InSPORTline sportszerek hatalmas választékban akár 56% kedvezménnyel

Insportline Hungary Kft.
1 5
4.9 Rossz
A vásárlók értékelése alapján!

Akár -56%

Elfogyott!

  • Csak meghatározott ideig!
Insportline Hungary Kft.
insportline@insportline.hu
www.insportline.hu/

Ajánlat leírása

InSPORTline: ha sportról van szó!

A kiárusítás kategóriában a kifutó termékeket, utolsó darabokat, apró szépséghibás termékeket találjátok. Ezek a sportszerek, ruhák vagy kondigépek óriási árkedvezménnyel vásárolhatóak meg. Mindneki szeret olcsóbban vásárolni, érdemes körülnézni a kiárusítás termékei között, mert lehet pont szerencséd lesz és itt találod meg a keresett darabot. Kiárusított termékek lehetnek sportszerek, kiegészítők, ruhák, kondigépek, fitness termékek, outdoor és akár motor kiegészítők is.

Az inSPORTline elsődleges prioritása a saját termékek forgalmazása. Jó hírüket nem csak a termékeik minősége alapozza meg, hanem a vásárlóiknak kínált szolgáltatások is. Szolgáltatásaik, mint a hosszabbított termékgarancia, profi szervízszolgáltatás vagy hűségprogram a cég kínálatának alapját képezi.

A minőséget elégedett vásárlók ezrei garantálják egész Európából, ahol partnereken keresztül forgalmazzák termékeiket.  Ezen felül a termékek szigorú bevizsgáltatáson mennek keresztül, hogy megfeleljenek az EU követelményeinek. A minőség és a biztonság így garantált.

Szerelés és összeszerelés: profi technikusaik szívesen adnak tanácsot, hogyan használja és tartsa karban a kondigépét, hogy az a lehető leghosszabb ideig szolgálatára legyen. Olcsóbb kondigépeiket egyedül is könnyen összeszerelheti, de ha ez önnek gondot jelent, megrendelheti technikusaik szakszerű segítségét az termékek összeállításához.

Nincs más hátra, nézz körül a shopban, vagy ha konkrét elképzeléseid vannak, keress rá, s biztosan találsz az igényeidnek megfelelő sporteszközt vagy ruházatot!

 

Insportline Hungary Kft. bemutatkozó

Az inSPORTline kínálatában mindent megtalálsz, ami a sporttal kapcsolatos! Fitneszgépek és különféle eszközök, sportruházat, motoros termékek, elektromos járművek és további minőségi termékek hatalmas választékban!


Érdemes gyakran ellátogatni a webáruházba, hiszen rendszeresen vásárolhatsz akciósan is a kiváló sporteszközökből és ruhákból!

Insportline Hungary Kft.
insportline@insportline.hu
www.insportline.hu/

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Fontos

Az Alkupon egy hirdetőpartner, nem értékesítünk termékeket • A megvásárolni kívánt termék paraméterei, kedvezményei, a partner oldalán érhetők el, a kiküldést is a partner intézi

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére