Kalandok a Maláj-félszigeten Szingapúrtól Bangkokig, 11 éjszaka szállás 3-4*-os szállodákban, félpanzióval, programokkal, belépőkkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34705
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.205.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34705

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a Maláj-félsziget rejtett kincseit egy felejthetetlen körutazáson!

Időpontok

  • 2022.11.03. - 2022.11.16.: , 1.205.000 Ft
  • 2023.02.16. - 2023.03.01.: , 1.205.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Nemzetközi és belföldi repülőjegyeket illetékekkel
  • 11 éjszakai szállást, helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban
  • Félpanziós ellátást (italok nélkül)
  • Megadott programokat
  • Belépőjegyeket a meghirdetett látnivalókhoz
  • Helyszíni közlekedést autóbusszal és a szükséges transzfereket
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Borravalót kb. 65 USD/fő
  • Útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,2%
  • BBP biztosítást (EUB Biztosító)
    • Nívó: 590 Ft/fő/nap
    • Top: 790 Ft/fő/nap
    • Top Extra: 1.090 Ft/fő/nap
  • Fakultatív programokat

Felár

  • Egyágyas felár 165.000 Ft

Program

1-2. nap: Budapest - Szingapúr

Elutazás Budapestről repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással Szingapúrba. Éjszaka a repülőgép fedélzetén. Másnap érkezés Szingapúrba, transzfer a szállodába, majd félnapos városnéző programra indulunk. Első állomásunk „Kis Indiában” lesz, ezt követően Szingapúr egyik jelképét, Merlion-t, az oroszlán fejű és haltestű szobrot tekintjük meg. Keresztülhajtunk a kínai negyeden. Este fakultatív Szingapúr by night program. Szállás Szingapúrban (1 éj).

3. nap: Melaka

Reggel látogatás a botanikus kertbe, majd elhagyjuk Szingapúrt és Malajziába utazunk. Úti célunk az UNESCO világörökségei listáján szereplő Melaka. Séta a Jonker utcán, megnézzük a Santiago kaput, a Szent Pál, templomot, a Városházát és a gyarmati múlt számos emlékét. Természetesen a kínai városrész és a Chen Hoon Teng templom sem maradhat ki a megtekintendők közül. Este a Melaka folyón egy hajótúrán veszünk részt. Szállás Melakában (1 éj).

4. nap: Kuala Lumpur

Reggeli után utazás Kuala Lumpurba a kontrasztok városába. Érkezést követően félnapos városnézésen veszünk részt. Megcsodáljuk a gyarmati múlt és a régi város emlékeit, melyek mellett magasodik a modern Kuala Lumpur a világ legnagyobb ikertornyával a Petronas tornyokkal. Megállunk egy fotószünetre a Királyi palotánál, a Nemzeti emlékműnél és a Lake Gardennél, de a kínai városrész sem maradhat ki. Szállás Kuala Lumpurban (2 éj).

5. nap: Batu barlangok

Reggeli után a Batu barlangokat keressük fel. A mészkő barlangokba épült hindu templomhoz 272 lépcső vezet fel. A templom a népesség 10%-át kitevő hindi közösség legszentebb helye, mely Murugan hindu istenség óriási arany szobrának is helyet ad. A templom felkeresése után egy híres ónműves manufaktúrát látogatunk meg, ahol megismerkedünk a maláj ónművesség munkafázisaival és remekeivel.

6. nap: Cameron-felföld

Reggel folytatjuk utunkat a Cameron–felföld felé. Első állomásunk a Lata Iskandar vízesés lesz, majd egy kosárfonó műhelyt keresünk fel. Ezután a teaföldekre érkezünk, ahol egy teakóstoláson is részt veszünk. A környék egyik leghíresebb eperföldjénél is megállunk, de természetesen a helyi piac felkeresése sem maradhat ki a programból. Délután teaidőben megállunk egy Teaháznál, ahol megkóstolhatjuk a legjobb angol délutáni teát. Szállás a Cameron- felföldön (1 éj).

7. nap: Kuala Kangsar – Kuala Sepatang - Penang

A reggeli után leereszkedve a Cameron–felföldről első megállónk Kuala Kangsarban lesz. Először az Ubudiah mecsetet, majd a jelenlegi szultáni palotát és a régi uralkodói palotát nézzük meg. Következő megállónk a tengerpart melletti Kuala Sepatang mangrove erdeinél lesz. Megismerkedünk a mangrove erdők világával, a program részeként felkeresünk egy szénégető telepet is. Szállás Penangon (2 éj).

8. nap: Georgetown - Penang

Reggeli után Georgetownba, az angol gyarmatosítók által épített városba látogatunk el. Városnézés: Harmónia utca, Wat Chayamangkalaram thai templom, Khoo Kongsi klán háza. Túránkat a Chew Clan Jetty meglátogatásával zárjuk, ahol cölöpökre épült vízparti házak és pallós utcák világa fogad minket, így a helybeliek mindennapjaiba is bepillantást nyerhetünk.

9-10. nap: Penang – Krabi

Transzfer a repülőtérre és utazás Krabiba. A nap hátralévő részében pihenés. Szállás Krabiban (2 éj). Másnap pihenés a tengerparton. Fakultatív programként hajókirándulás fürdési lehetőséggel, ebéd a hajón (jelentkezés és fizetés a helyszínen).

11. nap: Khao Sok Nemzeti Park

Reggeli után a Khao Sok Nemzeti Parkba utazunk, ahol földünk legősibb őserdeje található. Szabadon élnek itt elefántok, tapírok, makákók, tigrisek vaddisznók és szarvasok. Elefántháton utazunk a dzsungelben, majd a Sok folyón egy különleges kenu túrán is részt veszünk. Szállás a Khao Sok Nemzeti Park közelében (1 éj).

12. nap: Khao Sok – Bangkok

Reggeli után szabadidő vagy fakultatív 3 órás gyalog túrán vehetünk részt, a nemzeti park leglátványosabb részeit járjuk be. Transzfer a repülőtérre és utazás Bangkokba. Szállás Bangkokban (1 éj).

13-14. nap: Bangkok – Budapest

Egész napos fakultatív programlehetőség Bangkokban: reggel a Chaopraya folyó partjára utazunk, ahonnan csónakokba szállva felfedezhetjük Bangkok másik arcát, megismerkedhetünk a folyóparton cölöpökre épült kunyhók lakóinak mindennapi életével. A hajókázás a Hajnal templomnál ér véget. Ezután a város legismertebb templomait járjuk végig: a csodálatos Arany Buddha templomot, a Fekvő Buddha templomot, majd a Smaragd Buddha templomot, amely egyben a Királyi palotakomplexum része. Következő megállónk a Királyi Palotánál lesz. Ha a tartalmas városnézés után időnk még engedi, kipróbálhatjuk a magasvasutat is. A nap végeztével transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre, érkezés a 14. napon.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kalandok a Maláj-félszigeten Szingapúrtól Bangkokig, 11 éjszaka szállás 3-4*-os szállodákban, félpanzióval, programokkal, belépőkkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére