Hogyan adj életmód és táplálkozási tanácsokat? Végezd el ezt az online tanfolyamot és megtudod! Légy Te is táplálkozási tanácsadó!

The Bright Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

50.390 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
55.990 Ft 10% 5.600 Ft
The Bright Academy
info@thebrightacademy.com

Akció Leírása

AZ EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS

Az egészséges táplálkozás életünk alapköve. Bár már rengeteget hallani róla, mégsem tartjuk be elegen vagy csináljuk jól. A Táplálkozási Tanácsadó Képzés segít, hogy szakemberré válhassunk a témában. A megfelelő étrend kialakítása és betartása bonyolultnak tűnik, de a tudás birtokában, kiegészítve mozgással, jelentősen csökkenthető a rák, a szív és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség és azzal járó szövődmények kialakulásának kockázata. A megfelelő étkezés és ásványi anyagok bevitele egy általános jó közérzetet, “Remekül érzem magam a bőrömben!” életérzést ad a mindennapokhoz. Ugye, milyen jól hangzik?

MI IS AZ A TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY ÉS HOGYAN MŰKÖDIK?

Ahogy a biokémia, molekuláris biológia és kémia fejlődik, egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a testünket, és annak működését szabályozó, irányító anyagcsere folyamatok. Bármennyire hihetetlennek is hangzik, a táplálkozásnak is van tudománya, egészen a molekuláris biológiáig lebontva, reakciók és ok-okozati összefüggéseket keres bizonyos ételek, allergének, tápanyagok és tünetek, például az elhízás között. A tápanyagok alapvető építőkövei az összes élő szervezetnek. Nem csak energiát adnak, de serkentik a növekedést és testünk, agyunk folyamatosan fejlődését, és segítenek, hogy tovább éljünk. Nem véletlenül mondják, hogy az éhség és a szomjúság alapvető ösztöneink, amelyek kielégítése nélkül nem tudunk sokáig élni, hiszen az élelmiszereinkben és legfőképp a vízben található tápanyagok lételemei életben maradásunknak.

De vajon tényleg olyan jó, ha sok vizet iszunk? Ha csak zöldséget, kevés húst eszünk? Egészséges, ha kiiktatjuk a glutént az étrendünkből anélkül, hogy erre lenne egészségügyi okunk? Mindezekre tudományosan alátámasztott válaszokat kaphatsz a kurzus során, hiszen a sok diéta, hír, “új felfedezés” közül már nehéz eldönteni, mi is az, ami valóban egészséges.

KIKNEK AJÁNLJUK A TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÓ KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉT?

Azoknak, akik szeretnének egészségesen élni és étkezni
Személyi edzőknek
Táplálkozási tanácsadóknak és dietetikusoknak, hogy frissítsék a már meglévő tudásukat
Azoknak, akik jobban meg szeretnék érteni, hogyan és miből épül fel a testük

MIRŐL SZÓL A TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÓ KÉPZÉS?

Megismerkedünk az alapvető fogalmakkal a táplálkozástudomány területéről
Sorra vesszük, milyen korban mire van szüksége a szervezetünknek
Megismerjük a tápanyagok fajtáit, hipo- és hiperfunkcióit
Bemutatjuk a leggyakoribb, tápanyaghiányból adódó betegséget és hogy hogyan előzzük meg a kialakulását
Vitaminok jótékony hatásairól
Elemeikre és hatásaira bontjuk a legalapvetőbb élelmiszereinket

A tanfolyam elvégzéséről hivatalos online igazolást/oklevelet állítunk ki!

info@thebrightacademy.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Hogyan adj életmód és táplálkozási tanácsokat? Végezd el ezt az online tanfolyamot és megtudod! Légy Te is táplálkozási tanácsadó!

Fontos

Beváltható: 2020.12.31.-ig
A megvásárolt kupont küld el emailben: info@thebrightacademy.com-ra beváltás céljából. Minden további információt a szolgáltatótól fogsz megkapni • A tanfolyam sikeres elvégzését követően, hivatalos online igazolást/oklevelet állítanak ki a részedre

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére