Kalandok a francia riviérán, buszos utazással, idegenvezetéssel – vár St. Tropez, Cannes, Monaco és Nizza

Ajánlat kód: 38764
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

139.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38764

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Érezd magad igazi hírességnek az előkelő francia riviérán!

Opciók

  • 2021. szeptember 10-19.: , 139.800 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást luxus autóbusszal
  • 9 éjszaka szállást
    • 2 éjszaka 2*-os hotelben
    • 7 éjszaka holiday home-ban
  • Ellátás: 2 alkalom reggeli, egyébként önellátás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi illeték 3.900 Ft/fő
  • Belépőjegyek
  • Fakultatív programok
  • Utasbiztosítás

Program

1. nap: Indulás a reggeli órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Késő délután rövid városnézés Szent Antal városában, Padovában. Este tranzitszállás elfoglalása Olaszországban, Verona környékén.

2. nap: Kora délután érkezés a dél-francia kisvárosba, Mentonba, mely egymáshoz simuló házaival és citrusültetvényeivel várja látogatóit. Városnézés. Később tovább utazás a Francia Riviérára, este szállások elfoglalása Frejus környékén.

3. nap: Látogatás St. Tropez-ba, a világhírű üdülővárosba. Látogatás a Gendarmerie Nationale múzeumba, amely a csendőrség egykori híres épületében berendezett mozimúzeum. Ezt követően a „Provence Velencéjének” is hívott Port Grimaud házai és csatornái között tehetünk egy felejthetetlen kirándulást. A városka panorámája minden látogatóját rabul ejti. Délután szabadprogram, pihenés a tengerparton.

4. nap: Szabadprogram, pihenés, fürdés, illetve kellő számú jelentkező esetén fakultatív kirándulás:

1. Marineland megtekintésére, mely egész Európában egyedülállónak számító tengeri állatvilágot bemutató szórakoztató park (gyilkos bálna show, delfin show, akvárium, tengerészeti múzeum, fókák, pingvinek, cápák stb.) kirándulás díja: 10 Euro/fő + belépő, min. létszám 30 fő) vagy

2. Kirándulás a környék egyik híres Aquaparkjában – ahol csúszdák sokasága várja a látogatókat. Igazi élmény fiataloknak és felnőtteknek egyaránt. (kirándulás díja belépővel: ~ 25 Euro/diák; ~ 30 Euro/felnőtt, min. létszám 30 fő)

5. nap: Délelőtt a film fővárosába, Cannes-ba vezet utunk, séta az óvárosban és a hírességek utcáján. Hajókirándulás a gyönyörű St. Margarite szigetére, ahol egy erőd található a vasálarcos egykori cellájával. (Hajójegy a helyszínen fizetendő) Délután a festők és művészek paradicsomaként ismert Saint Paul de Vence-t keressük fel. A hegyoldalban fekvő erődített városka kanyargós kis utcái és ódon házai középkori hangulatot árasztanak. Pompás kilátás nyílik a ciprusfák uralta tájra és a pálmafákkal tarkított és úszómedencékkel felszerelt, vöröstetős villákra.

6. nap: Szabadprogram, pihenés, fürdés, illetve kellő számú jelentkező esetén fakultatív kirándulás: Délelőtt a Cote d’Azur legnépszerűbb üdülőhelyére Nizza-ba látogatunk. Városnéző séta: Angol sétány, óváros, Bellada torony, virágpiac, Massena tér, majd a tenger feletti sziklákra kapaszkodó romantikus Eze Village falucskában. Délután még jut idő egy kis fürdésre is! (kirándulás díja: 15 euro/fő, min. létszám 30 fő)

7. nap: Szabadprogram, pihenés a tengerparton, fürdési lehetőség vagy fakultatív kirándulási lehetőség: Délelőtt kirándulás Grasse-ba. A festői kisváros több mint 300 éve a parfümgyártásból él. Látogatás a Fragonard parfümgyárban. Délután Grand Canyon du Verdonba. A 700 m mély festői szurdokvölgy Európa legnagyobb kanyonja, ahol a viaduktokkal és alagutakkal tarkított utakon végig haladva lélegzetelállító természeti szépségekben gyönyörködhetünk. (Kirándulás díja: 30 Euro/fő, min. létszám 30 fő)

8. nap: Szabadprogram, pihenés, fürdés, illetve kellő számú jelentkező esetén fakultatív kirándulás délelőtt Antibes-ba, az azúr part legromantikusabb városába, mely a Picasso múzeumról és elegáns yachtkikötőjéről is híres. Megtekintjük a Katedrálist és a Grimaldi kastélyt. (kirándulás díja:12 euro/fő, min. létszám 30 fő)

9. nap: Délelőtt Monacoba, a kaszinók világába utazunk. Városnézés Monte Carloban: Hercegi palota, Casino. Óceonográfiai múzeum, Grace Kelly sírja. Délután elbúcsúzunk Franciaországtól, s Veronába indulunk. Este tranziszállások elfoglalása.

10. nap: Reggel rövid séta Rómeó és Júlia városában, Veronában. Megtekintjük az ókori világ leghíresebb amfiteátriumát, az Arena-t, majd séta a Piazza delle Erben, melyet csodás középkori tornyok és épületek vesznek körbe. Ellátogatunk Júlia házához is, majd hazaindulás, folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Hazaérkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kalandok a francia riviérán, buszos utazással, idegenvezetéssel – vár St. Tropez, Cannes, Monaco és Nizza

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére