Hogyan dolgozz online, hogy jól mozogj a virtuális asszisztensi szakmádban? Virtuális asszisztens képzés online, a The Bright Academy jóvoltából!

The Bright Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

13.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.990 Ft 10% 1.500 Ft
The Bright Academy
info@thebrightacademy.com

Akció Leírása

Ha ide tévedtél, az azt jelenti, hogy egy ideje foglalkoztat a virtuális asszisztencia, mint szakma. Mivel ez a foglalkozás egyre inkább elterjed, ezért áprilisban elindítjuk legújabb tanfolyamunkat, mely ebben a szakmában segít elhelyezkedni. A virtuális asszisztens képzés segítségével más országbeli vállalkozások asszisztenciáját is vállalhatod, így nem kell feltétlenül hazai ügyfelekben gondolkodnod.

MI IS AZ A VIRTUÁLIS ASSZISZTENS?

A virtuális asszisztens (általánosan rövidítve VA, a PA vagyis Personal Assistant nyomán) az a szakember, aki virtuálisan segít vállalkozásoknak, támogatja azok működését. Virtuálisan, leginkább otthonról, úgynevezett „home office”-ból dolgozik. Virtuális asszisztensként te is szabadúszó, vagyis egyéni vállalkozó lehetsz. A teendőidet otthonról, online végzed, bármilyen tréning, amelyet kapsz, szintén virtuális meetingeken keresztül történik. A virtuális asszisztensek szakosodhatnak képzettségüknek, tapasztalatuknak, érdeklődési körüknek megfelelően. Ha azt hitted, csak az lehet virtuális asszisztens, aki eddig is asszisztens vagy adminisztrációs munkatárs volt, tévedsz! Ide sorolhatjuk például a virtuális marketing asszisztenseket, a szövegíró (tartalomkészítő) asszisztenseket, a virtuális személyi asszisztenseket, de a HR, pénzügy, közösségi média irányítás, üzleti terv készítése és kivitelezése, könyvelés is ide tartozhat. Vagyis a VA nem feltétlenül egyenlő a „virtuális titkárnővel”.

HOGYAN LEHETSZ VIRTUÁLIS ASSZISZTENS?

Ahhoz, hogy elkezdhess dolgozni, a legelőnyösebb, ha már van valamilyen tapasztalatod vagy végzettséged az irodai adminisztrációban. Ha VA lennél, elképzelhető, hogy a legelején nem a képesítésednek megfelelő munkákat kapsz, hanem inkább csak e-mail kezelést, szervezést, tervezést, tehát titkárnői feladatokat. Később természetesen szükséged lesz arra, hogy fejlődj, éppen ezért egyre felelősségteljesebb feladatokat bíznak majd rád cégen belül, vagy más projekteken belül. Egyszerre több klienssel is dolgozhatsz, csak ne feledd, hogy ne vállald túl magad. Tudjuk, hogy könnyű abba a hibába beleesni, hogy minél több órát dolgozol, annál magasabb a fizetésed a hónap végén, így akár 12 órákat is elvállalsz. Azt tanácsoljuk, ezt kerüld, mert akkor már nem fogod látni az online munka előnyeit.

Ha nincs ilyen szakmai előéleted, akkor pedig a legjobb helyen jársz! A képzés során megtanulod, hogyan indítsd el a saját vállalkozásod, mint VA!

A VIRTUÁLIS ASSZISZTENS KÉPZÉS FELÉPÍTÉSE

Felmérjük, hogy neked való-e a virtuális asszisztencia?
7 pontos stratégia a vállalkozás elindítása előtt
Személyi asszisztenstől a virtuális asszisztensig
Milyen szolgáltatásokat nyújt egy VA?
Mi a te specialitásod? Ki a te álomügyfeled?
Ügyfélszerzési stratégiák
Konkurencia/ piackutatási tippek
Teszteld a mostani tudásod az online munkavégzéssel kapcsolatban
Vállalkozás indítása A-Z-ig
Legideálisabb vállalkozási formák virtuális asszisztensként
Vállalkozás kismamaként
Üzleti modellezés vagy tervezés?
Mi is az “Business Model Canvas”?
Az üzleti tervezés négy alappillére
SWOT analízis elkészítése és kiértékelése
Munkafüzet
Adatbázis vagy CRM rendszer készítés, frissítés és karbantartás

Láthatod, hogy a Virtuális asszisztens képzés tananyaga nagyon átfogó, így teljes képet kaphatsz az irodai adminisztrációs és asszisztencia munka mibenlétéről akár a vállalkozások vezetéséig. Több feladatkörbe is belenézhetsz, így könnyebb lesz eldöntened, milyen irányba haladj majd tovább a későbbiekben. A tanfolyam során rengeteg tréning anyagot biztosítunk, valamint kreatív feladatokkal látunk el. Minden fejezet végén van egy modulzáró vizsga, amely elvégzése után tovább haladhatsz a feladatokban. A tanfolyam során rálátást kapsz arra, hogyan lehet ügyfeleket szerezni, milyen szolgáltatásokat nyújt egy VA és hogy mi az ideális vállalkozási forma számodra. A tanfolyam elvégzése után certifikátot adunk, és persze a kellő tudást ahhoz, hogy neked is virtuális munkád lehessen.

HOGYAN DOLGOZIK EGY VA?

Egyéni vállalkozóként, otthonról végezhető munkaként lehet ellátni a feladatokat, nem kell irodába bejárni, és kötetlen a munka időd. A virtuális asszisztensek online keresnek munkát. Az Upwork, szabadúszók.hu, freelancer.com megfelelő munkaerő szolgáltató oldal lehet kezdésnek. Ezekre a regisztráció ingyenes, és közvetítő díjat csak az első kifizetéskor von le, majd minden egyes kifizetésedet követően annak egy bizonyos százalékát. Ha itthon helyezkedsz el, akkor pedig egyéni vállalkozóként, KATA rendszerben tudsz számlázni. A pályázás során a személyes találkozó elmarad, online meetingek során tudod eldönteni, hogy megfelel-e neked a munka, a munkáltató pedig, hogy rád van-e szüksége. Miután sikeresen pályáztál egy pozícióra, akkor az elején mindenképp van egy tréning, amely során betanítják az elvégzendő feladatot, ilyenkor mindenben szívesen segítenek a munkatársaid vagy felettesed.

Egy VA legfontosabb képessége a folyamatos fejlődés. Ez azért is szükséges, mert így az órabéredet is emelheted. Ha elvégezted a virtuális asszisztencia képzést, és már munkát is találtál, akkor talán szükséges lehet valamilyen irányba tovább tanulni. Az szabadúszó álláskereső oldalon szövegíró, SEO, social media szakember, valamint HR munkák várnak, így ezeket szívesen ajánljuk.

Légy te is virtuális asszisztens, hogy neked is online munkád lehessen. Hidd el, rád is szükség van ezen az egyre bővülő piacon.

info@thebrightacademy.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Hogyan dolgozz online, hogy jól mozogj a virtuális asszisztensi szakmádban? Virtuális asszisztens képzés online, a The Bright Academy jóvoltából!

Fontos

Beváltható: 2020.12.31.-ig
A megvásárolt kupont küld el emailben: info@thebrightacademy.com-ra beváltás céljából. Minden további információt a szolgáltatótól fogsz megkapni • A tanfolyam sikeres elvégzését követően, hivatalos online igazolást/oklevelet állítanak ki a részedre

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére