Immunrendszerünk erősítése kurzus a Relax- Állj Academy jóvoltából

Relax- Állj! Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

4.790 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.000 Ft 40% 10.010 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Relax- Állj! Academy
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815

Akció Leírása

Erősítsd immunrendszeredet természetes módon!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 14.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 4.790 Ft, a fennmaradó 10.200 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Immunrendszerünk erősítése kurzus a Relax- Állj Academy jóvoltából
  • Ásványi anyagok és nyomelemek részletes bemutatásával

Fontos

  • A járványügyi korlátozások idején online is!

A mai orvoslás teljesen elszakadva a valóságtól, az ősi gyógyító rendszerektől, már csak a kialakult végletes betegségek gyógyításával foglalkozik, és az a szó, hogy megelőzés, már csak egyszerű szólam. A betegségek megelőzése egy társadalmi, globális szinten megjelenő szükséglet, ennek megvalósításában az ember, mint egyedi gondolkodó lény, játssza a legnagyobb szerepet.

Ősi tény, hogy a betegségek megelőzésének és gyógyításának a titka a környezeti feltételekben, táplálkozási, étkezési, kulturális szokásainkban rejlik.

Banális, agyoncsépelt frázis: az vagy, amit megeszel. Pontosabban amilyen környezetben élsz, amit megeszel, megiszol, belélegzel.

Ezt ismerték fel és adják tovább napjainkig a távol-keleti filozófiai, gyógyítási rendszerek, mint az ayurvéda, tibeti gyógyászat, stb. E rendszerekben elsődleges a – szélesebb körben értelmezett – táplálkozáson keresztül történő gyógyítás.

Az ismertetett lehetőségek egyike sem több vagy kevesebb a másikhoz viszonyítva, csak más. Ami a legfontosabb, hogy egyiket sem lehet sablonszerűen ráhúzni, alkalmazni mindenkire. Nincs egyedül üdvözítő módszer, mindenkinek saját magának kell megtalálnia a számára megfelelőt, legyen az gyógynövény, étel vagy ital. A hely, idő, környezet, betegségek, életkor, személyiség, alkat, pszichés állapot mind-mind befolyásolja a későbbiekben ajánlott gyógyítási lehetőségeket.

A bőség zavarát érzheted, de ez sokkal jobb állapot, mint a megfelelő információk hiánya. Az érveket és ellenérveket felsorakoztatva megfelelő döntés születik, hogy melyik leírt gyógymód, gyógyítási rendszer számodra a leginkább megfelelő.

Relax- Állj! Academy

A Relax – Állj! Academy-nél tudják, hogy mennyire fontos a megelőzés, ennek szellemében elszántan azon dolgoznak, hogy minél több emberhez eljusson az információ, hogy minél többen megismerjék egyedülálló rendszerből fakadó lehetőségeket: oktatás – és szolgáltatási rendszerük legfontosabb célja a prevenció. Alapelvük, hogy ötvözzék az ősi keleti medicinát a modern kor biofizikai eszközeivel oly módon, hogy azzal pontosabban és korábban felfedezhetőek legyenek a kóros állapotok és kivitelezhetővé váljanak a személyre szabott egészségmegőrző megoldások.

Legyen szép napod!

1063 Budapest, Bajnok u. 29.
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Immunrendszerünk erősítése kurzus a Relax- Állj Academy jóvoltából

Fontos

Beváltható: 2021.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 416 5815 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
39 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére