GANT női, férfi és gyermekruházat akár 30% kedvezménnyel

GANT
1 5
4.9 Rossz
A vásárlók értékelése alapján!

Akár -30%

Elfogyott!

  • Csak meghatározott ideig!
GANT
info@eshopgant.hu
06 1 901 1901
www.eshopgant.hu/

Ajánlat leírása

Frissítsd fel ruhatáradat az amerikai GANT legjobb darabjaival!

A GANT az amerikai sportruházat hagyományain nyugvó lifestyle márka, mely modern, kiváló minőségű hétköznapi viseletet kínál, leheletnyi európai érintéssel. Értéke elválaszthatatlan az Amerika keleti partjainak hiteles örökségével, mely 1949-be nyúlik vissza, amikor megalapították a társaságot. Bernard Gantmacher volt az alapítója, aki rendkívül népszerűvé vált a kézzel varrott ingek elkészítésében. Fokozatosan bővítette választékát egy egész férfi- és női ruhatárral és a GANT hiteles, globális életstílus márkává vált.

A GANT az időtálló, alkalmi és elegáns stílus szinonimája. És ugyanakkor kozmopolita, így természetesen illik az összes világváros utcáiba. Készen áll azok számára, akik teljes sebességgel dolgoznak, de ugyanakkor a város sikere ellenére képesek lelassítani és élvezni az összes olyan történetet, amelyet szeretnének átélni. Nemességgel és kecsességgel.

GANT bemutatkozó

A GANT az amerikai sportruházat hagyományain nyugvó lifestyle márka, mely modern, kiváló minőségű hétköznapi viseletet kínál, leheletnyi európai érintéssel. Értéke elválaszthatatlan az Amerika keleti partjainak hiteles örökségével, mely 1949-be nyúlik vissza, amikor megalapították a társaságot.

A GANT az időtálló, alkalmi és elegáns stílus szinonimája. És ugyanakkor kozmopolita, így természetesen illik az összes világváros utcáiba. Készen áll azok számára, akik teljes sebességgel dolgoznak, de ugyanakkor a város sikere ellenére képesek lelassítani és élvezni az összes olyan történetet, amelyet szeretnének átélni.

GANT
info@eshopgant.hu
06 1 901 1901
www.eshopgant.hu/

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

GANT női, férfi és gyermekruházat akár 30% kedvezménnyel

Fontos

Az Alkupon egy hirdetőpartner, nem értékesítünk termékeket • A megvásárolni kívánt termék paraméterei, kedvezményei, a partner oldalán érhetők el, a kiküldést is a partner intézi

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére