Hogyan adj életmód és táplálkozási tanácsokat? Végezd el ezt az online tanfolyamot és megtudod! Légy Te is táplálkozási tanácsadó!

The Bright Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

50.390 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
55.990 Ft 10% 5.600 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

3 Alkupon eladva

The Bright Academy
info@thebrightacademy.com

Akció Leírása

AZ EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS

Az egészséges táplálkozás életünk alapköve. Bár már rengeteget hallani róla, mégsem tartjuk be elegen vagy csináljuk jól. A Táplálkozási Tanácsadó Képzés segít, hogy szakemberré válhassunk a témában. A megfelelő étrend kialakítása és betartása bonyolultnak tűnik, de a tudás birtokában, kiegészítve mozgással, jelentősen csökkenthető a rák, a szív és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség és azzal járó szövődmények kialakulásának kockázata. A megfelelő étkezés és ásványi anyagok bevitele egy általános jó közérzetet, “Remekül érzem magam a bőrömben!” életérzést ad a mindennapokhoz. Ugye, milyen jól hangzik?

MI IS AZ A TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY ÉS HOGYAN MŰKÖDIK?

Ahogy a biokémia, molekuláris biológia és kémia fejlődik, egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a testünket, és annak működését szabályozó, irányító anyagcsere folyamatok. Bármennyire hihetetlennek is hangzik, a táplálkozásnak is van tudománya, egészen a molekuláris biológiáig lebontva, reakciók és ok-okozati összefüggéseket keres bizonyos ételek, allergének, tápanyagok és tünetek, például az elhízás között. A tápanyagok alapvető építőkövei az összes élő szervezetnek. Nem csak energiát adnak, de serkentik a növekedést és testünk, agyunk folyamatosan fejlődését, és segítenek, hogy tovább éljünk. Nem véletlenül mondják, hogy az éhség és a szomjúság alapvető ösztöneink, amelyek kielégítése nélkül nem tudunk sokáig élni, hiszen az élelmiszereinkben és legfőképp a vízben található tápanyagok lételemei életben maradásunknak.

De vajon tényleg olyan jó, ha sok vizet iszunk? Ha csak zöldséget, kevés húst eszünk? Egészséges, ha kiiktatjuk a glutént az étrendünkből anélkül, hogy erre lenne egészségügyi okunk? Mindezekre tudományosan alátámasztott válaszokat kaphatsz a kurzus során, hiszen a sok diéta, hír, “új felfedezés” közül már nehéz eldönteni, mi is az, ami valóban egészséges.

KIKNEK AJÁNLJUK A TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÓ KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉT?

Azoknak, akik szeretnének egészségesen élni és étkezni
Személyi edzőknek
Táplálkozási tanácsadóknak és dietetikusoknak, hogy frissítsék a már meglévő tudásukat
Azoknak, akik jobban meg szeretnék érteni, hogyan és miből épül fel a testük

MIRŐL SZÓL A TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÓ KÉPZÉS?

Megismerkedünk az alapvető fogalmakkal a táplálkozástudomány területéről
Sorra vesszük, milyen korban mire van szüksége a szervezetünknek
Megismerjük a tápanyagok fajtáit, hipo- és hiperfunkcióit
Bemutatjuk a leggyakoribb, tápanyaghiányból adódó betegséget és hogy hogyan előzzük meg a kialakulását
Vitaminok jótékony hatásairól
Elemeikre és hatásaira bontjuk a legalapvetőbb élelmiszereinket

A tanfolyam elvégzéséről hivatalos online igazolást/oklevelet állítunk ki!

info@thebrightacademy.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Hogyan adj életmód és táplálkozási tanácsokat? Végezd el ezt az online tanfolyamot és megtudod! Légy Te is táplálkozási tanácsadó!

Fontos

Beváltható: 2020.09.30.-ig
A megvásárolt kupont küld el emailben: info@thebrightacademy.com-ra beváltás céljából. Minden további információt a szolgáltatótól fogsz megkapni • A tanfolyam sikeres elvégzését követően, hivatalos online igazolást/oklevelet állítanak ki a részedre

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-15:00
36 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére