Hogy jól érezd magad a bőrödben: Wellneo termékek, óriási kedvezménnyel!

Studio Moderna 2000 Tv-Shop Hungary Kft
1 5
4.9 Rossz
A vásárlók értékelése alapján!

Akár -25%

Elfogyott!

  • Csak meghatározott ideig!
Studio Moderna 2000 Tv-Shop Hungary Kft
www.anrdoezrs.net/click-9281348-14017189

Ajánlat leírása

ÉREZD JÓL MAGAD A BŐRÖDBEN!

A XXI. század felgyorsult mindennapjaiban egyre nagyobb figyelmet kell fordítanunk önmagunkra. A tökéletes megjelenéshez elengedhetetlen az önbizalom, a testedzés és az egészséges táplálkozás, amiről bizony sokan megfeledkeznek az egész napos rohanásban.

Ma egészséges életmódot élni nem luxus, hanem felelős döntés. A Wellneo csapatának állandó küldetése, hogy a hétköznapok egyre növekvő elvárásaihoz egy kis segítséget adjon neked. Legyen szó testmozgásról, szépségápolásról vagy csak egy otthoni délutánról, a Wellneo termékeire mindig számíthatsz, pont úgy, mint Önmagadra.

WELLNEO – MINDEN, AMIRE SZÜKSÉGED VAN AZ EGÉSZSÉGES ÉLETHEZ ÉS TÖKÉLETES ALAKHOZ

Az egészséges életmód a Te döntésed, mi pedig mindent megteszünk, hogy segítsünk neked elérni a céljaidat. Ha már te is eldöntötted, hogy nem a kifogásokat keresed, hanem a teszel a változásért, akkor a Wellneo termékeire mindig számíthatsz.

Kezdhetjük kis lépésekben, vagy óriási bummal, mi mindent megteszünk, hogy neked sikerüljön. Ne sóvárogj tovább a fitt élet után, hanem alapozd meg az új életmódod a Wellneo innovatív termékeivel.

ÉRTÉKEINK

Nálunk az egészség nem csak egy hangzatos kifejezés, hanem a cél mindenek felett. Legyen szó szépségápolásról, testmozgásról, wellnesről vagy fogyásról, a Wellneo biztos partnered lesz és segít, hogy az elhatározásodat eredmény kövesse.

SZÁMÍTHATSZ A TÁMOGATÁSUNKRA

A Wellneo már több mint 50 termék esetén bizonyította, hogy az egészségmegőrzés nem csak egy üres ígéret, hanem hosszú és innovatív kutatások eredménye. Rendületlenül hiszünk benne, hogy vásárlóink egészsége a siker mércéje, ezért ajánljuk termékeinket őszinte szívvel.

Studio Moderna 2000 Tv-Shop Hungary Kft
www.anrdoezrs.net/click-9281348-14017189

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Fitnesz és sport. Szépségápolás. Egészség és wellness

Fontos

Az Alkupon egy hirdetőpartner, nem értékesítünk termékeket • A megvásárolni kívánt termék paraméterei, kedvezményei, a partner oldalán érhetők el, a kiküldést is a partner (Wellneo) intézi. A kiszállítás futárszolgálattal 3-5 munkanapon belül megtörténik

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére