Hajózás északi tengereken Hamburgtól Malmőig, buszos utazással, 3 éjszaka 3*-os szállással és 2 éjszakával a hajón, 5 reggelivel és 2 vacsorával

Ajánlat kód: 38535
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

219.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38535

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel az északi tengerek izgalmas világát!

Opciók

  • 2023. május 29.: , 219.500 Ft
  • 2023. július 11.: , 226.500 Ft
  • 2023. augusztus 15.: , 234.500 Ft
  • 2023. szeptember 12.: , 219.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás: autóbusszal és hajóval
  • Elhelyezés: 3 éjszaka szálloda*** tus/wc-s szobában és 2 éjszaka kétágyas tus/wc-s hajókabinban
  • Ellátás: 5x reggeli, 2x büfévacsora (2-3. napokon)
  • Idegenvezetés
  • Útlemondási biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 40 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 10 EUR
  • Utasbiztosítás
    • (Classic): 3.900 Ft
    • (Prémium): 5.100 Ft
    • (Privileg): 6.540 Ft 

Felár

  • Egyágyas felár (05.29., 07.11, 09.12.): 27.000 Ft / 70 EUR
  • Egyágyas felár (08.15.): 31.000 Ft / 81 EUR
  • 3x vacsora felár (05.29., 07.11, 09.12.): 26.700 Ft / 69 EUR
  • 3x vacsora felár (08.15.): 33.800 Ft / 88 EUR
  • Kis csoportos létszám felár: 17.000 Ft / 44 EUR/fő
  • Kis csoportos létszám felár: 18.000 Ft / 47 EUR/fő

Fakultatív programok (20 főtől)

  • Hajóval a Spree-folyón: 9.800 Ft

Fontos

  • Lehetséges ingyenes transzfer a csatlakozási pontokhoz. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Pozsony – Prága – Berlin (890 km)

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről. Utazás Budapesten keresztül, majd Rajkánál lépjük át a határt. Autópályán a Prága-Drezda útvonalon érkezünk Berlinbe, útközben pihenőkkel. Szállásunk Berlinben vagy környékén lesz.

2. nap: Hamburg és Lübeck, behajózás Travemündén (380 km)

Reggeli a szálláshelyen, majd a Hanza-város, Hamburg felé indulunk. Ismerkedünk a várossal: a belváros és a kikötői élet különleges hangulata. Hamburgot elhagyva Lübeck felé, a Hanza- és marcipán városba indulunk. Városnézés Lübeckben, melynek óvárosa műemlékvédelem alatt áll. Tovább utazva Travemündébe érkezünk. Hajóra szállva kellemes szállásunk lesz a 2 ágyas belső, légkondicionált kabinokban. A hajón elfogyasztjuk büfévacsoránkat, kísérő itallal.

3. nap: Koppenhágán át Malmö-be (110 km)

Egy hajón elfogyasztott kellemes reggeli után kikötünk Trelleborg-ban, majd utunkat a gigantikus Öresund-hídon át folytatjuk Koppenhágába. Ismerkedés a várossal: belváros, Királyi Palota, Parlament, Városháza és Koppenhága szimbóluma– a Kis Szirén. Kora délután Malmö, a harmadik legnagyobb svéd város felé folytatjuk utunkat. Városnézés a Szt. Péter templommal, a híres Lejonet patikával és a Thottska házzal. Svédország legrégebbi reneszánsz kastélya a város panorámáját is uraló Malmöhus kastély. Láthatjuk a XVI. században épült városházát, a környező macskaköves utcákkal és benne a gondos kezek ápolta házakkal, a kellemes hangulatú terecskével – a Lilla Torggal. Szabadidőben élvezze a bőséges kínálatot: kávézók, halvendéglők sorakoznak egymás hegyén-hátán. Estére ismét hajóra szállunk, szállásunk a hajó 2 ágyas belső kabinjaiban lesz. Büfévacsora a hajón, kísérő itallal.

4. nap: Travemündéből Wismar és Schwerin (320 km)

A hajón kényelmesen elfogyasztjuk büfé-reggelinket, mielőtt a reggeli órákban megérkezünk Travemünde kikötőjébe. Kiszállás után autó¬busszal utazunk tovább Wismarba (a világörökség része). A főtéren megállva, körbepillantva elképzel¬hetjük a város hajdani nagyságát. Láthatjuk a dús díszítésű polgárházakat, a Vízikaput, a régi kikötőt. Továbbutazunk a mecklenburgi táj másik híres városkájába, Schwerin¬be. Meglátogatjuk óvárosát, főterét a dómmal, a színházat a régi kerttel. Szállásunk Berlinben lesz.

5. nap: Berlintől Drezdáig (200 km)

Reggeli után Berlinnel, Németország régi-új fővárosával ismerkedünk. Városnézés a III. évezred metropoliszában, felhőkarcolók és üvegpaloták között: a Potsdamer Platz és az Unter den Linden, a városháza, a Kurfürstendam. Jöjjön velünk fakultatív hajókirándulásra. Élményekkel teli vízi úton, a Spree-folyón és a berlini csatornákon utazva láthatjuk a német fővárost. Tovább utazva estére érkezünk szálláshelyünkre, Drezda környékére.

6. nap: Drezdai séták. Csehország – Budapest – Szeged (690 km)

Reggeli után városnézés Drezdában. Az Elba-parti várost kiváló fekvése 700 éven át a királyok, hercegek rezidenciájává tette. A II. világháborúban a város 60%-a elpusztult, ám ma ismét láthatóak gazdag művészeti emlékei, melyek igen látogatott várossá tették Drezdát. Sétálunk az óvárosban, a Theater Platzon, láthatjuk a Semperoper épületét, a Hofkirchét, a Miasszonyunk templomát és a híres Zwinger épületeit. Utunkat Csehországon keresztül autópályán folytatjuk, útközben többszöri pihenéssel. Érkezés Rajkán át Budapestre a késő esti órákban, majd továbbutazunk Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Hajózás északi tengereken Hamburgtól Malmőig, buszos utazással, 3 éjszaka 3*-os szállással és 2 éjszakával a hajón, 5 reggelivel és 2 vacsorával

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére