Foglalj most időpontot 300 Ft-ért és 20 % kedvezményt biztosítunk: Teljes felfrissülés és megújulás - manikűr, pedikűr és 60 perces svédmasszázs otthonod kényelmében

Pedikűr-Manikűr-Masszázs OTTHONÁBAN
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Foglalás:
Előleggel:

300 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
11.500 Ft 20% 2.300 Ft
Pedikűr-Manikűr-Masszázs OTTHONÁBAN
1082 Budapest, Horváth Mihály tér 2.

Akció Leírása

Most még lakásodból sem kell kimozdulnod, hogy mesés masszázsélményben, valamint kéz- és lábápolásban részesülj!

Fontos tudnivaló:

  • Kiszállási díj Budapesten, a 16-23. kerületekig: 1.000 Ft

A svédmasszázs simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatai felfrissítik a szervezetet. A kezelés csökkenti a fájdalmakat (pl. a stresszes fejfájást) és felgyorsítja a sérülések utáni felépülést. Megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget és elősegíti a relaxációt.

Testünk leginkább terhelt része a láb, éppen ezért gyakran megjelenhetnek bőrkeményedések, sarokrepedések, tyúkszemek és körömbenövések, amelyek egyrészt nem nyújtanak szép esztétikai hatást, másrészt igen fájdalmasak is tudnak lenni. Ezekre a problémákra kínál remek megoldást a pedikűr.

A szépségápolás fogalma hiányos lenne, ha nem tartozna hozzá a kezekről való gondoskodás. A manikűr egy rendkívül hasznos folyamat, amely pihentetőbb, ha szakemberre bízzuk. A végeredmény pedig nem is lehet más, mint a kiváló megjelenés.

Most minderre profi szakember révén, otthonod maximális kényelmében kerülhet sor. A három órás, komplex kezelés során Tóthné Somodi Csenge egy 60 perces svédmasszázzsal, pedikűrrel és manikűrrel frissít fel, valamint gondoskodik kéz- és lábfejed szépségéről.

Legyen szép napod!

1082 Budapest, Horváth Mihály tér 2.
Hétfő: 10-17 Kedd:10-17 Szerda: 10-18 Csütörtök:10-12 Péntek:-- Szombat:10-18 Vasárnap:10-12

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Manikűr, pedikűr és 60 perces svédmasszázs otthonod kényelmében. A teljes kezelés 3 órás. A masszázs felfrissíti a szervezetet, csökkenti a fájdalmakat, a kéz- és lábápolás pedig egészségi és szépségi szempontból egyaránt fontos

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2017.05.23.-ig
A kedvezmény igénybevételéhez a FOGLALÁS gombra kattintva válaszd ki a neked megfelelő szabad időpontot • Kiszállási díj Budapesten, a 16-23. kerületekig: 1.000 Ft • Egy fő egy Alkupont vehet saját részre

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére