Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Humor és latin ritmusok. Egy fergeteges szombat este! Stand-up Comedy Est + Merenge tanítás + Kubai élőzenés Salsa Party Április 21-én szombaton a Barrio Latino Caféban 2.500 Ft helyett 1.200 Ft

Stand-up Comedy Est + Merenge tanítás + Kubai élőzenés Salsa Party Április 21-én szombaton a Barrio Latino Caféban
Barrio Latino
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

1.200 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.500 Ft 52% 1.300 Ft
Barrio Latino
1066 Budapest, Jókai u. 4.
06 (70) 941-4769
www.facebook.com/BarrioLatinoBudapest

Akció Leírása

Mit szólnál egy szombat esti kikapcsolódáshoz. A helyszín legyen a klubok és éjszaki helyek forgatagában, a Jókai utcában. Nem más mint a Barrio Latino Cafe, a latin zene és a tánc rajongóinak kedvenc szórakozóhelye.

Kezdetnek egy fergeteges dumaparádé a stand-up comedy két női nagyágyújával, a színpadon: Szente-Veres Adrienn és Redenczki Mária. Humor, intrika és szóviccek másfél órában.

Folytassuk egy autentikus, egyedi és hiteles táncórával 2 olyan tanár bemutatásában, akik még a botlábút is megtanítják salsázni. A több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező Franklin Camilo párjával, Megyesi Gabival együtt perdül a parkettre és kelti életre a enned lakozó Shakirát. Franklin Camilo dominikai tánctanár garantáltan átadja a latin feelinget, a vezetés-követés technikáját, lábtechnikát és a bulikban jól használható partner koreográfiákat.

Barrio Latino Cafe, ahol minden a latin kultúráról szól: a dekoráció, a hangszerek, a fotók, a festmények, tele tárgyakkal a karib térségből. Profi kubai mixer.

Lányok, csak bátran! Ide pár nélkül is jöhettek! A táncórán partnercserékkel tanítanak, hogy legyen lehetőség a tanárokkal is táncolni, akik így közvetlenül tudnak segíteni mindenkinek! Így ismerkedni is könnyebben lehet!

Sőt, a táncóra egy élőzenés Salsa party-val folytatódik, így egyből lehet is gyakorolni a tanultakat, akár hajnalig!

Barrio Latino
1066 Budapest, Jókai u. 4.
06 (70) 941-4769

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Tartalmas és vidám szombat esti kikapcsolódás a Barrio Latino Cafe-ban, Április 21-én Stand-up Comedy Est. Szente-Veres Adrienn és Redenczki Mária a színpadon. Merenge táncóra Franklin Camilo és Megyesi Gabi segítségével. Kubai, élőzenés Salsa Party

Fontos

  • A kupon beváltható: 2012.04.21.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére