Franciaországi advent Elzászban, Strasbourg városában, tündéri városkák és mesés tájak, 5 nap reggelivel és buszos utazással

Ajánlat kód: 30755
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

131.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30755

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Sétálj Strasbourg 500 éves adventi vásárában és ismerkedj Elzász lenyűgöző téli tájaival és kedves kis városaival!

Időpontok

  • 2023. december 3-7.: , 131.500 Ft
  • 2023. december 10-14.: , 131.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást (nincs éjszakai buszozás!)
  • 4 éjszaka szállást kényelmes, 2-3 ágyas, fürdőszobás 3 csillagos szállodai szobákban
  • Reggelit
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat és az idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 485 Ft/nap

Feláras lehetőségek

  • Félpanziós felár: 33.900 Ft (4 vacsora)
  • Egyágyas felár: 37.500 Ft

Elzász a téli hónapokban teljesen új arcát mutatja az odalátogatóknak. A főváros, Strasbourg több mint 500 éves hagyományokkal rendelkező karácsonyi vására Franciaországban talán a legnépszerűbb. Ebben az időszakban a katedrális körüli tereket ellepik a kézművesek, árusok, zenészek, az utcákat pedig frissen sült sütemények illata lengi be, felejthetetlenné téve ezzel a karácsony előtti készülődést.

Elzász hangulatos adventi vásárai mellett természetesen olyan gyöngyszemek sem maradhatnak ki utunkból, mint Colmar és Riquewihr, illetve Koenigsbourg híres várkastélya, mely egyedül ebben a programunkban szerepel. Az odafelé vezető során felfedezhetitek az adventi pompába öltözött Innsbruck, Zürich és Basel néhány fontos nevezetességét is.

Program

1. NAP: INNSBRUCK
Elutazás Székesfehérvárról, a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Budapestről az autóbusz 6.00-kor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyeshalom – Bécs – Salzburg – Innsbruck útvonalon. Séta Innsbruckban, Tirol fővárosában, ahol a híres Aranytető előtti teret és utcákat ilyenkor a karácsonyi árusok népesítik be. Ezután továbbutazás az Inn völgyében a festői fekvésű tiroli szállodához (1 éj).

2. NAP: ZÜRICH, BÁZEL
Utazás gyönyörű alpesi tájakon át Zürichbe. Séta az óvárosban és a Bahnhofstrassén, a világ egyik legelőkelőbb üzletutcáján. A város ebben az időszakban is turisták ezreit vonzza, hiszen a központi vasútállomáson építik fel Európa legnagyobb fedett adventi vásárát.
Délután továbbutazás Franciaország irányába. Ismerkedés a francia-német-svájci hármas határon fekvő Bázellel, melynek városképe a helyiek szerint a Rajna-menti települések legszebbike. A folyóparti dombon fekvő óváros miatt sokan Budapesthez is hasonlítják.
Átkelés Franciaországba, szállás Elzászban, Mulhouse mellett (3 éj).

3. NAP: STRASBOURG
Egész napos kirándulás Elzász fővárosába, Strasbourgba, mely az Európai Parlament és az Európa Tanács székhelye. Ismerkedés a várossal, séta a Petite France negyed bájos, favázas házai között. A hatalmas gótikus katedrális megtekintése után szabad program, barangolás a hangulatos karácsonyi vásárban, illetve lehetőség sétahajózásra a várost átszelő csatornákon.

4. NAP: KOENIGSBOURG, RIQUEWIHR, COLMAR
Délelőtt látogatás Koenigsbourg pompás várkastélyában, mely a Vogézek nevű hegység egy 760 m magas kiszögellésén áll (gyönyörű panoráma a Rajna völgyére).
Ezután egy, a XVI. századból szinte érintetlenül ránk maradt kisvárosba, Riquewihrbe utazunk. A középkori várfalak közt és a sikátorokban szinte egy időutazás részesének érezhetjük magunkat.
Délután Colmarral, Franciaország egyik legelbűvölőbb városával ismerkedünk. Sétát teszünk a késő középkori favázas házak közti macskaköves utcákon, melyek ebben az időszakban a karácsonyi vásározók zajától hangosak.

5. NAP: UTAZÁS AZ ALPOKON KERESZTÜL
Utazás Svájcon és az osztrák Alpokon keresztül, a Bázel – Zürich – Feldkirch – Innsbruck – Salzburg – Hegyeshalom – Győr – Tatabánya útvonalon. Hazaérkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Franciaországi advent Elzászban, Strasbourg városában, tündéri városkák és mesés tájak, 5 nap reggelivel és buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére