Fotós tábor tinédzsereknek Budapesten, napközi jelleggel, több időpontban, hétfőtől péntekig, a Blende Fotó Suli - gabor* photography-tól

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

9.120 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
108.000 Ft 67% 72.100 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.facebook.com/blendefotobudapest

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Tudd biztonságban gyermekedet a nyári szünetben is úgy, hogy ő is jól érezze magát, miközben a fotózás műhelytitkaiba is beleshe!

Az ár tartalmazza - A kupon teljes ára 35.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 9.120 Ft, a fennmaradó 26.780 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!   

  • Fotós tábor tinédzsereknek Budapesten, napközi jelleggel, több időpontban, hétfőtől péntekig

Ajánlatunk azoknak szól, akik munkaidejükben tinédzser korú gyermeküknek olyan elfoglaltságot, amely a megbízható felügyelet mellett változatos programmal köti le figyelmét.

A fotózás olyan élvezetes és változatos tevékenység, amelyet több-kevesebb sikerrel mindenki gyakorol, ám a jó képek elkészítéséhez elméleti tudás és gyakorlati tapasztalat is szükséges. Ezt kínálja a Blende Fotó Suli - gabor* photography szórakoztató nyári elfoglaltságként, amely során gyorsan kialakuló, és sokáig megmaradó új barátságok is szövődnek.  Mi több, a fényképezés rejtelmeinek megismerése egy érdekes szakma alapjait is jelentheti a pályaválasztáshoz.

Közel tíz éve, minden évben megrendezett nyári, napközi jellegű táborunk minden napra új feladatokat tűz ki, különböző helyszíneken, így a résztvevők egy percig sem unatkoznak, és a feladatok megoldása új kihívásokat és garantált sikerélményeket kínál, ami rendkívül fontos a tinédzserek életében. A programok évente változnak, így visszatérő táborozóink sem fognak unatkozni. Ráadásul a fényképezés olyan közös tevékenység, amelynek során sok új és tartós barátság is köttetik, még a félénkebb résztvevők esetében is.

A tábor megfelelő alapot ad a fotós tudás további fejlesztésére is, és az elkészült remek képek örökre emlékezetessé teszik a közösen megélt kalandokat.

Tematika

  • A fényképezés elmélete, gépismeret
  • Városfotózás
  • Modellfotózás
  • Tárgyfotózás
  • Természetfotózás
  • Képelemzés
  • Igény esetén, a szülők hozzájárulásával esti-éjszakai városfotózás, 20-24 óra között. Ezen a családtagokat is szívesen látjuk.

Étkezés

A részvételi díj csökkentése érdekében a költséges éttermi étkezéseket kihagytuk ajánlatunkból, hiszen előzetes felmérésünk szerint napközben otthonról hozott szendvicsek is megfelelőek a táborozóknak.

Legyen szép napod!

1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Fotós tábor tinédzsereknek Budapesten, napközi jelleggel, több időpontban, hétfőtől péntekig, a Blende Fotó Suli - gabor* photography-tól

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2023.10.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére