Földközi-tengeri hajóút az MSC Lirica fedélzetén, kiutazással, a hajón teljes ellátással, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal – Velence, Dubrovnik, Korfu

Ajánlat kód: 35510
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

317.600 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35510

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Indulj mediterrán hajókirándulásra a varázslatos Velencéből! Irány Dubrovnik, Korfu, Kefalónia és Málta!

Időpont

  • 2020. szeptember 7-14.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Kiutazás költségét
  • Elhelyezést Belső Fantastica kabinban, az MSC Lirica fedélzetén
  • Teljes ellátást a hajón
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Adók és illetékek
  • Kötelező borravaló

Felárak

  • BBP- és sztornó biztosítás
  • Fakultatív programok
  • Italcsomagok

Program

1. nap

A csoport a hajnali órákban elindul Budapestről Velencébe busszal. Az érkezést követően becsekkolás és a választott kabinok elfoglalása. Miközben Ön a fedélzeti programlehetőségeket fedezi fel, a lenyűgöző MSC Lirica délután “vitorlát bont”: irány a horvát partok!

2. nap

Barangolás az évezredes Dubrovnik utcáin · Szűz Mária Mennybemenetele Katedrális · Kormányzati palota · Szent Ferenc monostor

A lenyűgöző Dubrovnik, évezredes történelmével, hangulatos utcáival Önre vár! Fedezze fel az UNESCO Világörökségévé választott városrészeket fakultatív* kirándulásunkon. A szűk utcákon sétálva a csoport a Szűz Mária Mennybemenetele Katedrálist is megtekinti - a csodálatos kőépületet belül káprázatos velencei festmények díszítik. A kirándulók a kormányzati palotát is megcsodálhatják: Onofrio della Cava nápolyi építész által tervezett építmény a késő gótikus stílus egyik remekműve. A következő megálló a Szent Ferenc monostor, ahol a kontinens egyik legidősebb gyógyít óközpontja működik már 1317 óta, de a fantasztikus kerengőt is megnézik. A kirándulás végén némi szabadidő eltöltésére is lesz lehetőség - majd visszatérés a kikötőbe.

Megjegyzés: a parkolónál sorok lehetnek az óvárosból történő visszatéréskor. A kirándulók hosszabb sétákat tesznek, így a kiránduláson való részvétel nem ajánlott mozgásukban korlátozott és kerekes székes utasaink számára.

3. nap

Sisi királyné palotájának felfedezése · Korfu · Achilleion-palota

A varázslatos Korfu, ahol a mitológiai hősök életre kelnek. Itt volt a híres görög hős, Odüsszeusz bolyongásainak utolsó állomása, a megigéző tájak az osztrákok és magyarok szeretett Sisi királynőjét is rabul ejtették... Fakultatív* kirándulás első megállója éppen Sisi gazdagon dekorált palotájába esik. Az Achilleion-palota tengerre néző kertjével együtt feledhetetlen látványt nyújt! A mesés zöld kertjét szebbnél szebb szobrokkal ékesítik, melyek közül a legértékesebb a „Haldokló Akhilleusz” (a palota nevét is az ismert, mitikus szereplőről nyerte). A kikötőbe való visszatérés előtt rövid szabad idős program keretében barangolhatja be Korfu városát.

Fontos információ: a kiránduláson kerekesszékes utasaink nem vehetnek részt.

4. nap

Félnapos strand és pihenés a Platisz Gialosz tengerparton

Leírás: Ha szereti a pompás, homokos tengerpartokat, akkor ez egy kihagyhatatlan kirándulás! A fakultatív, félnapos (kb 4 óra) program Platisz Gialosz tengerpartjára kalauzol el. Itt szabadon élvezheti a verőfényes napsütést és a csodálatos tengert. A kristálytiszta vízben csobbanni felfrissítő élmény, a tengerparton pedig hosszú sétákat tehet és irigylésre méltó fotókat készíthet. Az előre egyeztetett időben a csoport tagjai a busznál találkoznak, amely visszavisz a hajóra.

Megjegyzés: a tengerparton napernyők és nyugágyak korlátozott számban érhetőek el, ezek árát a részvételi díj nem tartalmazza. Platisz Gialosz rendkívül népszerű a turisták körében, így nem garantálható, hogy lesznek kölcsönözhető napernyők/ágyak. Kérjük törölközőt, sapkát és magas faktorszámú naptejet hozzon magával.

5. nap

Málta egykori és jelenlegi fővárosa · Valletta: Barrakka kertek, Szent János Társkatedrális · Mdina, a csendes város: Szent Pál Katedrális

Barangoljon Málta jelenlegi és egykori fővárosában, fedezze fel Valletta és Mdina látnivalóit ezen a félnapos (kb 4 óra), fakultatív kiránduláson! A csoport előbb Vallettába látogat el, ahol megnézhetik a meseszép Barrakka kerteket - a gondosan ápolt parkból lenyűgöző kilátás nyílik a Nagy-öbölre. A következő megálló a máltai lovagrend által épített Szent János Társkatedrális. A székesegyház gazdagon díszített belsejében számos csodálatos műkincset őriznek, köztük Carvaggio egy alkotását is. A következő megálló már a szigetország korábbi fővárosában, Mdinába esik. Málta kellős közepén található a “csendes város“ amely nevét a gépjárműforgalom szigorú helyi korlátozása miatt nyerte. A kirándulók a barokk Szent Pál Katedrálist is felkeresik, amely az egész város fölé tornyosul, majd a környék szűk sikátoraiban, hangulatos terein keresztül vezet a séta.

Megjegyzés: Mdina és Valletta felfedezése teljes mértékben gyalogosan történik, így ezen a kiránduláson hosszabb sétákat kell tenni. Kérjük, hogy mozgásukban korlátozott utasaink ezt vegyék figyelembe, habár minden felkeresett nevezetesség megközelíthető kerekesszékkel is.

Szombaton a Szent János Társkatedrálist csak kívülről tekintik meg, és a Nemzeti Múzeumot is felkeresik. Kerekesszékkel közlekedő utasaink egy fő fizető kísérővel vehetnek részt a kiránduláson, aki segít nekik a buszról történő le- és felszállásban (a járművön sem rámpa, sem lift nem található). A kerekesszéknek összecsukhatónak kell lennie. Kerekesszékes utasainkat arra kérjük, hogy amennyiben részt kívánnak venni ezen a kiránduláson, úgy a hajóra történő felszállást követően keressék fel a „Shore Excursions’s Desk”-et, hogy a szükséges előkészületeket megtehesse a személyzet. A vallási jelentőségű helyszíneken kérjük, konzervatív öltözéket viseljen.

6. nap

Barangolás Szicíliában · Ragusa: Szent József templom, Szent György székesegyház, Circolo di Conversazione · Modica: San Pietro templom, ebéd egy tipikus olasz étteremben · Scicli

Töltsön el egy egész napot a lélegzetelállító olasz vidéken, barangoljon a hangulatos barokk városokban, ahol a világhírű Il commissario Montalbano (Montalbano felügyelő) sorozatot is forgatták. A fakultatív kirándulás 1,5 órás buszos utazással kezdődik, amely a gyönyörű szicíliai vidékeken kanyarog, fel az Iblai-hegységre - egészen Ragusáig, a tartomány központjába. Ez a település kedvelt turista célpont, ahol csodálatos barokk paloták és templomok sorakoznak a szűk, kanyargós utcákon. Érkezést követően az óvárosi részt gyalogszerrel barangolják be a kirándulók. A barokk gyöngyszemeként ismert Ragusa Ibla utcáin csodálatos paloták, zöldellő kertek és csodálatos templomok állnak - köztük a Szent József templom és a Szent György székesegyház.

Ez utóbbit egy, az újkor hajnalán, földrengésben elpusztult templom romjain építették fel. A városban az utolsó megálló a Circolo di Conversazione. A csoport Ragusáról Modicára megy, amelyet méltán tartanak Szicília „romantikus” sarkának. Takaros templomok, gyönyörű paloták állnak a pálmafákkal szegélyezett tereken. A San Pietro templom egy monumentális lépcső tetején áll, melyet a 12 apostol szobrai díszítenek. A csoport ezt követően egy finom ebédre is megáll egy tipikus olasz étteremben. A város nem csak gyönyörű tereiről ismert - itt van a székhelye az egyik legismertebb olasz csokoládégyárnak, így a kirándulók némi időt szentelnek az édességekre is, majd irány Scicli. Itt az UNESCO Világörökség részévé választott történelmi központ az első megálló, majd a főbb utcákat és tereket barangolják be, mielőtt vacsoraidőben visszatérnének a hajóra.

7. nap

Az utazás utolsó teljes napján az MSC Lirica nem köt ki - a tengerjáró előtt hatalmas út áll, hogy a szicíliai partoktól Észak-Olaszországig jusson. Használja ki a lehetőséget, próbáljon ki valamilyen új programot, vagy keresse fel kedvenc helyét. Igyon meg egy finom koktélt valamelyik fedélzeti bárban, kapcsolódjon ki a díjnyertes MSC Aurea Spa egyik termében! Csobbanjon valamelyik fedélzeti medencén, vagy engedjen a csábításnak, és tegye próbára szerencséjét a kaszinóban. A gyerekek biztosan nem fognak unatkozni a Chicco, LEGO és Namco játszószobákban. A felnőtteket 300 m2-nél is nagyobb táncterem csábítja, ahol hajnalig lehet ropni a táncot.

8. nap

Az utazás utolsó napján a hajó Velencében köt ki, a búcsú és kicsekkolást követően a csoport ismét buszra száll: irány Budapest!

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Földközi-tengeri hajóút az MSC Lirica fedélzetén, kiutazással, a hajón teljes ellátással, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal – Velence, Dubrovnik, Korfu

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére