HIFU kezelés teljes arcra a Medina Egészségcentrumban - arc, toka, szemránc, homlok, szajzug és orca kezelése ultramodern technológiával

Medina Egészségcentrum
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

25.150 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
399.000 Ft 75% 300.000 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Medina Egészségcentrum
1047 Budapest Liszt Ferenc utca 6.
info@medinacentrium.hu
06 20 619 4413

Akció Leírása

Hívd segítségül a legmodernebb technológiát és szabadulj meg a ráncoktól HIFU kezeléssel!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 99.000 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 25.150 Ft, a fennmaradó 73.850 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • HIFU kezelés teljes arcra a Medina Egészségcentrumban
  • Arc, toka, szemránc, homlok, szajzug és orca kezelése

A HIFU kezelés napjaink legmodernebb és leghatékonyabb ránctalanító, bőrápoló és fiatalító eljárása. Hidd el, megéri az árát, hiszen a kezeléssel akár éveket is fiatalodhatsz, ráadásul mindehhez egyetlen vágásra sem lesz szükség arcodon!

A magas intenzitású fókuszált ultrahang olyan eredményekkel kecsegtet, mint a plasztikai sebészet, ám ahogyan már említettük, ezúttal nem kell félned a szikétől! Így biztonságosan, maradandó szöveti károsodás és hegek nélkül szépülhetsz!

A kezelés hatására arcod bőre megfiatalodik, a ráncok természetes módon tűnnek el, hogy az évekkel ezelőtti éned nézzen vissza rád a tükörből! Tedd próbára Te is most hatalmas kedvezménnyel!

Medina Egészségcentrum

A Medina Egészségcentrum a Medina-Vital Kft és Dr. Dutka Edina szakorvos közös fejlesztése. Az elmúlt években a háziorvosi praxis mellett foglalkozás-egészségügyi tevékenységgel és menedzserszűréssel foglalkoztak.

Sok ezer páciens leleteinek diagnosztizálása során egyértelműen leszűrt tapasztalatuk az, hogy a betegek rendkívül kevés energiát, figyelmet fordítanak az egészségügyi állapotukra, és gyakran visszafordíthatatlan helyzetben találkoznak az egészségügyi szolgáltatással. Ismert tény, hogy a megelőzés mindig a legkisebb anyagi és időbeli ráfordítást igényel, de egyben a leghatékonyabb eszköz is. Ez az egészségügy területén különösen igaz. Mindezeket egybevéve különös figyelmet fordítanak pácienseik állapotának legszélesebb körű feltárására, tájékoztatására, szakorvosi ellátására, ill. segítséget nyújtanak abban, hogy a leghatékonyabb helyre kerüljenek további kezelésre, amennyiben szükséges. A hatékony betegellátás mellett megelőzési jellegű (életmód, mozgás, diéta) tanácsokat is adnak.

A Medina Egészség Centrum Újpest központban rendkívül jó megközelítéssel rendelkezik, gépkocsival és tömegközlekedéssel is, a pácienseket igényes váróterem és kellemes hangulatú rendelők várják, a szakirányú tevékenységeket az igényeknek megfelelően fejlesztik.

Legyen szép napod!

1047 Budapest Liszt Ferenc utca 6.
info@medinacentrium.hu
06 20 619 4413

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

HIFU kezelés teljes arcra a Medina Egészségcentrumban - arc, toka, szemránc, homlok, szajzug és orca kezelése ultramodern technológiával

Fontos

Beváltható: 2021.01.14.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 619 4413 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-15:00
45 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére