Frekvenciaterápiás kezelés Energy Wave System (EWS) professzionális frekvenciaterápiás készülékkel

Aloe Plantation Team
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

9.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
24.000 Ft 58% 14.010 Ft
Aloe Plantation Team
1063 Budapest Bajnok u 29
timiforever@gmail.com
+36 (70) 416-58-15
www.aloeplantationteam.com/

Akció Leírása

Erősítsd szervezeted és segítsd az öngyógyító folyamatokat a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával rendelkező Energy Wave System frekvenciaterápiás készülékkel!

Az ár tartalmazza

  • Frekvenciaterápiás kezelés Energy Wave System (EWS) professzionális frekvenciaterápiás készülékkel

A több évezredes hagyományokkal bíró keleti gyógyászat szerint az ember, a tárgyak, egyszóval minden, energiából áll. Korunk legnagyobb fizikusa, Einstein is erre jutott.

De hogyan is működik az EWS Professzionális frekvenciaterápiás készülék? A készülékbe előzetesen beprogramozott rezonancia-frekvenciákra jellemző paraméterek, (frekvencia, intenzitás, amplitúdó) több éves kutatás eredménye. Ez a folyamat olyan terápiás készülék létrehozását tette lehetővé, amely a szervezet legalapvetőbb bioinformatikai folyamatainak befolyásolásával serkentheti vagy beindíthatja a szervezet önregenerációs, öngyógyító mechanizmusait.

Javíthatja a regenerációs képességet, a környezet-, és egészségkárosító hatásokat mérsékelheti, s egyes betegségek kiegészítő kezeléseként is alkalmazható.

 A betegség tulajdonképpen azt jelenti, hogy a szervezet rezgésállapota (energiaállapota, frekvenciaeredője) megváltozott, az egyensúly megbomlott. Ezt a rezgésállapotot állíthatjuk akár vissza az EWS Professzionális frekvenciaterápiás készülék segítségével a megfelelő egyensúlyi szintre.

BodyToningUp

A BodyToningUpnál különféle wellness masszázsok, valamint alakformáló és fogyasztó testkezelések egyaránt igénybe vehetők. A karcsúsító csomaggal Budapesten, a hatodik kerületben, a Westend közelében, a Bajnok utca 29-ben várnak.

Legyen szép napod!

1063 Budapest Bajnok u 29
timiforever@gmail.com
+36 (70) 416-58-15

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Frekvenciaterápiás kezelés Energy Wave System (EWS) professzionális frekvenciaterápiás készülékkel

Fontos

Beváltható: 2020.08.15.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (70) 416 5815, timiforever@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére