. Európa egyik legszebb óvárosát ilyenkor teljesen átjárja az adventi hangulat. A műemlék épületek között mindenütt jászollal találkozhatunk: a főtéren, a városháza udvarán, de még a folyó vízén is. Rövid séta után a Városi Múzeum, majd egy magánkiállítás megtekintése következik, amely kb. 10.000 db fenyődíszt mutat be 1830-tól, különféle stílusban díszített karácsonyfákon. A kiállítás 3 szintjén az „Élményvasút” karácsonyi csodavilágba visz bennünket! A kiállítások megtekintése után lehetőségünk van a Főtéren az adventi koncert meghallgatására, vagy elvegyülhetünk a Promenád karácsonyi forgatagában. Itt van az a Christkindl templom, ahová az osztrák postások a gyerekek leveleit továbbították. A hagyomány tovább élt, ezért az elmúlt években külön, e célra létesítettek egy postahivatalt sajátos, karácsonyi bélyegzővel ellátva. Innen mi is feladhatjuk a karácsonyi képeslapjainkat. A városban megcsodálhatunk egy mozgó jászolt is, amelyet 1899-től 40 éven keresztül készítettek! Vacsora, szállás Linzben.

 

  • 2. nap: Freistadt – Linz (kb. 70 km) Délelőtt kirándulás FREISTADT városába, a Mühlviertel központjába. A települést a XIII. század elején létesítették a Csehországba vezető ősi kereskedelmi út mentén. Egykori gazdagságáról árulkodnak a városfalak által őrzött ódon épületek. A séta után visszatérés LINZ-be, Felső-Ausztria tartományi székhelyére. A település annak ellenére, hogy az V. században már ismert volt, csak a XIX. században lett igazi nagyváros. 2009-ben elnyerte Európa Kulturális Fővárosa címet, ekkor megújult a régi központ műemlék-együttese. Séta keretében ismerkedés a főbb nevezetességekkel, a linzer hazájában. Vacsora, szállás Linzben.

 

  • 3. nap: Hallstatt – St. Wolfgang – Bad Ischl (kb. 230 km) Egész napos kirándulás SALZKAMMERGUT varázslatos vidékére. HALLSTATT a Salzkammerguti tóvidék gyöngyszeme! A kisváros festői és romantikus környezetét szinte lehetetlen leírni. Ezt látni kell, ezért most mi is betérünk. Séta a tóparton, városnézés. A főtér parányi, de páratlan hangulatú, „az osztrák városok meséskönyvének legszínesebb lapja”-ként is említik. Tovább utazás ST. WOLFGANG-ba, az egyik legfelkapottabb üdülőhelyre, ahol a búcsújáró-templomban a híres Pacher-oltárt tekintjük meg. BAD ISCHL sokszor nyári otthona volt a császári párnak. A gyógyhely számára Ferenc József császár hosszú uralkodása hozta meg a máig is tartó hírnevet. A városka megőrizte a K.U.K. hangulatát. Itt töltötte életének utolsó éveit Lehár Ferenc. Rövid séta a híres fürdővárosban. Vacsora, szállás Linzben.

 

  • 4. nap: Kremsmünster – Bécs – Budapest (kb. 490 km) Reggeli után utazás a Krems folyó partján épült egyházi központba. KREMSMÜNSTER bencés apátságát a VIII. században alapította III. Tasziló herceg. Akkoriban a Frank Birodalom legkeletibb bástyája volt, amit a X. század elején a kalandozó magyarok felégettek. A XIII. században ismét virágzott a messze földön híres apátság íróiskolája miatt, amelyet a XVII. század végi barokk újjáépítési munkálatok során alakítottak olyan formába, amelyet ma is láthatunk. A látogatás után továbbutazás BÉCS-be. Autóbuszos városnézés, majd rövid szabadidő az egykori császári fővárosban. Hazautazás, érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk! 

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Karácsony a Linzer hazájában - buszos utazás, 3-csillagos szállással, félpanziós ellátással 1 személy részére

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére