Irány a Távol-Kelet csodája, Thaiföld, 14 nap/11 éjszaka 1 főre reggelivel, több főétkezéssel, repülőjeggyel, mesés programokkal és kirándulásokkal

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

375.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
Bangkok, Thaiföld
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
netida.hu/
Ajánlat kód: 30925

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Thaiföld mesébe illő szépségét és különleges, ősi civilizációkból eredeztethető kultúráját egy felejthetetlen körutazáson!

Időpontok

 • 2020. január 16-29.: 382.000 Ft
 • 2020. február 18-március 2.: 401.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • A repülőjegyeket (beleértve Thaiföldön a belső járatot is)
 • A transzfereket
 • A helyi autóbuszos közlekedést
 • A felsorolt programokat a fakultatívok kivételével
 • A szükséges belépődíjakat
 • 11 éjszakai szállást (10 éjszaka 4 csillagos szállodákban és 1 éjszaka (Lampangban) 3 csillagos szállodában)
 • Reggelit
 • A 3., 5., 6., 7., 8., 9. és 10. napon ebédet
 • A 13. napon egy vacsorát
 • Az útlemondási biztosítást
 • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

 • Repülőtéri illeték 135.700 Ft
 • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 470 Ft/nap

Felárak

 • Vacsora felár: 46.400 Ft (7 bőséges vacsora a 4., 5., 6., 7. és a 10., 11., 12. napon. A többi napon van ebéd vagy esti fakultatív program vacsorával.)
 • Egyágyas felár: 137.900 Ft

Program

1. NAP:

Elutazás Ferihegyről egyszeri átszállással Bangkokba.

2. NAP: BANGKOK

Megérkezés után transzfer a szállodába (3 éj). Pihenés, szabad program.

Fakultatív program: Thai vacsora és klasszikus táncok

Vacsora egy thai étteremben jellegzetes thaiföldi ételekkel, közben pedig látványos jelmezekbe öltözött thai táncosok bemutatójában gyönyörködhetünk.

A fakultatív program ára: 6.600 Ft (garantált program).

3. NAP: BANGKOK

Thaiföld fővárosa sokarcúságával, trópusi furcsaságaival, felejthetetlen műemlékeivel, egzotikumával óriási élmény az európaiak számára. A városnézés során meglátogatjuk az Arany Buddha Templomot (5 és fél tonnás arany Buddha-szoborral), valamint a Fekvő Buddha Templomot és kolostort (46 méter hosszú fekvő Buddha-szoborral). A városnézés fénypontjai a Királyi Palota pompás épületegyüttese a Smaragd Buddha Templomával és a szemet gyönyörködtető Hajnal Temploma. Ebéd egy helyi étteremben.

A kb. 6-7 órás városnézés során közel kétszer annyit látnak utasaink, mint a Bangkokban szokásos félnapos (3-4 órás) városnéző programokon.

4. NAP: DAMNERN SADUAK ÚSZÓ PIAC, KWAI FOLYÓ, NAKHON PATHOM

Szabad program Bangkokban, pihenés a szállodában, illetve annak úszómedencéjénél.

Fakultatív program: Úszó piac, Kwai folyó, Nakhon Pathom

Autóbuszos kirándulás Bangkoktól nyugatra. Először a híres Damnern Saduak úszó piacot látogatjuk meg (a legnagyobb úszó piac), majd továbbutazás a Kwai folyóhoz, a burmai határ közelébe. A második világháború idején a japánok egy vasútvonalat építtettek itt az angol, ausztrál és más nemzetiségű hadifoglyaikkal. Az embertelen körülmények következtében több mint 100.000 ember vesztette életét a dzsungelben. A világhírű híd megtekintése, majd látogatás a katonatemetőben és az egykori fogolytábor helyén berendezett emlékmúzeumban. Visszaútban pihenő Nakhon Pathomban, a világ legnagyobb buddhista chedijénél.

A fakultatív program ára: 11.200 Ft (ebéddel) – garantált indulás.

5. NAP: BANG PA-IN, AYUTTHAYA

Elutazás autóbusszal Bangkokból északi irányba, az ország belseje felé. Látogatás a XIX. század végén épült Bang Pa-In palotaegyüttesben, mely a thai királyok nyári rezidenciája volt (gyönyörű park). Továbbutazás Ayutthayába (UNESCO világörökség). Ez a város évszázadokon keresztül az egyik legjelentősebb ázsiai civilizáció központja volt, mígnem a burmaiak az 1760-as években kifosztották. A jó állapotban lévő romok a trópusi környezetben lenyűgöző hatást gyakorolnak a turistákra (templomok, kolostorok, Buddha-szobrok, kiserődök stb.). Ebéd egy helyi étteremben.

Továbbutazás északi irányba végtelen rizsföldeken keresztül. Szállás Phitsanulokban (1 éj).

6. NAP: PHITSANULOK, SUKHOTHAI, LAMPANG

Phitsanulok fő szenzációja a Wat Mahathat, a Nan folyó partján található XIV. században épült templom. Itt található a zarándokok ezreit vonzó, gyógyító Chinnarat Buddha, az egyik legnépszerűbb Buddha ábrázolás Thaiföldön. A templom megtekintése után látogatás Sukhothai romvárosába (UNESCO világörökség). A XIII. században virágzó Sukhothai királyság a thai történelem első nagy korszaka volt. Az aranykorként emlegetett első független Thai Királyság fővárosának maradványait tekinthetjük meg, melyet a XX. század közepéig dzsungel borított. Ebéd egy helyi étteremben, majd utazás északi irányba. Lampang közelében az egyik legszebbnek tartott észak-thai stílusú templomot, a Phra That Lampang Luangot csodálhatjuk meg. Ezután rövid városnézés Lampangban lovas szekerekkel, melyek még ma is igen kedvelt és használatos közlekedési eszköznek számítanak ebben a városban. Szállás Lampangban (1 éj).

7. NAP: PHAYAO-TÓ, HEGYI TÖRZSEK, ARANYHÁROMSZÖG, HAJÓZÁS A MEKONG FOLYÓN

Elutazás Lampangból az ország északi csücske felé, útközben megálló a hangulatos Phayao-tónál. A déli órákban néhány hegyi törzs, köztük a padongok (hosszúnyakúak) életével ismerkedhetünk meg. A hegyek közt megbúvó kis falvakban az évszázadok során sajátos kultúrák alakultak ki. A nap további részét a híres Aranyháromszögben töltjük. Burma, Laosz és Thaiföld közös határvidékét hívják így, melynek falvaiban az ottlakók máktermesztéssel és ópium előállítással foglalkoztak évszázadokon keresztül. Ebéd egy helyi étteremben, majd hajókázás az országok közötti határt jelentő Mekong folyón.

Szállás Chiang Raiban (1 éj).

8. NAP: CHIANG RAI, MAE KAJAN FORRÁSOK, CHIANG MAI

A Rong Khun templom megtekintése. A hófehérben pompázó templom egy thai kortárs festőművész fantáziadús alkotása. Ezt követően utazás Chiang Maiba, útközben pihenő a Mae Kajan forró vizes forrásoknál. Ebéd egy helyi étteremben. Chiang Mai Thaiföld második legnagyobb városa, egyben az északi országrész fővárosa. Ismerkedés a híres észak-thai kézműves termékek készítésével: gyönyörűen díszített papírernyők, fafaragványok, selyemáruk. Szállás Chiang Maiban (1 éj).

Fakultatív program: Khantoke vacsora és észak-thai táncok bemutatója

A fakultatív program ára: 5.700 Ft (garantált program).

9. NAP: CHIANG MAI, ELEFÁNT SZAFARI, ORCHIDEA FARM

Látogatás egy elefánt farmon, ahol bemutatót láthatunk arról, hogy a helyiek milyen munkákra tudják használni az elefántok erejét a dzsungelben.

Fakultatív program: Elefánt szafari

Lehetőség egy kisebb túrát tenni elefántháton, majd ökörfogattal közlekedve ismerkedhetnek meg a látogatók a környék élővilágával. A program utolsó részeként tutajozás a Mae Tang folyón.

A fakultatív program ára: 12.100 Ft (garantált indulás).

Ebéd egy helyi étteremben, amely egy orchidea farmon található. Az észak-thaiföldi körutazás utolsó programja a Chiang Mai mellett egy dombtetőn magasodó gyönyörű Wat Doi Suthep megtekintése, melyet az ország egyik legszentebb helyének tartanak.

Az esti órákban elutazás repülőgéppel Bangkokba, szállás (1 éj).

10. NAP: PETCHABURI (PHRA NAKHON KHIRI TÖRTÉNELMI PARK, BAAN PUEN PALOTA)

Utazás Hua Hin tengerparti üdülővárosába. Útközben Petchaburi városában látogatás a Phra Nakhon Khiri Történelmi Parkban. A város szívében álló magaslaton épült fel ez a látványos palotaegyüttes, melyet Mongkut király építtetett az 1800-as évek közepén. A legmagasabb domb tetején álló fehér Jomphet pagodából gyönyörű kilátás nyílik a környező dombtetőkön álló épületekre (paloták, templomok, chedik). Ebéd egy helyi étteremben, majd továbbutazás a Baan Puen Palotához, melynek különlegessége, hogy itt elsősorban európai építészeti stílusjegyekkel találkozhatunk. Szállás Hua Hinben, tengerparti szállodában (3 éj).

11. NAP: HUA HIN

Szabad program Hua Hinben.

Hua Hin üdülővárosa a Thai-öböl partján fekszik, Bangkoktól délnyugatra. A valamikori kicsiny halászfalut királyi üdülőhellyé alakították át, itt található a király nyaralója. A település mind a mai napig megtartotta kisvárosi hangulatát. Ugyanakkor a modern turisztikai infrastruktúra is megtalálható itt, ötvözve a régi idők épületeivel - hangulatos cölöpös házak vendéglőkkel, hatalmas bevásárlóközpontok, éjszakai piac, hotelek, víziparkok, strandok, rengeteg napfény, kirándulási lehetőségek stb.

12. NAP: HUA HIN, KHAO SAM ROI YOT NEMZETI PARK

Szabad program Hua Hinben.

Fakultatív program: Khao Sam Roi Yot Nemzeti Park

Egész napos kirándulás a közeli Khao Sam Roi Yot Nemzeti Parkba. Ez Thaiföld legrégebbi tengeri nemzeti parkja, melynek thai elnevezése szerint 300 hegycsúcsot számolhat meg az utazó a több mint 200 millió éves hegység területén. Mangroveerdők, gazdag állatvilág, gyönyörű strandok, mészkő szigetek, kilátópontok bújnak meg a hegyek és völgyek között. Lehetőség fürdésre a park egyik fehérhomokos strandján, majd ebéd egy helyi étteremben. Délután kb. 1 órás hajózás a nemzeti parkban, melynek során szép kilátás nyílik a környező hegyekre és völgyekre, megfigyelhetjük a gazdag madárvilágot és a helyi halászok életébe is bepillanthatunk.

A fakultatív program ára: 16.800 Ft (ebéddel) – min. 10 fő esetén.

13. NAP: HUA HIN, THAIFÖLD SKANZENJE

Délelőtt szabad program Hua Hinben (délben kell csak elhagyni a szobákat).

Utazás Bangkok felé, útközben megálló Thaiföld skanzenjénél, amely a világ egyik legnagyobb szabadtéri múzeuma. Az ország minden részéből hoztak ide épületeket, illetve Thaiföld legtöbb híres épületének másolatát is felépítették. A látogatók itt néhány óra alatt megismerkedhetnek szinte az egész ország építészeti kincseivel és néprajzával.

Vacsora egy helyi étteremben, majd transzfer a bangkoki repülőtérre, elutazás Thaiföldről.

14. NAP:

Érkezés Budapestre a késő délelőtti órákban.

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Bangkok, Thaiföld
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Irány a Távol-Kelet csodája, Thaiföld, 14 nap/11 éjszaka 1 főre reggelivel, több főétkezéssel, repülőjeggyel, mesés programokkal és kirándulásokkal,

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
+36 20 283 8074
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:30
Oldal tetejére