Fotókönyv készítése meglévő papírképekről, filmről és digitális képekről – 26 oldalas könyv digitalizálással, utómunkával a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-tól

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

5.050 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
42.900 Ft 54% 23.000 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.facebook.com/blendefotobudapest

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Keresd ki legjobb papírképeidet és digitális fotóidat, s készíttess belőle profi fotókönyvet!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 19.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 5.050 Ft, a fennmaradó 14.850 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 21x21 cm-es fotókönyv 26 oldallal, a képek digitalizálásával, utómunkájával együtt a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-tól
  • Az album kb. 16-25 fénykép befogadására alkalmas, de vedd figyelembe, hogy a nagyobb képek szebb látványt nyújtanak!

Manapság minden családban rengeteg digitális fénykép akad az okostelefonokon, tableteken, számítógépeken és kamerákon, amelyeket gyakorlatilag senki nem lát elkészülésük után. Érdemes hát ezekből nyomtatott válogatást készíteni, például családi eseményekről, nyaralásokról, bulikról és egyebekről. A fotókönyv kiváló módja a meglepetésnek egy-egy évfordulón, születésnapon, karácsonykor.

Ha ajánlatunk megnyeri tetszésedet, vidd el a Blende Fotó Stúdióba meglévő fotóidat, akár papírkép, akár film (negatív és diapozitív is), akár digitális formában. Ezeket a képeket digitalizálják, optimalizálják, a régi fotók hibáit kijavítják és szükség esetén a képeket retusálják is, majd fotókönyvet készítenek belőle, először digitálisan, majd a jóváhagyásod után nyomtatott formában is, és mindez mindössze néhány napot vesz igénybe.

Az ajánlat 26 oldalas, 21x21 cm-es színes és/vagy fekete-fehér fotókönyvre érvényes, ám opcionálisan választhatsz nagyobb méretet, több oldalt, egyedi borítót is. Ha pedig a képek mellé rajzokat, grafikákat is szeretnél az albumba, azokat akár digitálisan, akár papíron is elviheted, a digitalizálást és javítást is megcsinálják. Sőt, ha kívánod, új képeket is készítenek rólatok.

Az albumkészítéssel barátaidat is meglepheted ajándékutalvány formájában, amely fél éven belül bármikor felhasználható.

Fontos

  • Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor elküldheted megrendelésedet.
  • A kupon tartalma: 21x21 cm-es fotókönyv, 26 oldallal, a képek digitalizálásával, utómunkájával együtt. Az album kb. 16-25 fénykép befogadására alkalmas, de vedd figyelembe, hogy a nagyobb képek szebb látványt nyújtanak.
  • Ajándékutalványt kizárólag érvényes kuponkóddal / az elkészítés díjának rendezésével ellenében állítanak ki. Az ajándékutalvány fél éven belül használható fel.
  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Nagyobb méretű vagy oldalszámú fotókönyv. / Nyomat vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Műtermi vagy szabadtéri fotózás.

gabor* photography

A gabor* photography a Palotanegyedben vár Titeket. A saját fotós- és modelliskolával is büszkélkedő stúdióban igazán profi körülmények és egy emlékezetes fotózás vár Rátok. Profi, tapasztalt fotós, tematikus fotózások és életre szóló élmények, emlékek az egész családnak!

Jó szórakozást kívánunk!

1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Fotókönyv készítése meglévő papírképekről, filmről és digitális képekről – 26 oldalas könyv digitalizálással, utómunkával a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-tól

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére