Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Ismerd meg a jövőd! Jóslás 2013-ra a Soter Klubban 7.500 Ft helyett mindössze 2.700 Ft-ért!

Jóslás 2013-ra a Soter Klubban
Soter Klub
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

2.700 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.500 Ft 64% 4.800 Ft
Soter Klub
1066 Budapest Dessewffy utca 53
soter1@invitel.hu
06 (70) 384 2544
soterklub.hu/

Akció Leírása

Nem úgy sikerült a 2012-es év ahogy szeretted volna? Változtatnál a sorsodon?

Ha szeretnél segítséget, útmutatást kapni arról, hogy mire számíthatsz, és merre lenne érdemes elindulnod a 2013-as évben, akkor a Soter klub 2013-as jóslására van szükséged. Egy igazi szakember nem fog neked vagyonokat ígérni vagy nem mondja meg pontosan mely napon találkozol majd az igazival. Az igazi szakember, jós útmutatást ad, amely segítségül szolgál majd ahhoz, hogy könnyebben vedd az akadályokat.

Ajándékozd meg egy exkluzív jóslással azt, aki a szíved számára legkedvesebb!

Egy jóslás nem csak neked jöhet jól, de kiváló ajándék egy olyan szerettednek is, akinek úgy gondolod segítségre van szüksége, de te már nem tudsz mit tenni az érdekében.

Látogass el a Soter Klubba és ismerd meg a jövőd!

A Soter Klub, Magyarország legismertebb ezoterikus klubja szinte minden korosztály számára tartogat valamit, amiért érdemes meglátogatni. A hely atmoszférája, szellemisége, vendég központú kialakítása már a belépés pillanatában megnyugvást, regenerálódást ígér a munkától, tanulástól a város kaotikumától elfáradt látogatóinak. Az előadások az ezotéria a szellemi gondolkodás számos területéről adnak műveltséget és tudást építő, információt bővítő ismeretanyagot.

A Soter Klub könyvesboltja ajándéktárgyainak széles választékával a nem ezoterikus gondolkodású vásárlóikat is kielégíti. A galérián, távol az utcák morajától található a Tea Ház, amelynek étlapja a különleges teák mellett, kávék, cappuccinók, bio torták, vegetáriánus ételek változatos ízeit kínálja. A hely különlegessége a vízipipa használat, különböző ízes aromákkal.

Soter Klub bemutatkozó

A Soter Klub, Magyarország legismertebb ezoterikus klubja szinte minden korosztály számára tartogat valamit, amiért érdemes meglátogatni. A hely atmoszférája, szellemisége, vendég központú kialakítása már a belépés pillanatában megnyugvást, regenerálódást ígér a munkától, tanulástól a város kaotikumától elfáradt látogatóinak.

Előadásaink az ezotéria a szellemi gondolkodás számos területéről adnak műveltséget és tudást építő, információt bővítő ismeretanyagot. Iskoláink színvonalára a legfőbb garancia oktatóink saját területükhöz fűződő elhivatottsága.

Könyvesboltunk, ajándéktárgyaink választéka a nem ezoterikus gondolkodású vásárlóinkat is kielégíti. A galérián, távol az utcák morajától található a Tea Ház, amelynek étlapja a különleges teák mellett, kávék, cappuccinók, bio torták, vegetáriánus ételek változatos ízeit kínálja. A hely különlegessége a vízipipa használat, különböző ízes aromákkal.
Soter Klub
1066 Budapest Dessewffy utca 53
soter1@invitel.hu
06 (70) 384 2544
Nyitva tartás: minden nap 10:00 - 22:00 óráig

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

jóslás. 2013. ezotéria. családias hangulat. kellemes teaház

Fontos

A kupon beváltható: 2012.12.06 - 2013.01.31

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére