Indiai teljes testes meleg gyógynövényolajos masszázs az Ayurveda Szépség és Egészség Központban

Ayurveda Szépség és Egészség Központ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.100 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.800 Ft 44% 4.300 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 10 Alkupon eladva

Ayurveda Szépség és Egészség Központ
1136 Budapest Hollán Ernő utca 38/B
info@ayurveda-kozpont.hu
06 30 521 0265

Akció Leírása

Élvezd az indiai gyógynövényolajos masszázs jótékony hatásait testeden, lelkeden és bőrödön egyaránt!

Az ár tartalmazza

  • Indiai teljes testes meleg gyógynövényolajos masszázs az Ayurveda Szépség és Egészség Központban - Az Alkuponnak fizetendő 1.100 Ft, a fennmaradó 4.400 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

Az indiai meleg gyögynövényolajos masszázs mélyen megnyugtatja az idegrendszert, mindeközben friss életerővel tölt fel szervezetedet. Jótékony hatással van izmainkra, vér- és nyirokkeringésünkre, immunrendszerünkre, emésztésünkre, kedélyállapotunkra. Hozzájárul testünk méregtelenítéséhez.

Stressz, alvászavar, depresszió esetén is hatásos, ráadásul szépségmasszázsként is kiváló, ugyanis a masszázs élénkíti, ragyogóvá és széppé varázsolja a bőrt, késlelteti a ráncok kialakulását, gátolja a nemkívánatos szőrösödést, a bibircsókok megjelenését és fokozza a bőr ellenálló képességét a bőrbetegségekkel szemben.

Az indiai masszázs növeli az ellenállóképességet a fizikai és mentális terheléssel, a stresszel, a túlterheltséggel, a szorongással, a levertséggel és a nyugtalansággal szemben. Fokozza az általános toleranciát és a béketűrést.

Hosszan sorolhatnánk még e masszázs jótékony hatásait, de a legjobb, ha Te is kipróbálod most nagy kedvezménnyel!

Ayurveda Szépség és Egészség Központ

Magyarország első Ayurveda Központjaként a test, a lélek és a szellem harmóniájának fontosságát tartják elsődleges szempontnak. Ehhez nem elég csak a fizikai kondíciónk megőrzése, nagyon fontos, hogy a lelkünk a testünkkel és a külvilággal egyaránt harmóniában legyen. A nyugati országok nagy cégei, illetve az emberek már felismerték annak jelentőségét, hogy az egészség megőrzése, illetve helyreállítása elsődleges feladat. Az egészséges emberek munkájukban, családjukban, a mindennapi életükben hatékonyabban tudnak részt venni.

Az idő nem lehet kifogás számukra, mert egy betegség sokkal több időt és energiát igényel, nem beszélve a fájdalmakról, problémákról. Hazánkban is egyre többen ismerik fel azt, hogy az időben elkezdett kezelések mennyire megváltoztatják mindennapjaikat. A központban is átérzik ennek a jelentőségét. Ezért szolgáltatásaik és kezeléseik körét úgy állították össze és úgy bővítik hónapról hónapra, hogy ennek az egységnek a megteremtését szolgálják, illetve a visszaállítását segítsék elő.

Legyen szép napod!

1136 Budapest Hollán Ernő utca 38/B
info@ayurveda-kozpont.hu
06 30 521 0265

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Indiai teljes testes meleg gyógynövényolajos masszázs az Ayurveda Szépség és Egészség Központban

Fontos

Beváltható: 2020.09.15.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 521 5265 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
+36 20 283 8074
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:30
45 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére