Hajókirándulás nyugat-mediterrán tájakon, Barcelonától Rómáig, repülőjeggyel, illetékekkel, teljes ellátással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44191
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

639.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44191

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hajókázz a Földközi-tengeren és fedezd fel a partok izgalmas városait!

Időpont

  • 2024. szeptember 30.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy Budapest-Barcelona / Róma-Budapest útvonalon közvetlen járatokkal
  • Utasonként egy kis kézipoggyász (max. 40x25x20 cm) oda-vissza
  • Hét éjszaka a Voyager of the Seas fedélzetén szállással belső vagy ablakos vagy balkonos kabinban (ld. árkalkuláció)
  • Repülőtéri illeték, kikötői illetékek és borravaló a hajón
  • Teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással
  • Repülőtéri és kikötői transzferek
  • Városnézés Barcelonában és Rómában
  • Magyar csoportkísérő az utazás teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza

  • Fakultatív kirándulások a kikötések alkalmával
  • Javasolt szervizdíj: 20 Euró/fő
  • Útlemondási biztosítás: 3,0%
  • Utasbiztosítás 950 Ft-tól / nap

Fakultatív programok

  • Fakultatív kirándulás – Valencia 35 000 Ft /fő
  • Fakultatív kirándulás – Riviéra Helyszínen fizetendő 90 EUR /fő
  • Fakultatív kirándulás - Lucca, Pisa 45 000 Ft /fő

Felár

  • Elsőbbségi beszállás - Az elsőbbségi beszállás korlátozott számban érhető el (a fedélzetre magával vihet egy kis méretű kézipoggyász mellett egy nagyméretű kézipoggyászt is - maximális méret: 55×40×20 cm) 55 000 Ft /fő
  • Feladott poggyász, max. 10 kg 59 000 Ft /db
  • Feladott poggyász, max. 20 kg 69 000 Ft /db
  • Ülőhelyfoglalás - Az ár normál (nem nagy lábterű) ülőhelyekre vonatkozik - egyéb esetben a légitársaság nem garantálja az utastársak egymás mellé szóló üléskiosztását 20 000 Ft /db

Program

szeptember 30. hétfő

Elutazás Budapestről Barcelonába közvetlen Wizz Air járattal (6:50-9:30). Megérkezés után különbusszal fedezzük fel a katalán főváros fontos látnivalóit: Placa Catalunya, Ramblas, Sagrada Familia (kívülről), gótikus-negyed, Casa Mila, Casa Battlo. Kora délután transzfer a kikötőbe, felszállás a Voyager of the Seas hajóra. Kihajózás 17:00 órakor.

október 1. kedd

Valencia, Spanyolország (8:00 - 18:00)

A paella szülőföldje, a modern és barátságos Valencia többek között a széleskörű kulturális életéről ismert. Gazdag történelmi kincsei kiválóan harmonizálnak az ultramodern, avant-garde épületekkel, talán ezért is hívják sokan "Új Barcelonának". A kikötőváros csodás atmoszférájához a homokos tengerpart és korábbi folyómederben kialakított parkrendszer is hozzájárul.

Valencia csodái – fakultatív program magyar idegenvezetővel.

Belvárosi sétánk alatt Valencia legfontosabb látnivalóival ismerkedünk meg: Torres de Serranos városkapuk, Katedrális, Városháza, központi piac, Selyembörze. Délután a város leghíresebb látványossága, a Művészetek és Tudományok városában teszünk sétát. A híres spanyol építész, Santiago Calatrava által tervezett hatalmas, futurisztikus komplexum az Operaház, L'Oceanografic (Európa legnagyobb akváriuma), L'Hemisferic (3D Imax mozi), Museo de Ciences Principe Felipe (Tudomány Múzeuma) és a L'Umbracle (növénypark) épületeknek ad otthont.

Részvételi díj: 30 000 Ft/fő.

október 2. szerda

Tengeren. Ezen a napon a hajó szolgáltatásainak széles tárházát élvezhetjük. Vegyünk részt egy színvonalas programon, pihenjünk egy jó könyvvel a medencék partján, merüljünk el a wellness központ szolgáltatásaiban vagy a hajó üzleteinek széles választékában!

október 3. csütörtök

Toulon, Franciaország (8:00 - 18:00)

Franciaország második legnagyobb kikötővárosa, a francia flotta legfontosabb támaszpontja a Földközi-tengeren. Kitűnő bázist nyújt a környező tengerparti kisvárosok, a Provence-i hegyvidék és a környék legszebb falvainak felfedezésére.

Fakultatív kirándulás magyar idegenvezetővel – szervezés alatt.

október 4. péntek

Villefranche, Franciaország (7:00 - 20:00)

A szűk Villefrache-öblöt az öt legszebb között tartják számon a világon, és a felette húzódó hegyoldalon találjuk a színes házakkal tarkított, bájos Villefranche-sur-Mert, amely a Riviéra talán legfestőibb települése. Innen néhány kilométerre nyugartra fekszik Nizza és keletre Monaco, így kitűnő kiindulópotunk lesz a környék látnivalóinak felfedezésére.

 

A fényűző Riviéra – fakultatív kirándulás magyar idegenvezetővel.

A francia Riviéra mind a helyi, mind a külföldi arisztokrácia kedvelt üdülőhely volt már a 19. századtól. A csillogás, a fényűzés összeforrt az olyan települések neveivel, mint Cannes, Cap d’Antibes vagy Monte Carlo. A sok-sok órányi ragyogó napsütés, a tiszta tenger és a vadregényes környezet vonzotta ide a Rotschild-családot is, akinek villája a közeli Cap Ferrat sziklás félszigetén épült fel mintegy 100 évvel ezelőtt. A birtok annyira értékes volt, hogy Béatrice Rotschild éppen II. Leopold belga király elől szerezte meg, miután megörökölte apja hatalmas vagyonát. A villát egyedi műtárgyakkal rendezte be, az épület körüli francia kert megvalósításához pedig nem kevés erőfeszítésre, tervezésre és elszántságra volt szüksége.

Következő megállónk a hegyek és a tenger közé teraszosan épült Monaco, mely a kaszinóiról, az autóversenyeiről híres, illetve egész évben kellemes klímájáról ismert. Felkeressük a hercegi palotát, a katedrálist, a Casino de Monte Carlot és sétálunk a szebbnél szebb jachtoknak otthont adó kikötőben.

Részvételi díj: 90 Euró/fő.

május 5. szombat

Ajaccio, Korzika, Franciaország (8:00 - 18:00)

Napoleon szülővárosa a világ egyik legszebb öblében épült, vadregényes hegyek ölelésében. Az óváros hangulatos utcáit végigjárva számos napóleoni emléket felfedezhetünk, gazdag múzeumok kínálnak érdekes látnivalókat, a helyi piacok pedig különleges ízekkel csábítanak. A város citadellájának magasságából gyönyörű kilátás nyílik az egész városra.

Fakultatív kirándulás magyar idegenvezetővel – szervezés alatt.

október 6. vasárnap

Livorno, Olaszország (7:00 - 19:00)

A Tirrén-tenger legfontosabb kikötővárosa egyben Toszkána régió kapuja is. Innen könnyű szerrel felfedezhetjük a reneszánsz éra gyöngyszemeit, mint Pisát, Firenzét, Sienát, a hangulatos Luccát és San Gimignanot, vagy a fürdőiről és díszes szökőkutairól, palotáiról híres Montecatini Termét.

Toszkán tájakon: Lucca és Pisa – fakultatív kirándulás magyar idegenvezetővel.

Egész napos kirándulásunk során először Luccába látogatunk. A monumentális városfallal körbevett toszkán település rendkívül gazdag történelmi emlékekben. A város szülötte Giacomo Puccini zeneszerző is. Sétálunk a belváros középkori terei és házai között, majd elhaladunk Puccini szobra mellett is.

A délután már Pisában ér bennünket, ahol felkeressük a legfontosabb látnivalókat: a dómot, a keresztelő kápolnát, a temetőt és a ferde tornyot (kívülről).

Részvételi díj: 45 000 Ft/fő.

október 7. hétfő

Reggeli után kiszállunk, majd különbusszal jutunk be Rómába. Az „Örök város” utcái, nevezetességei között akár hetekre is elveszhetünk. Róma hemzseg az ókori és középkori látnivalóktól, a Vatikán kincsei pedig szintén egész napos programot kínálnak.

Városnézésünk során ellátogatunk az olasz főváros kihagyhatatlan látnivalóihoz: Spanyol lépcső, Trevi kút, Pantheon, Piazza Navona, Angyalvar (kívülről) és a Szent Péter bazilika.

Délután transzfer a repülőtérre, hazautazás a Ryanair közvetlen járatával Budapestre (17:55-19:35).

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Hajókirándulás nyugat-mediterrán tájakon, Barcelonától Rómáig, repülőjeggyel, illetékekkel, teljes ellátással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
45 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére