Hasi és pajzsmirigy ultrahang az újpesti Medina Egészségcentrumban

Medina Egészségcentrum
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

5.820 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.000 Ft 8% 2.100 Ft
Medina Egészségcentrum
1047 Budapest Liszt Ferenc utca 6.
info@medinacentrium.hu
06 20 619 4413
medinacentrum.hu/

Akció Leírása

Szakszerű hasi és pajzsmirigy ultrahang kellemes környezetben, a Medina Egészségcentrumban!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 22.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 5.820 Ft, a fennmaradó 17.080 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Hasi és pajzsmirigy ultrahang az újpesti Medina Egészségcentrumban

A hasi ultrahangvizsgálat a többi ultrahang vizsgálathoz hasonlóan sugármentes, biztonságos és megbízható eljárás, ami kortól függetlenül bármikor megismételhető, és viszonylag gyorsdiagnózist ad. A hasi ultrahang vizsgálat során a máj, az epehólyag, az epevezetékek, a hasnyálmirigy, a vesék és mellékvesék, a lép, a hasi nyirokcsomók, a hasi aorta, a húgyhólyag, a kismedencében elhelyezkedő női- és férfi nemi szervek (prosztata, méh, petefészkek) áttekintését végzik.

Hasi és kismedencei ultrahangvizsgálat bizonytalan, tisztázatlan eredetű hasi panaszok során javasolt, valamint erős vagy tartós hasi fájdalom, vizelési, menstruációs problémák esetében. Az ultrahang vizsgálatot ismert betegség ellenőrzése során, daganatos betegségek kontrollvizsgálataként, cukorbetegeknél és magas vérnyomás esetén, valamint szűrővizsgálatok során az egészségi állapot ellenőrzéseként is végzik.

A hasi és kismedencei ultrahang vizsgálattal kimutatható a kövesség, a szervi elváltozások, eltérések, rendellenességek, gyulladások, daganatok, ciszták, tályogok, esetleges sérülések, és vérzések. A hasi és kismedencei ultrahangvizsgálat éhgyomorra történik, 6 órán át nem ehetünk előtte. Ahhoz, hogy a kismedencei szervek a vizsgálat során jobban láthatóak legyenek, telt húgyhólyag szükséges.

A hasi ultrahang mellett a csomag része a pajzsmirigy vizsgálata is. A pajzsmirigy két lebenyének és a mellékpajzsmirigy vizsgálatának elengedhetetlen eszköze az ultrahang. Segítségével jól láthatók a lebenyek szerkezete és mérete, a pajzsmirigyben esetlegesen jelen lévő göbök, ciszták, gyulladásos folyamatok.

Medina Egészségcentrum

A Medina Egészségcentrum a Medina-Vital Kft és Dr. Dutka Edina szakorvos közös fejlesztése. Az elmúlt években a háziorvosi praxis mellett foglalkozás-egészségügyi tevékenységgel és menedzserszűréssel foglalkoztak.

Sok ezer páciens leleteinek diagnosztizálása során egyértelműen leszűrt tapasztalatuk az, hogy a betegek rendkívül kevés energiát, figyelmet fordítanak az egészségügyi állapotukra, és gyakran visszafordíthatatlan helyzetben találkoznak az egészségügyi szolgáltatással. Ismert tény, hogy a megelőzés mindig a legkisebb anyagi és időbeli ráfordítást igényel, de egyben a leghatékonyabb eszköz is. Ez az egészségügy területén különösen igaz. Mindezeket egybevéve különös figyelmet fordítanak pácienseik állapotának legszélesebb körű feltárására, tájékoztatására, szakorvosi ellátására, ill. segítséget nyújtanak abban, hogy a leghatékonyabb helyre kerüljenek további kezelésre, amennyiben szükséges. A hatékony betegellátás mellett megelőzési jellegű (életmód, mozgás, diéta) tanácsokat is adnak.

A Medina Egészség Centrum Újpest központban rendkívül jó megközelítéssel rendelkezik, gépkocsival és tömegközlekedéssel is, a pácienseket igényes váróterem és kellemes hangulatú rendelők várják, a szakirányú tevékenységeket az igényeknek megfelelően fejlesztik.

Jó egészséget kívánunk!

1047 Budapest Liszt Ferenc utca 6.
info@medinacentrium.hu
06 20 619 4413

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Hasi és pajzsmirigy ultrahang az újpesti Medina Egészségcentrumban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2021.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 619 4413 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére