Földközi-tengeri hajóút az MSC Fantasia fedélzetén, kiutazással Genovába, idegenvezetéssel, a hajón teljes ellátással, fakultatív programokkal – Róma, Szicília, Szardínia, Mallorca

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

325.500 Ft

Megveszem
 • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
Ajánlat kód: 35455

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg a Földközi-tenger varázslatos szigeteit, Szicíliát, Szardíniát és Mallorcát!

Időpont

 • 2020. április 10-18.

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • Kiutazás költségét
 • Elhelyezést Belső Fantastica kabinban, az MSC Fantasia fedélzetén
 • Teljes ellátást a hajón
 • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

 • Adók és illetékek
 • Kötelező borravaló

Felárak

 • BBP- és sztornó biztosítás
 • Fakultatív programok
 • Italcsomagok

Program

1. nap

A csoport első nap az esti órákban buszra száll és útnak indul a gyönyörű Észak-Itália felé.

2. nap

Beszállás! A csoport már a délelőtti órákban megérkezik Genovába, a check-in és a beszállást követően a választott kabinok elfoglalása következik. Az esti órákban a lenyűgöző MSC Fantasia felhúzza a horgonyt és az olasz csizma partjait követve délkeleti irányba fordul. A vacsorát már a fedélzeten költheti el!

Töltse az első órákat azzal, hogy alaposan feltérképezi a hajót, amely a következő hét nap során második otthonává válik. Az MSC Fantasian csupán egyetlen dolog lehetetlen: unatkozni! Tucatnyi étterem, bár és kávézó várja, mindegyik külön hangulattal és változatos kínálattal csábít. A tenger közepén sem kell lemondani a vizes örömökről: több medence, valamint a fedélzeti aquapark is fantasztikus lehetőségeket tartogat.

Az éjszakában ragyogó neonfények gyúlnak, a hajó pedig szinte új életre kel. A színház és a kaszinó, a hajnalig tartó tánc a diszkóban: ezekért tényleg megéri kihagyni néhány órányi alvást!

3. nap

Minden sarkon a történelmi korok köszönnek vissza, az egyedülálló olasz életérzést most Ön is felfedezheti egy félnapos fakultatív kiránduláson Rómában! A kirándulók a lenyűgöző mediterrán tájakon kanyarogva körülbelül másfél óra alatt érik el az olasz főváros szívét, majd buszos felfedezőútra indulnak. A városnézés Róma ikonikus helyeit érinti: Circus Maximus, Colossem, Constantinus diadalíve és a Palatina is. Majd a buszról leszállva másfélórás sétán fedezheti fel a legszebb látványosságokat: a filmekből is jól ismert Trevi-kutat, a fantasztikus állapotban fennmaradt Panteont és a Piazza Navonát is megnézik a kirándulók. Rövid ebédszünetet követően a San Pietron álló Bernini oszlopokhoz látogatnak, melynek környékét egy órás szabadprogram keretében mindenki önállóan fedezheti fel. Lehetőség van a Bazilikát is meglátogatni, mielőtt a busszal a kikötőbe indulnak vissza.

Fontos megjegyzés: az ebéd árát a részvételi díj nem tartalmazza. A Szent Péter Bazilikát esetenként rövid értesítési határidővel bezárhatják, amelyre az MSC-nek nincs hatása (vatikáni programok). A Bazilika látogathatóságát a kirándulás során erősítik meg, de a bejáratnál hosszabb sorok lehetnek. Kérjük, hogy a vallási jelentőségű helyszíneken konzervatív öltözetet viseljenek. Kerekesszékkel közlekedő utasaink a kiránduláson részt vehetnek, de kérjük, vegyék figyelembe, hogy a program hosszabb sétát tartalmaz. Mozgáskorlátozott utasaink egy fő fizető kísérővel vehetnek részt a programon, a kerekesszéknek pedig összecsukhatónak kell lennie, mivel a buszon sem rámpa, sem lift nincsen. Kérjük, hogy kerekesszékes utasaink keressék fel a fedélzeti „Shore Excursions’ Desk” pultot a felszállást követően, hogy a szükséges előkészületeket a személyzet meg tudja tenni.

4. nap

Vegyen részt fakultatív kirándulásunkon, fedezze fel Palermo legszebb látványosságait, köztük a Quattro Cantit, a Piazza Politeamat és a Teatro Massimot! A csoport úticélja Monreale, egy hangulatos, ízig-vérig mediterrán olasz városka a Monte Caputo oldalában, Palermotól nyolc kilométernyire. Megérkezve szabadon fedezheti fel a szicíliai nagyhercegek egykori kedvelt települését. A kirándulás során a helyi katedrálist is felkeresik, ahol az Ó- és Újszövetség történetei által ihletett, aranyozott életképeket tekintheti meg. Majd Palermoban a csoport felkeresi az arab és normann hatások lenyűgöző ötvözetét tükröző katedrális épületét, amely egyben számos kora középkori király végső nyughelye is. A “Casa Professa” egy másik jelentős vallási helyszín, ahova a csoport ellátogat – ez egyben a város egyik legszebb barokk temploma is. A kirándulás a Mercato di San Lorenzonál ér véget, ahol a helyi kereskedők portékáiból válogatva tökéletesítheti alkudozási taktikáit, majd visszatérés a hajóra.

Fontos megjegyzés: A Monreale-i székesegyház bejáratához néhány foknyi lépcsőt kell megmászni. Ünnepnapok és különleges rendezvények alkalmával a katedrális zárva tart, ilyen esetekben a csoport csupán kívülről tekinti meg az épületet. A kirándulás során egyenetlen talajon is kell járni, kerekesszékes utasaink nem vehetnek ezen részt. Mozgáskorlátozott utasaink kérjük, mérlegeljék a részvételt a fentiek tükrében. A kirándulás végén az audiokommentárt kifogástalan állapotban kell visszaszolgáltatni. Bármely kárt, vagy a készülék elveszítését a vendégnek kell megtérítenie.

5. nap

Barangoljon a régmúlt emlékei között, fedezzen fel mesés tájakat és csodaszép templomokat ezen a fakultatív kirándulásunkon! A csoport busszal olyan nevezetességek mellett halad el, mint az 1700-as években épült Bonariai Miasszonyunk Bazilika, vagy a Poetto Beach. De a végső úti cél még ezeknél is szebb: a Parco di Monte Urpinu. Ez a csodás park a város közepén az itt élők kedvelt szabadidős helye, ahonnan fényképre kívánkozó kilátás nyílik az óvárosi részre. Rövid pihenőt követően a csoport gyalogszerrel vág bele a környék felfedezésébe. A 17. században épült Porta Cristina a kiindulópont: a kirándulók a 12/14. században épült székesegyház mellett elhaladva az Elefánttoronyhoz érkeznek. A középkorban épült, hófehér torony az oldalán kapaszkodó elefánt szoborról kapta a nevét. A környező utcákat szabadidős program keretében önállóan is felfedezheti, mielőtt a csoport visszatér a kikötőbe.

Fontos megjegyzés: a kirándulás során egyenetlen talajon kell sétálni, ezért mozgásukban korlátozott, valamint kerekesszékkel közlekedő utasaink azon nem vehetnek részt.

6. nap

Isten hozta Spanyolország legszebb szigetén, a gyönyörű Mallorcán! A Földközi-tenger igazi ékszerdobozát fakultatív kirándulásunkon is felfedezheti, olyan nevezetességeket keresve fel, mint a híres gótikus negyed és az ott található Bellver kastély. Készen áll az utazásra? A csoport első megállója a fantasztikus Barrio Gótico (gótikus negyed), ahol az 1200-as években épült székesegyházat is felkeresheti. Innen a spanyol hagyományok igazi centrumába, a ‘Plaza de Toros’-hoz vezet az út. Ismerős név? Nem véletlenül: az arénában a mai napig rendeznek bikaviadalokat. Egy közeli üzemben pedig egy sokkal békésebb, de nem kevésbé ismert és lenyűgöző helyi mesterséggel ismerkedhet meg. Az üzemben készülnek a gyöngyutánzatok: a világszerte ismert és keresett különlegességeket csak szakértők tudják megkülönböztetni az igazgyöngyöktől.

Fontos megjegyzés: ünnepnapokon és különleges események alkalmával a katedrális zárva tart, ilyenkor a látogatás az épület külső megtekintésére korlátozódik. Kérjük, hogy a vallási jelentőségű helyszíneken konzervatív öltözetet viseljen. A kiránduláson mozgásukban korlátozott és/vagy kerekesszékkel közlekedő utasaink nem vehetnek részt. A bikaviadalok helyszínét néhány lépcsőn keresztül lehet megközelíteni, a Katedrálishoz a buszparkolóból kb. 100 lépcsőfokon át vezet az út.

7. nap

A római kor óta lakott Valencia mindenképpen megér egy látogatást! A Turia folyó két partján elterülő, pezsgő modern város le sem tagadhatná mediterrán gyökereit, a hangulatos kavalkádot Ön is felfedezheti fakultatív kirándulásunkon! A túra egy buszos utazással kezdődik, ami a gyönyörű település számos nevezetessége mellett halad el a város hangulatos terei és utcácskái között. A központban a kirándulók elhagyják az autóbuszt és barangolásra indulnak a gótikus épületek árnyékában. Az Elhagyott Asszonyunk Bazilikára külön időt szentelnek: a gótikus, barokk és román stílusok lenyűgöző kavalkádjában épült templomnál számtalan remek fotólehetőség kínálkozik! De ezt követően sem érdemes nagyon eldugni a fényképezőgépeket: a Tudományok és Művészetek negyedénél, egy hatalmas múzeum és mozi mellett újabb irigylésre méltó képek készülhetnek - az épület futurisztikus megjelenése miatt világszerte ismert.

Fontos megjegyzés: vallási ünnepségek alkalmával a Katedrálist a kirándulók egyénileg kereshetik föl, miután az idegenvezetőtől eligazítást kaptak. Bizonyos napokon a katedrális zárva tarthat, ilyenkor a látogatás csak külső megtekintésre korlátozódik. Kérjük, hogy a vallási jelentőségű helyeken konzervatív öltözetet viseljenek. Kerekesszékkel közlekedő utasaink egy fő fizető kísérővel vehetnek részt, aki segít a buszról történő le- és felszállásban. A kerekesszéknek összecsukhatónak kell lennie, mivel a busz sem rámpát sem lifttel nem rendelkezik. Kerekesszékes utasainkat kérjük, hogy beszállást követően keressék fel a fedélzeti ‘Shore Excursions’Desk’ pultot, hogy a szükséges előkészületeket a szervezők meg tudják ejteni.

8. nap

Két lenyűgöző francia város várja fakultatív kirándulásunkon: csatlakozzon Ön is a csapathoz, és barangolja be a francia riviéra legnyugatibb városát, és ismerje meg a helyet, mely a katolikus egyház székhelye volt, közel egy évszázadon át. A csoport először a Marseille fölé tornyosuló dombra látogat el, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik nem csak a legnagyobb francia kikötővárosra, de a békés öbölre is. Kattintson el néhány fotót a lélegzetelállító Notre Dame de la Garde árnyékában! A rövid megálló után innen Marseille útjain kanyarogva Avignon felé indul tovább a csoport. A város a középkorban közel egy évszázadon át volt a pápák székhelye - a történetírás ezt “avignoni fogság” néven emlegeti. A kirándulók a pápai palotát is felkeresik, amely még most is lenyűgöző pompáról árulkodik... Az erődnek is beillő épület után némi szabadidőt is eltölthet a városban, majd a busz visszatér a kikötőbe az MSC Fantasiához.

Megjegyzés: a kirándulás során egyenetlen talajon kell járni, a marseille-i bazilikához pedig néhány lépcsőfokon át vezet az út. A programon kerekesszékes utasaink nem vehetnek részt. Mozgásukban korlátozott utasaink kérjük, a fentiek figyelembe vételével mérlegeljék részvételüket. A vallási jelentőségű helyszíneken kérjük, konzervatív öltözéket viseljen. Egyes különleges ünnepek alkalmával a Notre Dame de la Garde helyett a csoport a Marseille-i Székesegyházat keresheti fel.

9. nap

Az MSC Fantasia a reggeli órákban kiköt az olasz partoknál. A kabinok elhagyását, valamint a kicsekkolást követően a csoport buszra száll, és útnak indul Budapest felé.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Földközi-tengeri hajóút az MSC Fantasia fedélzetén, kiutazással Genovába, idegenvezetéssel, a hajón teljes ellátással, fakultatív programokkal – Róma, Szicília, Szardínia, Mallorca

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
48 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére