Irodai és székmasszázs / menedzsermasszázs tanfolyam 8 x 45 perces gyakorlattal és távoktatásos elméleti anyaggal a Bessimeon Központ jóvoltából

Bessimeon Központ
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

11.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.000 Ft 52% 13.010 Ft
Bessimeon Központ
1016 Budapest I. kerület Derék utca 10.
bessimeon@gmail.com
www.bessimeon.hu

Akció Leírása

Masszírozd át munkatársaidat szakszerűen vagy bővítsd meglévő vállalkozásodat egy keresett masszázsfajtávak a Bessimeon Központ menedzsermasszázs tanfolyamának segítségével!

Az ár tartalmazza

  • Elméleti tananyag, az elméleti anyagot a hallgatók távoktatás keretén belül sajátítják el
  • Gyakorlati képzés díja, 8 tanóra (45 perces órákkal)
  • Vizsgadíj

Az irodai masszázs (helyszínen végzett masszázs) olyan rövid ideig tartó, felüdülést eredményező módszer, amely képes a túlzottan igénybe vett testrészeket felfrissíteni, valamint a rossz keringésű testrészek vérbőségét fokozni. A páciens egy speciális székre ül, mellkasát a támlának támasztja, így a háta szabadon marad. A masszőr ruhán keresztül (olaj és krém használata nélkül) gyúró mozdulatokkal átdolgozza a gerinc két oldalát, a vállakat, a lapockát és a medence egy részét. A nyak és a tarkó masszírozásával pedig csökkenti a stresszt.

Az irodai masszázs nem helyettesíti a sportolást, de hatását tekintve a legjobb stresszoldó szolgáltatás, ami a munkahelyeken megvalósítható.

A masszázs célja az irodai munka során igénybe vett izomcsoportok ellazítása speciális fogásokkal, egy ülőmasszázsra kialakított masszázsszékben. A masszázs lazítja az izmokat, javítja az általános közérzetet, felgyorsítja a vérkeringést, ezzel növelve a koncentráló képességet.

Az irodai székmasszázs egy egészségmegőrző, közérzetjavító szolgáltatás, amelyet elsősorban irodai-mozgásszegény munkát végzők számára fejlesztettek ki. A keleti energetikai és nyugati anatómiai masszázstechnikák ötvözésével speciálisan az irodai munkavégzés során megterhelt testrészek revitalizációját veszi célba. Ilyen az ülésben elfáradt hát, a sajgó derék, vagy a fokozott stressz miatt kialakult csomók és merevség a vállövön. A masszázs segítségével a kezelt személyek felfrissülnek, fizikai panaszaik enyhülnek, teljesítőképességük fokozódik és a munkavégzés során átélt stressz mértéke csökken

A tanfolyamon a hallgatók egymást masszírozva tanulják meg az irodai masszázs / menedzsermasszázs fogásokat. A képzést ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék elsajátítani az irodai masszázsfogásokat, illetve azoknak is, akik már rendelkeznek masszázs előismerettel.

Bessimeon Központ

A Bessimeon Központban 2012. óta foglalkoznak masszázs- és spirituális oktatásokkal, továbbképzésekkel. 2013. óta a Nemzeti Munkaügyi Hivatal által regisztrált felnőttképzési intézményként működik. z intézményben végzett hallgatók magyar és nemzetközi munkavállalásra alkalmas tanúsítványt kapnak, amelyek Magyarországon egyéni vállalkozás indítására is jogosítanak.

Legyen szép napod!

1016 Budapest I. kerület Derék utca 10.
bessimeon@gmail.com
Nyitva tartás: Tanfolyamok alkalmával. Telefonos ügyintézés hétköznap 12:00-15:00.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Irodai és székmasszázs / menedzsermasszázs tanfolyam 8 x 45 perces gyakorlattal és távoktatásos elméleti anyaggal a Bessimeon Központ jóvoltából

Fontos

Beváltható: 2019.07.24.-ig
Időpont: 2019. július 24. szerda 9:00-tól 16:00-ig • Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 225 1745 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
+36 20 283 8074
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:30
Oldal tetejére