Kalandozz Montenegróban, a Kotori-öbölben és a környék látványosságai mentén – 6 nap félpanzióval és utazással

Ajánlat kód: 32949
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

106.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32949

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Indulj délre, és töltődj fel rengeteg kellemes élménnyel, sok-sok fürdőzéssel!

  • 2019.09.14.-21 félpanzió Hotel*** : , 106.900 Ft

Az ár tartalmazza egy főnek:

  • Utazás autóbusszal
  • 6 nap / 5 éj szállás 2-fős apartmanban
  • Félpanzió (reggeli és vacsora)
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza:

  • Üdülőhelyi illeték: 4.900 Ft / fő (egyszeri)
  • A fakultatív programok díja
  • Belépőjegyek
  • Utasbiztosítás díja (BBP biztosítás 430 Ft / fő / nap)

Fontos tudnivaló:

  • Az utazáshoz kártyás személyi igazolvány szükséges, amelynek a beutazástól számított 3 hónapig érvényesnek kell lennie
  • Egyágyas felár 27 000 Ft/5 éj/fő

Pillants bele a Balkán mediterrán hangulatába, és csobbanj a jól esően hűsítő tengerbe! Az adriai barangolás során juss el a boszniai Mostarba, ahol megtekintheted a világörökségi, jellegzetes formájú Öreg-hidat is! Lazíts a legendásan szép Kotori-öbölben, és indulj a környéken található érdekes úti célok felfedezésére, Dubrovnikba vagy éppen az ámulatba ejtő Kék-barlanghoz!

Íme, a program!

  • 1. nap

Indulás a kora hajnali órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Amennyiben időnk engedi, kirándulás Bosznia egzotikus világába: Mostarban megtekintjük az ősi belvárost, és a romjaiból felépített, 500 éves Öreg-hidat, mely a világörökség része. Az éjjeli órákban a szállás elfoglalása a Kotori-öbölben.

  • 2. nap

Szabad program, pihenés a tengerparton. Fakultatív programlehetőség: Séta a műkincsekkel teli Cetinje városában, majd Budva, Montenegró leghangulatosabb városa következik. Kicsiny félszigeten fekszik, a kulturális örökség bölcsője. Ódon utcácskák, barátságos üzletecskék, és hangulatos vendéglők, kávézók várják az idelátogatókat. Szabad program, fürdési lehetőséggel. Délután visszautazás a szállásra. A kirándulás díja: 20 € / fő (min. 25 fő).

  • 3. nap

Szabad program, pihenés a tengerparton. Fakultatív programlehetőség: Kirándulás az „Adria királynője”-ként ismert Dubrovnikba, a dalmát tengerpart legszebb városába (Pile kapu, Mincena torony, Szent Balázs templom, Orlando-oszlop, Onofrio-kút, Szűz Mária katedrális). Délután visszautazás a szállásra, ahol jut még időnk egy kis fürdésre is. A kirándulás díja: 25 € / fő (min. 25 fő esetén).

  • 4. nap

Körbeutazzuk a Kotori-öblöt. Perast reneszánsz palotáiról híres. Innen egy kis hajóval meglátogatjuk a helybeliek csodatévő ikonját a Szirti Madonna szigeten. Ezután a mesés Kotor városába látogatunk, mely Horthy és a magyar tengerészek emlékeit őrzi (Tengerészeti Múzeum). Szűk, sikátoros utcái, mediterrán hangulatú terei igazán egyedülállóvá teszik az UNESCO által a világörökség részévé nyilvánított települést. Délután Tivat érintésével visszautazás a szállásra.

  • 5. nap

Szabad program, pihenés a tengerparton. Fakultatív programlehetőség: hajókirándulás a Mamula-Zanjice-Kék-barlang útvonalon. Žanjice gyönyörű nyílttengeri strand, melyet olajfaliget szegélyez. Hangulatos, teraszos vendéglői finom helyi specialitásokat kínálnak. A Kék-barlang egy kb. 18 méter magas cseppkőbarlang, melynek foszforeszkáló türkizkék vize egyedülálló látvány, egy kis fürdőzéssel egybekötve mindenkinek maradandó élményt nyújt. A Mamula-sziget a Kotori-öböl bejáratánál található, csodálatos erődítménnyel, történelmi látnivalókkal, kitűnő strandolási lehetőséggel. A programok sorrendje az időjárástól függően változhat. Előfordulhat, hogy az időjárás miatt a program egy része módosul, illetve elmarad. Ez azonban ritka és a program árát nem befolyásolja. A kirándulás díja: 25 € / fő (min. 25 fő).

  • 6. nap

Délelőtt kiköltözés az apartmanokból. Hazautazás rövid pihenőkkel Szerbián keresztül. Útközben rövid pihenő Trebinje óvárosában. Érkezés a kiindulási helyre a késő éjjeli/másnap hajnali órákban, útviszonyoktól, határátlépésektől függően.

További fakultatív programok:

  • Ostrog kolostor – Petrovac: A Balkán egyik leglátogatottabb szentélyét, a méltán híres Ostrog kolostort tekintjük meg. Az 1252-ben alapított kolostor csodás környezetben, egy hegybe vésve található, kupoláját 13-14. századi freskók és középkori ikonok díszítik. Ezután Montenegró egy csodaszép, igazán vendégmarasztaló városkájában, Petrovacban töltjük hátralévő napunkat. Szabad program, fürdési lehetőség Petrovac közel 600 méter hosszú homokos partján. A kirándulás díja: 15 € / fő (min. 25 fő).
  • Bosznia egzotikus világa: Bosznia legszebb természeti látnivalójánál, a Kravice-vízesésnél barangolás, fürdési lehetőség. Lélegzetelállító és hihetetlen, mintha a horvátországi Plitvicei-tavak kisebb másolatát látnánk. Ezt követően Pocitelj hangulatos városa következik, mely kedvelt kirándulóhely. Citadelláját Mátyás király építtette, alatta egy szent dzsámi, minaret, török fürdő látványa fogad. A kirándulás díja: 22 € / fő (min. 25 fő).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Montenegró, a mediterrán csoda felfedezése, az odaúton a boszniai Mostar megismerésével, fakultatív programokkal. Utazás autóbusszal, 6 nap / 5 éj szállás, félpanzió és idegenvezetés egy főnek. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére