Hajgyógyászati vizsgálat és hajterápia a debreceni Szent Anna Kozmetikában

ORVOSKOZMETOLÓGIA BIOKOZMETIKA
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.200 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
26.000 Ft 66% 17.200 Ft
ORVOSKOZMETOLÓGIA BIOKOZMETIKA
Debrecen. Szent anna utca 66.
biokozmetika2000@gmail.com
-

Akció Leírása

Járj utána hajhullásod okainak és legyen újra dús, egészségtől ragyogó hajkoronád!

Az ár tartalmazza

  • Hajgyógyászati vizsgálat és hajterápia a debreceni Szent Anna Kozmetikában - Az Alkuponnak fizetendő 2.200 Ft, a fennmaradó 6.600 Ft-ot a helyszínen kell rendezned!

A hajgyógyászati kezelés előzetes állapotfelméréssel kezdődik, amely a szervezet belső állapotáról ad tájékoztatást. Ezt mikrokamerás vizsgálat követi, amellyel a hajas fejbőr aktuális állapotáról kapható részletes kép. Ennek alapján tervezhető meg a külső-belső terápia. Belsőleg gyógynövényeket, homeopathiás készítményeket javasolnak majd Neked, külsőleg pedig a mikrokamerás bőrállapot-felmérés után állítják össze a hatóanyagkoktélt, amit mezoterápiával juttatnak közvetlenül a hajhagymákba.

A mezoterápia jelenleg az egyetlen olyan módszer, amely elektroporáció útján felnyitja (sérülés nélkül) a sejtmembránt, így valójában tűszúrás nélkül vihetők be a hatóanyagok a sejtekbe! Eddig ez csak tűvel volt lehetséges! Itt nincs tűszúrás, nincs fájdalom! Ezután lézerterápiát alkalmaznak: a lézerrel biostimuláció alkalmazható, amellyel a hajhagymák életfunkcióját stimulálják, serkentik, ezáltal "újraélesztik" a beteg hajhagymákat.

Legyen szép napod!

Debrecen. Szent anna utca 66.
biokozmetika2000@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Hajgyógyászati vizsgálat és hajterápia a debreceni Szent Anna Kozmetikában

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 555 3934 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére