Húsvéti vásár a Schloss Hof kastélynál és látogatás a Hauswirth csokigyár mintaboltjában – 1 napos buszos utazás

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Akció Leírása

Hangolódj a Húsvétra a Schloss Hof kastély húsvéti vásárában és a Hauswirth csokigyár mintaboltjában!

Időpontok

 • 2024. március 23.: Előleg: 1.400 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 13.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.400 Ft, a fennmaradó 12.590 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Az utazást busszal
 • A szervezést
 • A magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

 • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig)
 • BBP biztosítás : 1.200 Ft/fő(70 éves kortól)
 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (foglaláskor kötelezően fizetendő)
 • Parkolási díj: 4 €/fő
 • Belépőjegy a vásárra + barokk kert +kastélybelépő+ helyi tárlatvezetés: Felnőtt: 28 €/fő Gyerek(6-18 éves korig): 15,50 €/fő

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás reggel 6:00-kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás rövid pihenőkkel, majd első állomásunk Kittsee, a Hauswirth Csokoládégyár mintaboltja. A gyár mintaboltjában megkóstolhatjuk az ott árult termékeket (korlátlan fogyasztás), amelyekből természetesen vásárolni is lehet!

A csokis program után utazás a Schloss Hof kastélyhoz! Schloss Hof Bécstől 50 km-re található. A kastélyt reprezentatív vidéki és vadászkastélyként építették Savoyai Jenő herceg számára. Főúri lakrészeivel, művészi teraszos kertjével és idilli gazdasági épületeivel Ausztria legszebb barokk épületegyütteseihez tartozik. A 2005-ös részletes restaurálási munkálatok után Ausztria legnagyobb vidéki kastélylétesítménye visszanyerte régi csillogását, s újra pompás ünnepségeknek ad helyet.

A csoportos kastélylátogatás után szabadprogram követketik a kastély kertjében (angol kert, gyümölcsöskert, füvészkert, rózsakert..), és majorságában (állatsimogató, lovarda, tevék, fehér szamarak, alpakkák). A kastély udvarában húsvéti kirakodó vásárt rendeznek, ahol mindenki megtalálja a kedvére való ajándékot szerettei számára. A sokszínű, jó minőségű kínálat mellett húsvéti műsorokkal, játékokkal várják a látogatókat a majorságban és a barokk kertben egyaránt!

Ízelítő a húsvéti vásár kínálatából

 • több tucat kiállító húsvéti és egyéb kézműves termékekkel
 • hazai és külföldi gasztronómiai finomságok
 • állandó, illetve időszaki kiállítások a kastély termeiben
 • a tavaszi szépségében tündöklő barokk kert és az autentikus birtok
 • állatsimogató, nyuszitojás-keresés.
 • kreatív műhelyek a legkisebbeknek és egyéb érdekes programok

Visszaindulás 18 órakor, érkezés az esti órákban a kiindulási helyre.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Húsvéti vásár a Schloss Hof kastélynál és látogatás a Hauswirth csokigyár mintaboltjában – 1 napos buszos utazás

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.03.23.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére