Harkányi gyógykúra mozgásszervi problémára: 8 nap reggelivel, 5 x 2 kezeléssel a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben, az Ametiszt Hotel vendégeként

Ajánlat kód: 36270
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

121.390 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36270

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Tartsd karban a tested, érezd a harkányi gyógyvíz jótékony hatását az Ametiszt Hotel jóvoltából!

Opciók

  • 2020.01.01 - 2020.06.30.: , 128.965 Ft
  • 2020.07.01 - 2020.08.31.: , 130.390 Ft
  • 2020.09.01 - 2020.12.28. : , 121.390 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállás
  • Svédasztalos reggeli
  • Üdvözlőital
  • Hetes fürdőbérlet
  • Gyógykúra szolgáltatás a Harkányi gyógyfürdőben vagy gyógykórházban az alábbiak közül
  • Orvosi vizsgálat után: gyógytorna, elektromos kezelés, gyógymasszázs, tangentor, iszapkezelés, száraz szénsav, szénsavfürdő, talpmasszázs.
  • Fürdőköpeny használat
  • Parkolás
  • Kúra 10 kezeléssel

Az ár nem tartalmazza

  • Idegenforgalmi adó,18 év felett. 500.-Ft/fő/éj.

Egyágyas felárak

  • 2020.01.01 - 2020.06.30.  és   2020.09.01 - 2020.12.28.  között: 22.365 Ft
  • 2020.07.01 - 2020.08.31: 48.965 Ft

Kiegészítő szolgáltatások

  • Kerékpár bérlés: 2.000 Ft/nap vagy 900 Ft/óra
  • Garázs bérlet: 1.500 Ft/ nap
  • Klímatizált szoba: 2.000 Ft/nap
  • Drávai hajózás: 2.000 Ft
  • Kerti nyugágy használata ingyenes.
  • A vezeték nélküli internet használata ingyenes

Harkány gyógykúra alapeleme a harkányi  gyógyvíz, mely jótékony hatását már akár 1 hét alatt megtapasztalhatja, akár mozgásszervi, ízületi betegségben szenved, akár csontritkulás, nyirokkeringés zavarok nehezítik meg mindennapjait.

Ellenjavallatok

Kérjük legyen körültekintő a gyógyvíz alkalmazása során, és mindig kérje ki orvosa véleményét! A gyógyvíz nem megfelelő alkalmazása ártalmas is lehet!
Ellenjavallatokat képeznek a gyulladásos és kopásos mozgásszervi megbetegedések aktív stádiumai, rosszindulatú daganatos megbetegedések (fehérvérűség is), lázas állapotok, visszérgyulladás, trombózis, szív- és keringési elégtelenség, rögzült (fixált) magas vérnyomás, vérzékenység, szívinfarktus utáni állapot (6 hónapig), tuberkulózis, pajzsmirigytúltengés (Basedow-kór), terhesség, elmebetegségek (pszichotikus állapotok), önellátásra való képtelenség, széklet és vizelet inkontinencia is.

Kezelések

A Harkány mozgásszervi gyógykúra kezelései, melyekből az orvos választja ki az Önnek megfelelő szolgáltatást:
Tangentor (víz alatti vízsugár- masszázs) – mely az orvos által előírt testfelületen és módon a károsodott izmok fürdőkádban harkányi gyógyvízzel vízsugárral történő ingerlésével igyekszik azok normális működését helyreállítani. Ez a gyógyszolgáltatás orvosi vizsgálat nélkül is alkalmazható.
Gyógymasszázs -melynek során csökken az izmok kötöttsége, javul a vérellátás, fokozódik a gyulladásos folyamatokat fenntartó mediatorok elszállítása, ezért csökken a gyulladás, s így az izomfájdalom is. A hatás, speciális gyógytornával tovább növelhető. Ez a gyógyszolgáltatás orvosi vizsgálat nélkül is alkalmazható.
Iszapkezelés –melynek során a tartós hőhatáson túl, az iszapból a bőrön keresztül felszívódó biológiailag aktív anyagok gyógyhatása is érvényesül. A nagymértékű gyulladáscsökkentő hatás mellett, a nálunk alkalmazott eljárás különlegessége, hogy a steril természetes iszapot harkányi gyógyvízzel itatjuk át. Az iszapot filterbe csomagolva használjuk, mely vendégeink kényelmét szolgálja.
Gyógytorna – a különböző okok miatt kialakult mozgáskorlátozottság csökkentését, sok esetben teljes megszüntetését segíti elő. A beteg testrész megfelelő tornáztatása, komoly szaktudással rendelkező gyógytornász segítségével történik. Hangsúlyt fordítanak arra, hogy az egyes mozdulatsorokat, gyakorlatokat vendégeiknek úgy tanítsák meg, hogy azokat otthon, egyedül is folytathassák.
Elektroterápia -mozgásszervi, rheumatikus betegségek gyógyítása során nélkülözhetetlen. Ultrahang, rekeszes galván, TENS-kezelés, magnetoterápia, iontophoresis és ingeráram kezelések csökkentik a betegek fájdalmát és megkönnyítik mozgásukat. A fürdő szakorvosai a lehetőségek közül mindig a legmegfelelőbb kezelés-kombinációt írják elő.
Szénsavas kádfürdő -a gyógyvízbe vezetett széndioxid értágító hatásának következtében javul a perifériás keringés, nő a szív terhelhetősége. A szénsavas fürdőt elsősorban azoknak a vendégeknek ajánljuk, akik valamilyen kezelt szív és/vagy érrendszeri betegségük miatt a magasabb hőfokú gyógyvizet nem vehetik igénybe.
Reflex masszázs -a talpon meghatározott pontok megfelelő masszírozásával a szervrendszerek működése sok esetben optimalizálható. Javul a szervezet védekezőképessége, fokozódnak az öngyógyító mechanizmusok. 

Kellemes utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Harkányi gyógykúra mozgásszervi problémára: 8 nap reggelivel, 5 x 2 kezeléssel a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben, az Ametiszt Hotel vendégeként

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére